Dodaj do ulubionych

Jutro Kraków Spotkanie - przypominam

02.02.07, 07:45
Zapraszam na spotkanie w Krakowie, 3 luty, godz 20,knajpa "Ulica Krokodyli", ul. Szeroka 30, hasło "Anka". Zapewniam dobre
towarzystwo i wspaniała zabawę, dla tych co chca tylko posiedziec i pogadać tez znajdzie sie miejsce. Jak będziecie wczesniej niż
ja, czyli organizator tego zamieszania, to prosze siadac i zamawiac na rachunek, i chwilke poczekać

Osoby z poza Krakowa, czy trzeba po kogoś wyjść?, nie brac taxi z pod dworca strasznie oszukują. Tramwaje ktore jada z pod dworca to 34, i 13, pytac o przystanek w kierunku poczty głównej, trzeba wysiąść na trzecim przystanku, i zapytac jak dojsc na szeroką, od przystanku to rzut beretka.
Obserwuj wątek
    • betuana Re: Jutro Kraków Spotkanie - przypominam 02.02.07, 08:10
      Pamiętam i mam szczery zamiar się zjawić, choć samopoczucie gdzies na poziomie
      Żuław...
      • ladyhawke12 Re: Jutro Kraków Spotkanie - przypominam 02.02.07, 08:17
        podniesiemy, nic sie nie martw, jak mawiał imć Zagłoba, trzeba duzo pić (tu wstawić trunek co kto lubi), bo od tego oleum sie podnosi do głowy i człowiek madrzeje
        • betuana Re: Jutro Kraków Spotkanie - przypominam 02.02.07, 10:52
          To ja już wiem czemu u mnie poziom inteligencji taki niskismile Według imć
          Zagłoby oleum unoszone było przez trunki szlachetne acz wysokoprocentowe, a
          muszę poprzestać na napojach zeroprocentowych
          • ladyhawke12 betu 02.02.07, 10:56
            Fakt, kurcze trzeba cos wymyslic
    • cosmopszczolka Re: Jutro Kraków Spotkanie - przypominam 02.02.07, 08:35
      fajnie,że to juz jutro.smile))
      • beata407 Re: Jutro Kraków Spotkanie - przypominam 02.02.07, 09:03
        Też się cieszę...Choć też chwilowo spoglądam "spod Żuław", dawno tak nisko nie
        upadłam, wpadłam... Mam nadzieję do jutra się wykopać i stawić, do zobaczenia
    • maheda Dziecko posiedzi z Drugim, 02.02.07, 09:52
      więc będę mogła się stawić smile
      Pewnie nie na długo, ale jednak smile
      • ladyhawke12 Beatka, i maheda 02.02.07, 10:32
        Hura hura, ciesze sie, dziewczyny strasznie sie za wami stesknilam
        • ladyhawke12 do gory 02.02.07, 14:06
          Do gory, dal przypomnienia
    • cosmopszczolka Re: Jutro Kraków Spotkanie - przypominam 03.02.07, 15:59
      co taka cisza na forum? - dziś spotkanie.... , rozmyslili si wszyscy czy co?
      • cosmopszczolka Dziś 03.02.07, 16:35
        No bo na Szeroką to trochę kawałek od Rynku jest....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka