08.08.06, 19:51
szukałam naszego forum i wstukałam to co zawsze w wyszukiwarkę rozwod i co dalej
i wyskoczyło owszem forum Rozwod co dalej ale nie nasze i nastapiła
konsternacja wink))
Obserwuj wątek
    • daleko_do_siebie Re: ....... 08.08.06, 20:49
      Jest faktycznie
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=41656
      Może zaprosić założyciela do nas??
    • kruszynka301 Re: ....... 08.08.06, 20:54
      o faktycznie - ja mam "nasze" forum na pasku, więc mi się nie mieszawink. Może faktycznie warto by było założyciela oswiecićwink.
    • majkel01 Re: ....... 08.08.06, 20:59
      eee to jakies forum widmo. Powinno sie zglosic do administracji ze jedno takie
      forum juz jest i dziala bardzo preznie. Po co drugie na ten sam temat ?

Tak ogolnie to jest jeszcze forum Rozwodki oraz forum Rozwod. Zastanawiam sie
      czy nie powinno sie tego polaczyc w calosc pod jednym tematem i zeby najwyzej
      byly utworzone podfora tematyczne. Przeciez tematy sie tu i tam powtarzaja, w
      dodatku ludzie z jedngo forum pytaja sie o to samo co znajduje sie juz na drugim
      forum itd.
      Ciekawe ile jest jeszcze forow rozwodowych bo nie chce mi sie szukac ?
      • kruszynka301 Re: ....... 08.08.06, 21:08
        to forum jest własciwie POrozwodowewink, tematy czasami się dublują, ale nie sądzę, aby komus przeszadzało. Obawiam się, że na tamtych forach wątek o czerwonych stringach by nie przeszedłwink.

I od razu proszę na przyszłość, aby nie zmieniać niczego, bo właśnie jestem po "innowacjach" na forum egipskim, gdzie nadgorliwością opiekunów właściwie wykurzono stałych bywalców (utworzono podfora tematyczne i kasowano posty, które były nie tam, gdzie trzeba - efektem jest wymarcie forum, kłótnie i wyzwiska).
        • daleko_do_siebie Re: ....... 08.08.06, 21:13
          Ech - te stringi. Będą nam do końca świata ciążyły. Juz nikt nigdy nie uzna nas
          za poważne forum i poczuje się zmuszony zakładać własne smile))
          • phokara Re: ....... 08.08.06, 21:17
            > Ech - te stringi. Będą nam do końca świata ciążyły.

Cholera, w zyciu bym nie podejrzewala, ze stringi tyle waza!!!!
            • daleko_do_siebie Re: ....... 08.08.06, 21:21
              To zaobacz jak cięzkim i znaczącym wzrokiem bywają obrzucane. A wiertarki???
              • 374.4w Re: ....... 08.08.06, 21:45
                pisanie o tym drugim forum, że ono jest to przesada.Raptem jeden wpis
                załozycielki. Stringi, wiertarka i ściana nośna są nie do przebicia smile))))
                • daleko_do_siebie Re: ....... 08.08.06, 21:47
                  Chłop się wystraszył, że my tak zaraz z tą wiertarką, u progu niemal...
                  • phokara Re: ....... 08.08.06, 21:58
                    Moim zdaniem on sie wcale nie wystraszyl, tylko go to.ja kas zdazyla odgryzc z
                    tego forum przed urlopem. Dlatego tylko jeden wpis...
                    • daleko_do_siebie Re: ....... 08.08.06, 22:15
                      Toż przed urlopem łagodna z niej była kobita, nadzwyczajnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka