Dodaj do ulubionych

i po wódce...

27.06.06, 07:39
...w ramach integracji spotkały sie wczoraj na piwie (na wódkę było za
goraco) zdradzana zona - Phokara i obrzydliwa kochanka - to.ja.kas i....dawno
tak sie nie nasmiałam i miło nie narozmawiałam smile
Dowód to na to, ze kobiety jak chca to ZAWSZE potrafia sie dogadać.
Czego potrzeba???
Poczucia humoru, dystansu, troche inteligencji i orzekam obiektywnie, ze nam
tego nie brakuje smile)))

Czekam na mozliwość zrewanzowania sie i polecam spotkania ze
wspólforumowiczami.
Poprawia samopoczucie i humor. To na bank smile))))
Obserwuj wątek
    • brzoza75 Re: i po wódce... 27.06.06, 08:08
      wiem cos o tym...smile
      natomiast dawno się nie widzieliśmy kto miałby ochote na spotkanie ogródki juz
      działają? o jednej osobie wiem na pewno smile a reszta?
      • to.ja.kas Re: i po wódce... 27.06.06, 08:12
        No ja sie pisze smile))
        Kwestia tylko daty smile
        • brzoza75 Re: i po wódce... 27.06.06, 08:18
          ooo super poczekajmy może ktos jeszcze a potem priv
          • ladyhawke12 Re: i po wódce... 27.06.06, 08:25
            Ja chętnie ale w Krakowie.
            • maheda Kraków?... 27.06.06, 08:34
              Już raz był tutaj niewypał, właściwie wszystkim coś wypadło dość nieszczęśliwie
              w ostatniej chwili - więc pewnie półgębkiem się będą ludzie na ten temat wypowiadać.

Dziecko mi pojechało do Eksa na tydzień, a potem jedzie do dziadków na kolejny,
              mam czas smile
              Niekoniecznie na piwo... ale to już kwestia dogadania miejsca smile
              • kruszynka301 Re: Kraków?... 27.06.06, 09:12
                na Kraków to ja zawsze jestem chętnawink
    • naemi Re: i po wódce... 27.06.06, 09:01
      oczywiscie, ze kobiety moga się dogadać, pod warunkiem, ze nie chodzi im o tego
      samego faceta....DDDDDD
      • ladyhawke12 Kraków 27.06.06, 09:53
        Może czwartek ok 17, kawiarenka Malaga ( w srodku, wejscie w powdworcu) na
        rynku,prawie na przeciwko kosciółka św. Wojciecha.
        • maheda Re: Kraków 27.06.06, 09:55
          A może środa? smile Też około 17? Miejsce może być to samo.
          • to.ja.kas Re: Kraków 27.06.06, 09:56
            A moze jednak Warszawa???
            Chociaz z forumowym Krakowem chetnie tez bym sie spotkała.

Ja chce mieszkac w Krakowieeeeeeeee !!!!! sad(((
            • ladyhawke12 Re: Kraków 27.06.06, 09:57
              proponuje czwartek, ponieważ mam wtedy czas, niestety w srode nie moge buu...
              • maheda Re: Kraków 27.06.06, 09:59
                a ja we czwartek nie mogę, buuuu... No to może w przyszłym tygodniu? Akurat już
                się wczoraj umówiłam na czwartek ze swoją Ciocią, i to na 17tą...
                • ladyhawke12 Re: Kraków 27.06.06, 10:03
                  w przyszlym tygodniu moze byc poniedzialek???
                  • maheda Re: Kraków 27.06.06, 10:26
                    Jeśli chodzi o mnie, to tak! smile
                    • ladyhawke12 Re: Kraków 27.06.06, 10:28
                      to wstepnie jestesmy umowione, moze jeszcze ktos z krakusów sie dołączy.
                      • 1madzia Re: Kraków 27.06.06, 10:51
                        Buuuuuuuuuuuuu
                        A ja do 5 lipca mam zajęcia do 20.00. Pozostaje mi jedynie złączyć się duchowo
                        z Krakowiankami w oparach alkoholu... sad
                        • ladyhawke12 Re: Kraków 27.06.06, 11:02
                          to mozemy przeniesc na 6 lipce, ale to nie tylko ja decyduje
                          • kruszynka301 Re: Kraków 27.06.06, 12:20
                            mnie 6 lipca bardziej odpowiada, w tym tygodniu (koniec miesiąca) mam urwanie
                            głowywink
                            • maheda Re: Kraków 6 lipca 27.06.06, 12:56
                              brzmi dobrze smile
                              Im więcej, tym lepiej, co nie? wink
                              • misbaskerwill Re: Kraków 6 lipca 27.06.06, 12:59
                                > Im więcej, tym lepiej, co nie? wink
                                No właśnie...
                                ...ja może będę przejazdem od rodzinkismile))
                                • ladyhawke12 Re: Kraków 6 lipca 27.06.06, 13:08
                                  No to 6 lipca, od 17, Malaga.
                                  • ladyhawke12 Re: Kraków 6 lipca 27.06.06, 13:12
                                    podaje moje gg jakby co,6872893
                                    • kruszynka301 Re: Kraków 6 lipca 27.06.06, 13:18
                                      ok, będę na pewno - tylko jak się poznamy?
                                      Ja jestem cała piegowatawink)).
                                      • ladyhawke12 Re: Kraków 6 lipca 27.06.06, 13:20
                                        a ja jestem mala blondynka, w Maladze o tej porze nie bedzie duzo ludzi, w
                                        srodku jest chlodno i przytulnie, napewno sie poznamy.
                                        • daleko_do_siebie Re: Kraków 6 lipca 27.06.06, 22:52
                                          Czy będziecie nieco dłużej??
                                          Mam czas dopiero od 18-tej...
                                          Postaram się przyjść juz "w godzinnym nastroju"
                                          Tylko, że ja stara jestem jak świat.... (w odniesieniu, w odniesieniu)
                                          • ladyhawke12 Re: Kraków 6 lipca 28.06.06, 06:52
                                            Oczywiscie ze nas jeszcze zastaniesz, co do starosci to nie Ty jedna, a tak poza
                                            tym jestesmy wszscy i tak mlodzi duchem.
                                            • screen Re: Kraków 6 lipca 28.06.06, 07:02
                                              Ale Wam zazdroszczę. Ja tez bym chciała ale wszędzie mi za dalekosad
                                              • ladyhawke12 Re: Kraków 6 lipca 28.06.06, 08:01
                                                przytulam mocno, jak masz daleko?
                                  • crazysoma Re: Kraków 6 lipca 27.06.06, 15:06
                                    ja tez chce smile a jako, ze od przyszlego tygodnia jestem na "zeslaniu" tam
                                    gdzie mieszka Ak70, to jak wszystko dobrze pojdzie namowie Ak70, (ktora jeszcze
                                    o tym nie wie smile i ktorej na oczy nie widzialam) na popoludniowy wypad do
                                    Krakowa w celu poznania przeuroczych Krakowianek.
                                    no chyba, ze nie pojdzie...
                                    pozdrawiam
                                    • ladyhawke12 Re: Kraków 6 lipca 28.06.06, 10:49
                                      Crazy zapraszam podalam powyzej moje gg jak ktos chce niech napisze, podam wtedy
                                      moj nr telefonu, wrazie jakis watpliwosci.
                                      • ladyhawke12 Kraków 6 lipca, Malaga, 17h 28.06.06, 10:51
                                        podalam gdzies wyzej moje gg jakby ktos cos chcial jeszcze sie dowiedziec to
                                        prosze pisac, a ja podam wtedy jeszcze swoj nr telefonu.
    • phokara Re: i po wódce... 27.06.06, 10:15
      > ...w ramach integracji spotka?y sie wczoraj na piwie (na wódke˛ by?o za
      > goraco) zdradzana zona - Phokara i obrzydliwa kochanka - to.ja.kas i....dawno
      > tak sie nie nasmia?am i mi?o nie narozmawia?am smile

Chcialabym tylko zdementowac jakoby to.ja.kas byla OBRZYDLIWA kochanka. Zdecydowanie
      nie jest obrzydliwa, haha.

> Dowód to na to, ze kobiety jak chca to ZAWSZE potrafia sie dogadac´.

W tym miejscu chcialabym odpowidziec dziewczynie, ktora dopisala komentarz, iz tylko "gdy
      nie chodzi o tego samego mezczyzne". No nie jestem przekonana. Osobiscie przezylam
      niezapowiedziana wizyte kochanki mojego Exia i wydaje mi sie, ze znioslam ja z honorem i
      humorem choc to pewnie tylko dlatego, ze nie doczytalam w prasie kobiecej, iz powinnam
      wytargac ja za wlosy i zrzucic ze schodow. Zero refleksu... a teraz juz za pozno!

> Czego potrzeba???
      > Poczucia humoru, dystansu, troche inteligencji i orzekam obiektywnie, ze nam
      > tego nie brakuje smile)))

No ja subiektywnie uwazam, ze akurat troche inteligencji to mi brakuje, na szczescie nadrabiam
      humorem i dystansem. I da sie zyc.

Zdecydowanie popieram postulat zeby zrobic spotkanie w wiekszym gronie i poprawic sobie
      samopoczucie metoda smiechu i browaru.

• misbaskerwill Re: i po wódce... 27.06.06, 11:21
        > Zdecydowanie popieram postulat zeby zrobic spotkanie w wiekszym gronie i
        >poprawic sobie samopoczucie metoda smiechu i browaru.

też popieram takie formy odstresowaniasmile))
        Tyle, że nie wiem, czy znajdzie się miejsce dla facetów (i czy w ogóle zechcą
        się ujawnić)...
        Co o tym myślicie?

P.S. Zresztą jak ostatnio usłyszałem od młodszego kolegi, "ja taki niepozorny
        jestem, że aż trudno uwierzyć, że tyle już mam za sobą" - może lepiej się nie
        ujawniać?smile))
        • ladyhawke12 Re: i po wódce... 27.06.06, 11:24
          Mis no co Ty, oczywiscie ze powinienes sie ujawnic, wszak wyglad to chyba nie
          wszystko, mam nadzieje, bo ja tez sie wtedy nie ujawnie.
          • misbaskerwill Re: i po wódce... 27.06.06, 11:29
            ladyhawke12 napisała:
            > Mis no co Ty, oczywiscie ze powinienes sie ujawnic, wszak wyglad to chyba nie
            > wszystko, mam nadzieje, bo ja tez sie wtedy nie ujawnie.

E no, jak Ty się nie ujawnisz to i ja się nie ujawnięsmile))))))))))))

Więc postanowione - full lustracja & гласность, ujawniamy sięsmile))
            • ladyhawke12 Re: i po wódce... 27.06.06, 11:33
              Tylko jest male ale , kiedy i gdzie??
              • misbaskerwill Re: i po wódce... 27.06.06, 11:38
                no tak... to całkiem duże ALE... Ja mieszkam w tej dużej wsi koło Janek, tego
                lata czasowo (a nawet lokalizacyjnie) będę bardzo "dyspozycyjny"...
      • 13monique_n Re: i po wódce... 27.06.06, 11:39
        .... moze byc i po piwie, bo zimne dobrze robi. Zazdrosc mnie wczoraj zarla, Pho
        i to.ja.kas big_grinDDDD i juz sie pisze na kolejne spotkanie, jak najade Pho (bo jej
        do mnie za daleko) w celu wyprodukowania pierogow jako zakaski wink)
        • phokara Re: i po wódce... 27.06.06, 12:41
          Najezdzcow z Wroclawia powitamy z otwartymi ramionami i pelnymi kuflami. Niestety nie bedzie
          chleba i soli (w oku).

ps
          do stolicy bez stolnicy!

To Twoje haslo przewodnie.
          • 13monique_n Re: i po wódce... 27.06.06, 13:48
            alez to stlicy tylko ze STOLNICA, i co wiecej, takze z walkiem! Bo gdzie ja niby
            te pierogi zagniote? he? narzedzie pracy to bedzie, a i Tobie sie przyda, do
            przywolywania do porzadku - taki walek, ewentualnie stolnica wink)))
            • phokara Re: i po wódce... 27.06.06, 14:03
              Alez kochana zapewniam Cie, ze nie jestem az tak roztrzepana zeby sie wiazac w przyszlosci
              z syberyjskim drwalem.
              Wiec z ta stolnica to doprawdy przesada....

Co do walka sie zgodze - mysle, ze to juz czas najwyzszy sie zaopatrzyc w owo dydaktyczne
              cudo. Do tej pory nie mialam i widzisz, co sie stalo, haha.
              • brzoza75 stolnica 27.06.06, 14:35
                to kiedy kurde ta Solnica co? ten tydzień czy przyszły a może 4 po mojej
                sprawie?wink he he he
                • phokara Re: stolnica 27.06.06, 14:45
                  No zdecydowanie PO sprawie... w koncu trzeba bedzie uczcic taka okazje!!!
                  Ewentualnie mozna jeszcze PRZED sprawa... zeby gladko poszlo.
                  • brzoza75 Re: stolnica 27.06.06, 14:59
                    a bardoz chętnie przed smilemailujemy? czy tu się umawiamy?
                    • to.ja.kas Re: stolnica 27.06.06, 15:01
                      Ja bede miec czas 3 lipca smile)))
                      Plis, zgodzcie sie smile
                      • brzoza75 Re: stolnica 27.06.06, 15:09
                        dla mnie oki
                      • crazysoma Re: stolnica 27.06.06, 15:11
                        hehe ledwie po jednym piwie "wytrzezwiala" a juz Jej nastepne w glowie. musialo
                        byc, jak to sie teraz mowi, zajefajnie smile
                        a tak bardziej PO wakacjach tez sie spotkacie bo ja bym sie moze odwazyla?
                        pozdrawiam
                        • to.ja.kas Re: stolnica 27.06.06, 15:14
                          po wakacjach napewno tez sie spotkamy smile))

I prosze mi tu Crazy moejgo hulaszczego trybu życia nie wypominac smile))))))
                          • crazysoma Re: stolnica 27.06.06, 15:27
                            to z zazdrosci wszystko, z zazdrosci to wypominanie smile
                            oczywiscie, ze to nie hulaszczy tryb zycia. To trzeba jasno podkreslic bo
                            szalony cenzor od wklejania linkow czuwa smile)
                            pozdrawiam i zapisuje sie na wrzesien
                        • brzoza75 Re: stolnica 27.06.06, 15:19
                          a pewnie wink
                          • scriptus Re: stolnica 27.06.06, 15:23
                            Jak na bigos w chlebku, to ja też smile))))
                            chyba tym razem bez niespodzianek i przeszkód...
                          • phokara Re: stolnica 27.06.06, 15:35
                            Czyli pijemy 3 lipca? Co to za dzien tygodnia?
                            A zreszta bez znaczenia.

Brzoza, cos mi sie tylko widzi, ze Ty mozesz na ta rozprawe 4-go nie dojsc. Do siebie.
                            I w ogole, haha...
                            • 13monique_n Re: stolnica 27.06.06, 15:39
                              Poniedzialek to jest. Taki dobry poczatek tygodnia. Ja mysle, ze moze nawet
                              stanie sie to nowa swiecka tradycja big_grinDDDDDDDDD
                            • crazysoma Re: stolnica 27.06.06, 15:41
                              znowu poniedzialek smile w sumie to dla Brzozy im gorzej bedzie wygladac
                              (podkrazaone oczy, bladosc lica) tym lepiej. Byleby nie belkotala i trzymala
                              pion hehe.
                              pozdrawiam
              • 13monique_n ale stolnica... 27.06.06, 15:25
                ... to koniecznosc. I komplet z walkiem. Do walkowania, to znaczy -
                wychowywania. A co do drwali - to masz za oknem (mialas w sobote - big_grinDD)
                polskiego drwala i obawiam sie, ze nie wzbudzil w Tobie przyjacielskich uczuc.

A stolnica bedzie porecznych rozmiarow, akurat do recznego karcenia, gdyby walek
                nie byl wystarczajaco przekonujacy.

