brzoza75 15.01.07, 16:43 ech a miało być tak fajnie i skończyć się szybko a tu bach, zawsze ktoś z czymś dodatkowym wyskoczy Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
phokara Re: kto jeszcze w pracy... 15.01.07, 17:10 Poniedzialki sa wyskokowe - choc nie wysoko. lacze sie w zalu pracowniczym Pho-damesowydra i Crazy (co w podskokach robi patataje przez cala Warszawe na zyczenie Jej SzSz (prawie, jak SS) Odpowiedz Link
crazysoma Re: kto jeszcze w pracy... 15.01.07, 17:40 Oui. Potwierdzam co Damesowydra rzekla. Podskakuje (na razie tylko fizycznie), ale kopac w kostke nie mam odwagi, choc powinnam byla to zrobic, na zyczenie Mszsz. To wszystko przez ten poweekendowy image. Ech... Odpowiedz Link
tricolour Ja juz w domu, ale... 15.01.07, 17:44 ... zaraz jakiegoś laptopa podłączę, sprawdzę pocztę, wysle odpowiedzi itp. Godzinka zejdzie. Niby w domu, ale łeb jeszcze w pracy. Przedmucham sobie głośniki i postraszę sąsiadów. Ot, co! Odpowiedz Link
crazysoma Re: Ja juz w domu, ale... 15.01.07, 17:46 Do straszenia sasiadow najlepiej sluzy najazd 15 letnich Hunow. 14-osobowa grupka zalatwia wszystkich, w promieniu kilometra, zostawiajac niezapomniane wrazenia dzwiekowe na dluuuugie miesiace. Milego pracowania po pracy Odpowiedz Link
misbaskerwill Re: Crazy... 15.01.07, 17:54 > Do straszenia sasiadow najlepiej sluzy najazd 15 letnich Hunow. 14-osobowa > grupka zalatwia wszystkich, w promieniu kilometra, zostawiajac niezapomniane > wrazenia dzwiekowe na dluuuugie miesiace. > Milego pracowania po pracy czy szykujesz z Hunami najazd na Wrocław??? Może jednak byś bardziej bezpośrednio ostrzegła Tri, bo to nie jego sąsiedzi dostaną zawału)) Odpowiedz Link
misbaskerwill Re: p.s. 15.01.07, 17:57 a ja ani w domu, ani w pracy. No bo jakbym pracował, to bym nie siedział na forum, haha. Ale zaraz przyjrzę się pracy. "Uwielbiam pracę. Mogę na nią patrzeć godzinami" - to chyba stopka Libry)) Odpowiedz Link
der1974 Re: kto jeszcze w pracy... 16.01.07, 08:47 A ja drugi dzień w domu siedzę a nie w pracy Odpowiedz Link