pudeleczko_75 24.01.07, 11:48 bim bom) jest super, przyszła zima, snieżyca za oknem - piję sobie kawkę i patrzę przez szybę i jestem szczęsliwa czego Wam też zyczę buziaki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brzoza75 Re: im bardziej pada snieg:) 24.01.07, 12:01 pada pada śnieg ... witaj w klubie Pudełeczko ) świat przed nami stoi otworem I am so happy too Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: im bardziej pada snieg:) 24.01.07, 20:23 jeszcze troche i wyjde z kundlem na spacer, bedę mogla patrzeć, jak "wisi nad latarniami", a kiedy stanąć pod latarnią (sic!) i patrzeć w gore, jak wirują, to jakby sie było jednym z nich - Odpowiedz Link
betuana Re: im bardziej pada snieg:) 24.01.07, 12:08 pada, pada śnieg biały i puchaty nagły atak zimy w połowie stycznia jak zwykle zaskoczył drogowców a moja czworonożna gadzina szaleje ze szczęścia jak mnie wyciągnie na spacer Odpowiedz Link
kasiar74 Re: im bardziej pada snieg:) 24.01.07, 12:11 mnie tez śnieg pozytywnie nastraja Odpowiedz Link
joasia69 Re: im bardziej pada snieg:) 24.01.07, 12:12 jest cudnie! niedawno wróciłam z W-wy. Drogi fatalne niestety. W stolicy jednak nie widać tak bardzo śniegu. Za to u mnie biało i cały czas sypie!! Uwielbiam zimę ) Odpowiedz Link
grzanka23 Re: im bardziej pada snieg:) 24.01.07, 13:26 Im bardziej pada snieg bim bom Im bardziej proszy snieg bim bom Tym bardziej sypie snieg bim bom Jak bialy puch z poduszki I nie wie zwierz ni czlek Choc zylby caly wiek Gdy pada taki snieg bim bom Jak marzna mi paluszki bim bom,bim bom,bim bom............. Odpowiedz Link
jarkoni Re: im bardziej pada snieg:) 24.01.07, 16:44 Grzanka, ja chciałem napisać "tę cytatę" z Kubusia Puchatka...Pierwsze skojarzenie.. Ale ubiegłaś mnie.. Odpowiedz Link
grzanka23 Re: im bardziej pada snieg:) 24.01.07, 22:10 jarkoni napisał: > Grzanka, ja chciałem napisać "tę cytatę" z Kubusia Puchatka...Pierwsze > skojarzenie.. > Ale ubiegłaś mnie.. ...Skonczylismy juz dom Przepiekny nowy dom Gdyby to byl nasz dom bim bom Dwaj tacy mali-bim bom Bo bardzo tego chca bim bom,bim bom..... Odpowiedz Link
bursztynowe Re: im bardziej pada snieg:) 24.01.07, 13:10 Co to za zima bez śniegu??? Może nawet uda sie sanki rozpalić, hmmm... Odpowiedz Link
libra22 Re: im bardziej pada snieg:) 24.01.07, 13:12 Wczoraj zjechałam sobie na jabłuszku Syn mnie zmusił. Potem zjeżdżał on. Fajnie jest - tak jakoś jaśniej i optymistyczniej. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: im bardziej pada snieg:) 24.01.07, 13:40 Libra i Bursztynowe, też odpalam a z Pudełeczkiem może pójdziemy do lasu narobić hałasu )) Odpowiedz Link
z_mazur Re: im bardziej pada snieg:) 24.01.07, 13:20 No no Widzę, że powoli rośnie nam największa optymistka na forum. W życiu piękne są tylko chwile i dobrze się uśmiechać, i cieszyć nimi gdy się trafiają. Odpowiedz Link
libra22 Re: im bardziej pada snieg:) 24.01.07, 13:53 To bardzo dobrze, że nie wpadamy w dołki tak hurtem I że bywamy tez optymistami czego wsiem życzę! A pozjeżdżanie na jabłuszku czy sankach oraz hałasowanie w lesie zdecydowanie poprawia humor. Serio. Odpowiedz Link
brzoza75 Re: im bardziej pada snieg:) 24.01.07, 14:10 serio serio Libra jak do Ciebie kiedyś przyjedziemy to będziemy hałasować na wydmach , albo nie bo tam w ciszy i skupieniu...., na plaży będziemy ! Odpowiedz Link
julka1800 Re: im bardziej pada snieg:) 24.01.07, 14:16 ciesze sie ze jest ten snieg i dzieci sie ciesza, bo ferie, u nas, w mazowieckim niedlugo oby sie utrzymal Odpowiedz Link
libra22 Re: im bardziej pada snieg:) 24.01.07, 14:28 Brzózko Na plaży jest baaardzo głośno, więc pokrzyczymy Odpowiedz Link
blue_a1 luuubię Was :) 24.01.07, 14:30 nawet nieważne, że przez zima-zaskoczyła-drogowców pomykało się do pracy trzy razy dłużej. jest dobrze! Odpowiedz Link
betuana Re: luuubię Was :) 24.01.07, 14:34 Do pracy to pół biedy, gorzej że do domu też trzy razy dłużej jak nic. Ale nic to, najważniejsze, że świat w białym kożuszku wygląda zdecydowanie optymistyczniej Odpowiedz Link
blue_a1 ciiii... 24.01.07, 14:37 już nie wspominając, że spóźnionych kilka godzin trzeba "odrobić" czy można zakochać się w śniegu? Odpowiedz Link
betuana Re: ciiii... 24.01.07, 14:48 Można, zwłaszcza gdy pada nocą. Świat wydaje się wtedy dużo cichszy i spokojniejszy niż zwykle, taki utulony do snu... Odpowiedz Link
phimamdosc bom bim :) 24.01.07, 14:34 mam podobnie paręnaście minut temu "wybiegałam" psa drugi raz w życiu widział śnieg. szaleństwo po prostu, szok, przeoranie nosem [jej, nie moim, dzięki Bogu] całego chodnika, radość nieziemska ) zapach mroźnego powietrza i gwiazdki na nosie dają mi mnóstwo siły dzielę się nią - spotkajcie w dniu dzisiejszym Ludzi w najlepszym słowa znaczeniu buźki przyjacielskie i napój gorący w łapę Odpowiedz Link
crazyrabbit Nienawidzę zimy :(( 24.01.07, 14:42 Tak cudownie napadało białegu puszku , aż mi się przez ten śliczny śnieg nieodgarniety przez ukochanych drogowców , auto rozwaliło o barierki na autostradzie ( mocno się rozwaliło ( a było takie ładne ( Pięknie , k....a , pieknie. Odpowiedz Link
blue_a1 Re: Nienawidzę zimy :(( 24.01.07, 14:45 K...., Królik, współczuję. Ale Ty, Królik, żyjesz. Odpowiedz Link
libra22 Re: Nienawidzę zimy :(( 24.01.07, 14:47 Ojejciu Króliczku - współczuję. Mam nadzieję, że dostaniesz duuuże odszkodowanie. takie, ze straczy Ci na wizytę u kosmetyczki na poprawę humoru. buzka Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Nienawidzę zimy :(( 24.01.07, 14:53 Nie dostanę kasy autko słuzbowe i szkoda będzie pokryta z AC... Pozytywna rzecz - podobno za wypadki z mojej firmy nie zwalniają z pracy Odpowiedz Link
betuana Re: Nienawidzę zimy :(( 24.01.07, 14:50 Też to przerabiałam ubiegłej zimy tyle że nie na autostradzie i szkody nie były aż tak straszne. Trzymaj się Króliczku. Najważniejsze, że Ty jesteś w jednym kawałku Odpowiedz Link
phimamdosc Re: Nienawidzę zimy :(( 24.01.07, 14:54 dokładnie jak by wyglądał Króliczek bez uszka czy łapki? grunt, że jesteś cała, trzymaj się uważnie i ciepło Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Nienawidzę zimy :(( 24.01.07, 14:55 Czasem tak sobie myślę (blondynkom to się zdarza)... A może ja jetem Terminator? Tylko o tym nie wiem? Dzięki za ciepłe słowa ) Luuuuubię Was ) Odpowiedz Link
blue_a1 Re: Króliczku 24.01.07, 18:58 Rozśmieszyłaś do łez Na dziś to ja zimę mam w pupie - drogowcy chyba też Dobrego wieczoru wszystkim Wam Odpowiedz Link
kurka_wodna2 Re: im bardziej pada snieg:) 24.01.07, 20:21 Przede mną jutro bardzo daleka samotna jazda za kierownicą i w bardzo przykrej misji. Poproszę o uśmiech Waszego aniołka stróża Odpowiedz Link
betuana Re: im bardziej pada snieg:) 24.01.07, 20:28 Pogadam z moim. Zwykle dobrze się mną opiekował Odpowiedz Link
kurka_wodna2 Re: im bardziej pada snieg:) 24.01.07, 20:34 Co jeeeest- dziesiąty raz się loguję aby zawczasu podziękować aniołkom, o świcie wyruszam Muszę się spakować-pa Odpowiedz Link
libra22 Re: im bardziej pada snieg:) 24.01.07, 23:08 Pod wpływem waszych postów przypomniał mi się mój pies szalejący na śniegu. Drugi piękny widok to mój synek rzucjający sie dzis śniezkami z kolegą z klasy przez całą drogę z naszego domu do domu tego kolegi. Chłopaki chichrały się non stop)) i szerokiej, odśniezonej drogi kierowcom wszelkim Odpowiedz Link
emde74 Re: im bardziej pada snieg:) 25.01.07, 10:24 a ja robię to dziś (znowu zamiast sprzątać), tylko u mnie herbatka i ciasteczko, ja na sofie (też nowej) i laptopik na kolanach... bosko! jest cudnie! mądrego to warto posłuchać pozdrawiam, M. Odpowiedz Link
phimamdosc zapracowanym dnia spokojnego 25.01.07, 10:32 i niezapracowanym tudzież niech się relaksują dedykacja w związku z wątkiem "Och, bądź ciepła, zimo Niechaj mnie ciepła ziemia ogarnie Płatki śniegu wszędzie, jak na zwolnionym filmie Podrywane w górę, spychane w dół, wirujące wokół Trzymaj się zimno, samotny płatku Dotknij i stop się, rozlej w cieple mojej dłoni Bym cię mogła zlizać i poczuć na języku smak gwiazd" z Maźnięć pędzla Ann Cockcroft tak mi się jakoś dla tych poderwanych i tych zepchniętych coby Wam się dobrego dnia Odpowiedz Link
libra22 Re: zapracowanym dnia spokojnego 25.01.07, 10:39 Biało, przytulnie, cicho, kawa, ciacho (skoro zima przyszła, tra zadbać o jeszcze jedną oponke Odpowiedz Link
blue_a1 Re: zapracowanym dnia spokojnego 25.01.07, 11:31 gupi śnieg trzeba potuptać do lekarza. zażyczyłam sobie panią. teraz nie pozwolę się oglądać żadnemu panu. dopiero jak wyzdrowieję. f o c h y ) kurczę, a mogłam wczoraj nie lepić śnieżek i nie rzucać w drzewa z 3. piętra. taka odmiana strzelania z procy Odpowiedz Link
libra22 Re: zapracowanym dnia spokojnego 25.01.07, 11:43 skąd miałaś śnieg na tym 3 piętrze? Odpowiedz Link
blue_a1 Chcesz troszkę? 25.01.07, 11:46 Mam z osiem centymetrów śniegu No i te śnieżki nie za bardzo lepić się chciały i jak rzucałam w drzewo to ten dość sypki śnieg na mnie... Nie przewidziałam. A w szaliku to ja jakby nie byłam. Ale co rzuciłam to moje nomen omen. Pada cały czas...a z balkonu nie odśnieżają. Odpowiedz Link
betuana Re: Chcesz troszkę? 25.01.07, 12:28 Balkon należy odśnieżyć sobie w ramach własnej działalności gospodarczej Przesyłam wirtualnie gorącą herbatkę z dzikiej róży z miodkiem Odpowiedz Link
blue_a1 dziękuję, betuano 25.01.07, 14:48 zaraz wypiję i hop do łóżka. i tu sobie pozwolę na minutę markotności. idę ja sobie, dookoła genialny śnieg, podziwiam swoje czarne śniegowce z ubiegłego sezonu - to nie są kozaczki, mówię pod nosem: ale są fajne! rozkładam ręce i łapię mroźne powietrze w płuca i kurczaki, czemu sama jak korci, aby kogoś popchnąć w zaspę bu skończyłam Odpowiedz Link
betuana Re: dziękuję, betuano 25.01.07, 19:13 A mój kudłaty mamutek szaleje na widok śniegu i jak mnie goni po zaspach wszelakich to stwierdzam, że nie ma takiego co by nam kroku dotrzymał. Ale jakby się przypadkiem znalazł to będzie znaczyło, że to właśnie ten Leż grzecznie w łóżku i tęp wszelkie chorobowe paskudztwa Odpowiedz Link
blue_a1 cześć, my się jeszcze nie znamy, 25.01.07, 15:09 ja jestem A. Powiedz, bo mnie to nurtuje od dawna: czy trzymanie notebooka na kolanach nie szkodzi tymże i częściom ciała znajdującym się w promieniu pół metra? nie czujesz się źle? bo ja nie hallo za bardzo. a trzymać na kolanach lubię bardzo. komputer. ostatnio wybieram jednak leżenie, komp przede mną, można dodatkowo machać nogami. Plaża Nie szkodzi? Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: im bardziej pada snieg:) 25.01.07, 12:37 uprzejmie donosze, że dzis tez mam świetne samopoczuucie przed chwilą na spotkaniu (służbowym!!!) kolega mi powiedział, że sliczna jestem) nie jestem, ale posluchac można! pójde poprosze o wiecej) Odpowiedz Link
z_mazur Re: im bardziej pada snieg:) 25.01.07, 12:42 pudeleczko_75 napisała: > uprzejmie donosze, że dzis tez mam świetne samopoczuucie > przed chwilą na spotkaniu (służbowym!!!) kolega mi powiedział, że sliczna > jestem) > nie jestem, ale posluchac można! > pójde poprosze o wiecej) Jesteś, jesteś. I idź po jeszcze, i napewno nie będziesz musiała prosić, po prostu dostaniesz, bo należy Ci się. A Twój dobry nastrój to taki zaraźliwy jest, nawet przez ekran monitora. No kto bym pomyślał... Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: im bardziej pada snieg:) 25.01.07, 12:50 zarażam zarażam optymizmem) chyba czas odstawić antydepresanty albo zmienić lek)) ps. of cors nie biore Odpowiedz Link
brzoza75 Re: im bardziej pada snieg:) 25.01.07, 13:07 a o tym zdjęciu to już zapomniałaś co? coś czuję, że my się dziś będziemy tarzać ze śmiechu ))) life is full of unexpected zasadzkas ))))))))) Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: im bardziej pada snieg:) 25.01.07, 13:23 jakim zdjęciu? zięciu? nie mam zięcia za młoda jestem!!!! ksiecia też nie! cholera! Odpowiedz Link
brzoza75 Re: im bardziej pada snieg:) 25.01.07, 13:37 Ty juz wiesz na jakim! co do księcia to ja takiego jeszcze nie widziałam ale spoko spoko, drogi zasypane , sama rozumiesz, czasu mu potrzeba , choć powiem szczerze że byłabym zachwycona móc ujżeć Cię na takim zdjęciu na księciu ))) Odpowiedz Link
libra22 Re: im bardziej pada snieg:) 25.01.07, 13:38 Uważam, że księcia i książęta są przereklamowani: nie dość, że w balchy zakute toto, to uważa się za pępek świata - Twojego oczywiście Odpowiedz Link