PS co do terminow - to ja tak okolo polowy lipca do Wawy bym dotarla, wraz z
                kwiatami - do kompletu, ofkoz. big_grinDDD
                • phokara Re: ale stolnica... 27.06.06, 15:33
                  No pewnie, ze przyjezdzaj! Moze byc bez kwiatow za to z jakims przystojnym planktonem -
                  zamiast. Moze byc niemowa.

ps. Ty moim zdaniem nie tworzysz wcale kompletu z kwiatami... predzej z butelka whisky,
                  hahaha. Ale whisky mam. Wiec wiesz. Noooooooooooooo.
                  • 13monique_n Re: ale stolnica... 27.06.06, 15:38
                    mam przystojny plankton w otoczeniu, moge przywiezc, albo on sam sie przywiezie
                    big_grinDD. Mowic umie... pic zreszta tez (czy ja znam takich, ktorzy nie potrafia?
                    hmmmm... musze wysilic pamiec).

Dzieki, Pho, za skompletowanie mnie z whisky - na opinie trzeba sobie zapracowac
                    wink))). Ja mysle, ze my obie ten komplet niezle tworzymy. Podobnie jak z trzema
                    butelkami wina na 3 osoby (znaczy kobiety) big_grinDD, i butelka whisky i ...
                    wisienkami w zalewie spirytusowej. Bogu dzieki za alarm bombowy big_grinDDD
                    • 13monique_n Stolnica i 2 rozmiary walkow... 27.06.06, 18:25
                      jako narzedzi perswazji. Pieeeeeekne big_grinDDD i bardzo uzyteczne.
                      • brzoza75 3 poniedziałek 28.06.06, 09:37
                        słuchajcie czy dojdę czy nie dojdę wygląd i tak będzie jak z "Nigdy w życiu ",
                        to gdzie startujemy i o której?
                        • to.ja.kas Re: 3 poniedziałek 28.06.06, 09:40
                          Ja proponuje start 18, 18.30 smile))
                          Gdzie??
                          Gdzies gdzie ogródki, piwo tanie i dobre, kelnerzy sympatyczni i przystojni,
                          wokół ciszej niż tam gdzie byłam ostatnio z Pho, jednoczesnie w centrum.....no
                          tak to tylko w erze dopasują smile))
                          • brzoza75 Re: 3 poniedziałek 28.06.06, 09:45
                            tak tylko w Erze smile
                            Może Harenda?
                            • to.ja.kas Re: 3 poniedziałek 28.06.06, 09:48
                              Ja siem dostosujem smile
                              Moze byc.
                              • brzoza75 Re: 3 poniedziałek 28.06.06, 10:20
                                halo reszta?smile))
                                • phokara Re: 3 poniedzia?ek 28.06.06, 10:38
                                  Tu orzel i reszta.
                                  Reszta mysli jeszcze nad jakim alternatywnym miejscem (a wolno mysli z natury). Jak wymysli
                                  to sie podzieli z ogolem.
                                  Ostatnio, jak bylam w Harendzie to bylo tak glosno, ze nie slyszalam pana kolegi. W sumie to
                                  nie ma czego zalowac, bo nie mial nic do powiedzenia, jednakowoz Was bym chciala posluchac
                                  i vice wersal zreszta.
                                  • brzoza75 Re: 3 poniedzia?ek 28.06.06, 11:12
                                    jak nie miało co do powiedzenie to może było na co popatrzeć hę?wink
                                    • phokara Re: 3 poniedzia?ek 28.06.06, 11:17
                                      Owszem, owszem... pan mial ladna koszule. I nic wiecej.
                                      Znaczy, nie zeby byl w samej koszuli, tylko nic wiecej ladnego na sobie nie mial. Gorzej, ze w
                                      sobie tez, haha...

Mexicana jak dla mnie ok.
                                  • brzoza75 Re: 3 poniedzia?ek 28.06.06, 11:13
                                    Mexicana Foksal?
                                    • misbaskerwill Re: 3 poniedzia?ek 28.06.06, 11:28
                                      Mexi też może być, i tam można (czy też trzeba?) przyjść na głodnego.
                                      Ale... wczoraj była tam atmosfera zdecydowanie bardziej meczowa niż w
                                      Harendzie... Ale upierać się nie będę, bo na miejscu pewnie okaże się, że nie
                                      miałem racjismile))
                                  • misbaskerwill Re: 3 poniedzia?ek 28.06.06, 11:24
                                    W Harendzie akurat byłem wczorajsmile
                                    Było w miarę chłodno, cicho i spokojnie, mimo zaciekłego(?) meczu Francja-
                                    Hiszpania. Myślę, że w poniedziałek może tam być całkiem przyjemnie (nawet
                                    jeśli będzie jakiś mecz, to tam kibiców jest dość mało i niezbyt przeszkadzają,
                                    zresztą można zawsze wyjść na zewnątrz)...

