brzoza75 08.08.06, 19:51 szukałam naszego forum i wstukałam to co zawsze w wyszukiwarkę rozwod i co dalej i wyskoczyło owszem forum Rozwod co dalej ale nie nasze i nastapiła konsternacja )) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daleko_do_siebie Re: ....... 08.08.06, 20:49 Jest faktycznie forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=41656 Może zaprosić założyciela do nas?? Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: ....... 08.08.06, 20:54 o faktycznie - ja mam "nasze" forum na pasku, więc mi się nie miesza. Może faktycznie warto by było założyciela oswiecić. Odpowiedz Link
majkel01 Re: ....... 08.08.06, 20:59 eee to jakies forum widmo. Powinno sie zglosic do administracji ze jedno takie forum juz jest i dziala bardzo preznie. Po co drugie na ten sam temat ? Tak ogolnie to jest jeszcze forum Rozwodki oraz forum Rozwod. Zastanawiam sie czy nie powinno sie tego polaczyc w calosc pod jednym tematem i zeby najwyzej byly utworzone podfora tematyczne. Przeciez tematy sie tu i tam powtarzaja, w dodatku ludzie z jedngo forum pytaja sie o to samo co znajduje sie juz na drugim forum itd. Ciekawe ile jest jeszcze forow rozwodowych bo nie chce mi sie szukac ? Odpowiedz Link
kruszynka301 Re: ....... 08.08.06, 21:08 to forum jest własciwie POrozwodowe, tematy czasami się dublują, ale nie sądzę, aby komus przeszadzało. Obawiam się, że na tamtych forach wątek o czerwonych stringach by nie przeszedł. I od razu proszę na przyszłość, aby nie zmieniać niczego, bo właśnie jestem po "innowacjach" na forum egipskim, gdzie nadgorliwością opiekunów właściwie wykurzono stałych bywalców (utworzono podfora tematyczne i kasowano posty, które były nie tam, gdzie trzeba - efektem jest wymarcie forum, kłótnie i wyzwiska). Odpowiedz Link
daleko_do_siebie Re: ....... 08.08.06, 21:13 Ech - te stringi. Będą nam do końca świata ciążyły. Juz nikt nigdy nie uzna nas za poważne forum i poczuje się zmuszony zakładać własne )) Odpowiedz Link
phokara Re: ....... 08.08.06, 21:17 > Ech - te stringi. Będą nam do końca świata ciążyły. Cholera, w zyciu bym nie podejrzewala, ze stringi tyle waza!!!! Odpowiedz Link
daleko_do_siebie Re: ....... 08.08.06, 21:21 To zaobacz jak cięzkim i znaczącym wzrokiem bywają obrzucane. A wiertarki??? Odpowiedz Link
374.4w Re: ....... 08.08.06, 21:45 pisanie o tym drugim forum, że ono jest to przesada.Raptem jeden wpis załozycielki. Stringi, wiertarka i ściana nośna są nie do przebicia )))) Odpowiedz Link
daleko_do_siebie Re: ....... 08.08.06, 21:47 Chłop się wystraszył, że my tak zaraz z tą wiertarką, u progu niemal... Odpowiedz Link
phokara Re: ....... 08.08.06, 21:58 Moim zdaniem on sie wcale nie wystraszyl, tylko go to.ja kas zdazyla odgryzc z tego forum przed urlopem. Dlatego tylko jeden wpis... Odpowiedz Link
daleko_do_siebie Re: ....... 08.08.06, 22:15 Toż przed urlopem łagodna z niej była kobita, nadzwyczajnie Odpowiedz Link