brzoza75 Re: im bardziej pada snieg:) 25.01.07, 13:51 Libra ależ Ty masz wyczucie czasu ))) Odpowiedz Link
libra22 Re: im bardziej pada snieg:) 25.01.07, 13:56 chociaż coś (Pudełeczko na księciu na zdjęciu? nono)) Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: im bardziej pada snieg:) 25.01.07, 13:59 proszę prosze jaki wizje ja z księciem to Wam pokaze na bank, ale na księciu to niekoniecznie, zalezy co książe na to Odpowiedz Link
brzoza75 Re: im bardziej pada snieg:) 25.01.07, 14:06 Ty u mnie w banku na księciu rany boskie .... Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: im bardziej pada snieg:) 25.01.07, 14:09 od brzoza, masz kosmate mysli Odpowiedz Link
brzoza75 Re: im bardziej pada snieg:) 25.01.07, 14:36 coś spadło z drzewa ostatnio to dlatego, mea culpa ))) Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: im bardziej pada snieg:) 25.01.07, 14:42 ja to bym z chęcią na jedno drzewo wpadła) zabytek przyrody Odpowiedz Link
z_mazur Re: im bardziej pada snieg:) 25.01.07, 14:48 Czyżby wspominki po spotkaniu forumowym??? A zabytek o tym wie??? Czy on z tych niedomyślnych? Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: im bardziej pada snieg:) 25.01.07, 14:56 nie po forumowym zabytek hmmm spytam Odpowiedz Link
brzoza75 Re: im bardziej pada snieg:) 25.01.07, 14:59 wiem ze nic nie wiem oto jest pytanie tylko Brzoza Ci odpowie na nie ! Odpowiedz Link
brzoza75 z Mazur 26.01.07, 08:25 Czyżby wspominki po spotkaniu forumowym??? A zabytek o tym wie??? Czy on z tych niedomyślnych? Gdyby był z forum właśnie został przez Ciebie uświadomiony ten zabytek, powaga stary . Odpowiedz Link
z_mazur Re: z Mazur 26.01.07, 08:29 Jeśliby zorientował się dopiero teraz, a nie zaraz po aluzji do pomnika przyrody, to myślę, że nie wart byłby zainteresowania. )) Inteligencja i błyskotliwość to ważne cechy u faceta. ) U kobiety zresztą też ) Odpowiedz Link
brzoza75 Re: z Mazur 26.01.07, 08:52 nie o to chodzi, chodzi o dyskrecję, na szczęście ten pomnik nie bywa tutaj. to myślę, że nie wart byłby zainteresowania. ))witamy specjalistę Inteligencja i błyskotliwość to ważne cechy u faceta. )oj tak Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: z Mazur i Brzoza 26.01.07, 09:50 proszę dać spokój! adwokaci moi drodzy, już ja sobie z pomnikiem przyrody poradzę i nie tylko z nim, nie bac się! Odpowiedz Link
z_mazur Re: z Mazur i Brzoza 26.01.07, 09:51 pudeleczko_75 napisała: > proszę dać spokój! > adwokaci moi drodzy, już ja sobie z pomnikiem przyrody poradzę > i nie tylko z nim, nie bac się! No ba, nawet przez chwilę nie wątpiłem. ))) Odpowiedz Link
brzoza75 Re: im bardziej pada snieg:) 25.01.07, 14:56 wcale ale to wcale Ci się nie dziwię )))) Odpowiedz Link
pudeleczko_75 Re: im bardziej pada snieg:) 27.01.07, 13:15 a ja własnie byłam w lesie, cudnym zimowym lesie, takim jak w bajce - ścieżka ledwo wydeptana, osnieżone przepieknie drzewa, trochę słońca i sarenki)) jaki świat jest piekny i jak jest fajnie. Odpowiedz Link