Ja meczu nie oglądałem, tylko gadałem ze swoim najlepszym kolegą ze studiów...
                                    Rozmawialiśmy o sukcesach...po raz pierwszy od 3,5 miesiąca nie rozmawiałem o
                                    tym, co mnie spotkało (ani nie czułem, że chcę o tym rozmawiać)! Słowem -
                                    sukces, naprawdę zaczynam czuć, że mogę to wszystko zakopać w starym kufrze i
                                    wrzucić głęboko do morza... Po prostu zapomnieć i nie wracać do tego więcej (i
                                    za każdym razem widząc ex, już nie przypominać sobie o tym co zrobiła).

A najlepsze jest to, że kolega wreszcie przyznał się, że od dobrych kilku
                                    miesięcy pomieszkuje z "bliską mu" osobą. Ma ona na imię tak jak moja żona i
                                    nie chciał mnie dobijać tą wiadomością... Jak to jest, że w sumie dalsi mi
                                    ludzie aż do przesady dbają, żeby mnie nie zranić, a ta, która mnie
                                    ponoć "kocha" robi to wręcz z lubością???
                                    • brzoza75 do Misia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 28.06.06, 11:29
                                      Misiu ja tez byłam wczoraj w Harendzie?????????????????!!!!!!!!
                                      pomiędzy 20:00-22:00smile
                                      • to.ja.kas Re: do Misia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 28.06.06, 11:45
                                        a JA JESTEM NA DIECIE A wY BEDZIECIE SIE OBJADAC !!!!!!!!!!
                                        Ja sie tak nie bawię sad((((
                                        • phokara Re: do Misia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 28.06.06, 11:48
                                          Bawisz sie, bawisz...
                                          Jesc nie musisz - wazne zebys pila! haha...
                                          • to.ja.kas Re: do Misia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.06.06, 11:52
                                            Pho, wiesz dobrze, ze to sadyzm !!!!
                                            Meksykańskie zarcie, a ja znowu moze jakąś mała sałatkę sad((

smile
                                            • gotyma ??? 28.06.06, 13:12
                                              czy stara rozwodniczka tez moze dolaczyc???
                                              • to.ja.kas Re: ??? 28.06.06, 13:21
                                                Moja Droga, koniecznie przyjdz smile))
                                                Ja juz po rozwodzie szesc lat.
                                                Tez stara rozwodniczka smile))
                                                Ale ciagle pamietam jak sie czułam jak to było gdy przez to przechodziłam.
                                                I drugi raz sobie tego nie zycze i nikomu z Was równiez.
                                                • kasiar74 Re: ??? 28.06.06, 13:34
                                                  rozwodniczka brzmi jak jakaś bakteria, może lepiej rozwódka?wink
                                                  • to.ja.kas Re: ??? 28.06.06, 13:38
                                                    no Ty masz racje, ale byk smile)))

Jak bakteria smile))
                                                    dobre smile))
                                                  • gotyma Re: ??? 28.06.06, 13:40
                                                    moze jeszcze inaczej: wolna znow smile
                                                  • misbaskerwill Re: ??? 28.06.06, 13:56
                                                    > moze jeszcze inaczej: wolna znow smile

odzyskanasmile
                                      • misbaskerwill Re: do Misia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! 28.06.06, 13:35
                                        > Misiu ja tez byłam wczoraj w Harendzie?????????????????!!!!!!!!
                                        > pomiędzy 20:00-22:00smile

No to trafiony zatopionysmile
                                        Ja 21:15-23:00 smile))
                                        Siedziałem w srodku, na zewnatrz cieplo i gwarno bylosmile
                                        • brzoza75 Re: do Misia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! 28.06.06, 13:46
                                          a ja tuż po prawej stronie od wejścia na dworzu....
                                          przy telewizorze?smile
                                          • misbaskerwill Re: do Misia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.06.06, 13:55
                                            > a ja tuż po prawej stronie od wejścia na dworzu....
                                            robi się coraz cieplejsmile))) Ja też siedziałem blisko wejścia...
                                            > przy telewizorze?smile
                                            telewizorów było sporo, ale fakt...
                                            Cholera, chyba mnie zidentyfikowalismile
                                            • brzoza75 Re: do Misia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.06.06, 14:02
                                              niestety nie rozglądam się po knajpach smile w każdym razie siedziałam tyłem do
                                              okna więc Cię nie widziałam, natomiast ruda z długimi włosami to byłam ja o ile
                                              mnie zidentyfikowałeś wink
                                              • misbaskerwill Re: do Misia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.06.06, 14:05
                                                > niestety nie rozglądam się po knajpach smile w każdym razie siedziałam tyłem

Niestety, ja tez sie nie rozgladam...
                                                To Ci dopiero nauczka na przyszloscsmile)))
                                                W kazdym razie, "ale ten swiat jest maly"smile)) siedzielismy pewnie kilka metrow
                                                od siebiesmile))
                                                • brzoza75 Re: do Misia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.06.06, 14:09
                                                  ja zwracam uwagę jak na kogoś wpadam z rozpędu albo ktoś na mnie,
                                                  poza tym zajęci byliśmy rozmową pewnie o podobnym temacie więc nie w głowie
                                                  było szukać ludzi z forumsmile
                                                  • misbaskerwill Re: do Misia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 28.06.06, 14:19
                                                    brzoza75 napisała:
                                                    > ja zwracam uwagę jak na kogoś wpadam z rozpędu albo ktoś na mnie,
                                                    nie lubię się powtarzać, ale ja mam podobniesmile))
                                                    > poza tym zajęci byliśmy rozmową pewnie o podobnym temacie więc nie w głowie
                                                    > było szukać ludzi z forumsmile
                                                    smile))
                                                    W każdym razie, jak mnie ojciec siłą nie wyciągnie do rodzinki na kresy
                                                    (obiecałem im parokrotnie, że przyjadę...), to jak najbardziej piszę się na 3
                                                    lipcasmile))
                                                  • brzoza75 to co Mexicana Foksal? 28.06.06, 14:53
                                                    ile ludzi? zrobie rezerwację
                                                  • phokara Re: to co Mexicana Foksal? 28.06.06, 15:10
                                                    no ja i Ty i kas. i Gotyma to juz 4.
                                                    dalej sie prosze samemu doliczac, bo ja tylko do pieciu potrafie.
                                                  • misbaskerwill Re: to co Mexicana Foksal? 28.06.06, 15:17
                                                    pięćsmile))
                                                  • brzoza75 Re: to co Mexicana Foksal? 28.06.06, 15:46
                                                    scriptus 6, jesli bedzie joasia69 to 7
                                                  • madii77 Re: to co Mexicana Foksal? 28.06.06, 19:54
                                                    a ja jeszcze mogę się dołaczyć..??

i ja chcę plissssmile)))

• screen Re: to co Mexicana Foksal? 28.06.06, 21:32
                                                    Ladyhawke ja mam ponad 200kmsad(
                                                  • joasia69 Re: to co Mexicana Foksal? 28.06.06, 23:28
                                                    ja oczywiście zawsze chętna na spotkania, ale....nie 3 lipca!!
                                                    1. 18-urodziny mojego siostrzeńca, a ja jego mamusią chrzestną jestem
                                                    2. moje dzieci 5 ruszają na obóz, więc nie puszczą mnie poza dom na 2 metry
                                                    nawet
                                                    3. wlaśnie leże z angina sad(
                                                    4. jakis 5 innych spraw mam do załatwienia
                                                    inny termin proszę smile)
                                                    ale Wam oczywiście życze dobrej zabawy smile)
                                                  • brzoza75 Re: to co Mexicana Foksal? 29.06.06, 08:06
                                                    Madii koniecznie !!!smile
                                                  • madii77 Re: to co Mexicana Foksal? 29.06.06, 08:54
                                                    Brzozuniasmile

daj mi znać na maila gazetowego oksmile
                                                  • misbaskerwill Re: 3.07. godz. 18, na hasło... 30.06.06, 11:14
                                                    "forum"smile
                                                    Gwoli porządku, choć nie wiem, czy hasła otwartym tekstem można podawaćsmile
    • der1974 Re: i po wódce... 28.06.06, 21:58
      Ja warszawskie knajpy od trzech dni zaliczam ze starymi przyjaciółmi, ale jutro
      wyjeżdżam już. A na foksal byłem dzisiaj w jakiejś knajpie smile
      • screen Re: i po wódce... 28.06.06, 22:14
        A ja w Warszawie to byłam tydzień temu. Siedziałam troszkę w Lolku i troszkę w
        Szpilce czyms tam do szyciawink
        • brzoza75 ok konkrety 30.06.06, 08:45
          czyli Mexican na Fokasal? rezerwuję dziś stolik tylko hasło by się przydałosmile))
          • brzoza75 Re: cd ok konkrety 30.06.06, 08:51
            i na którą ? 17:30- 18:00?

na marginesie cieszę się, że zdecydowaliście się spotkać ze mną przed sprawą,
            jakoś milej spędze wieczór poprzedzający a nie na rozmyślaniu...
            • phokara Re: cd ok konkrety 30.06.06, 09:56
              Rezerwuj na haslo 'forum'.
              Proponuje start tak od 18.00

> na marginesie ciesze˛ sie˛, z˙e zdecydowalis´cie sie˛ spotkac´ ze mna˛ przed sprawa˛,
              > jakos´ milej spe˛dze wieczór poprzedzaja˛cy a nie na rozmys´laniu...

noooooo... my juz sie Toba zajmiemy odpowiednio, nie stresuj sie. Zrobimy tak, zebys nawet na
              sprawie nie byla w stanie o niej rozmyslac.
              • brzoza75 Re: cd ok konkrety 30.06.06, 10:48
                superowosmile))
    • brzoza75 REZERWACJA 30.06.06, 11:23
      oki zrobiłam rezerwację na 18:00, hasło FORUM
      The Mexican Foksal 10a

• gotyma Re: REZERWACJA 30.06.06, 12:56
        o rany, nie bylo mnie przez chwile... zagubilam sie...
        KIEDY? w poniedzialek?
        • phokara Re: REZERWACJA 30.06.06, 13:08
          tak.
          i to najblizszy...
          zebys nie przyszla za 2 tygodnie czy cos.
          • brzoza75 Re: REZERWACJA 30.06.06, 14:21
            wink poniedziałek ten 3.07
            • to.ja.kas Re: REZERWACJA 30.06.06, 14:25
              Moze jak bedzie milo to i zejdzie sie nam tam dłuzszy czas (a nie przewiduje
              zeby miło nie było), ale tak dwa tygodnie???.....jedni ida na sprawe rozwodowa
              (moze lepiej zabrzmi w tych okolicznosciach - sprobuja dotrzec i nie obrazic
              sadu swoim stanem smile ), inni beda odsypiac smile
              • brzoza75 Re: REZERWACJA 30.06.06, 14:36
                zobaczymy smile)))myślę że tak źle nie będzie smile
                • phokara I przed wodka. 03.07.06, 15:42
                  Tak wykopuje ten watek do gory, zeby potem nie bylo, ze wszystkich dopadla demencja i nikt
                  nie przylazl, a ja jak nienormalna latam po lokalu i sie wydzieram "Brzoza, Brzoza..." liczac na
                  odzew. hahaha....
                  A potem mnie odwoza do Tworek, w dodatku kompletnie trzezwa.
                  • brzoza75 Re: I przed wodka. 03.07.06, 17:06
                    ja mnie słyszysz???wink))
                    właśnie wypadam z pracy i lecę
                    • phokara Re: I przed wodka. 03.07.06, 17:23
                      Nie, no slysze Cie swietnie.
                      mam nadzieje, ze rownie swietnie Cie zobacze, haha
                      • crazysoma zycze 03.07.06, 17:30
                        zdrowego picia bez banalnych konsekwencji, tematow do obgadania jak studnia bez
                        dna i milych doznan wzrokowych smile))
                        ech...
                        pozdrawiam
    • azb11 Re: i po wódce... 04.07.06, 13:10
      Rany jak żałuję że mnie nie było. Zaleję się łzami z rozpaczy. Następnego razu
      nie przepuszcze na bank.Pozdrawiam wszystkich którzy byli i nie byli smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka