brzoza75 09.02.07, 20:29 Zakończyły się moje perypetie komputerowe , jestem pod pocztą 24h /day, ale miałam baaarrdzo fajnego informatyka w domu Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erzsi Re: Brzoza75 informuje 09.02.07, 20:32 a ja instruktora . no szkoda, że żonaty . a co do sieci, to bosko . Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Brzoza75 informuje 09.02.07, 20:42 bo wiesz jak to mówią, wszyscy fajni to są albo żonaci albo zajeci ale może to stereotyp ? > a ja instruktora . > no szkoda, że żonaty . > > a co do sieci, to bosko . Odpowiedz Link
emde74 Re: Brzoza75 informuje 09.02.07, 20:47 jest jeszcze powiedzenie, że faceci są jak miejsca parkingowe: wszystkie najlepsze są już zajęte brzósko - nic na siłę. samo przyjdzie! może nie za pierwszym razem, ale kolejnym. będzie dobrze! buzia i witaj w sieci po pracy, choć tu o takich porach jest raczej pusto Marta PS. już się nie mogę doczekać 17-ego. Pa! Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Brzoza75 informuje 09.02.07, 21:06 Hmmm, znam jeszcze pare ale nas zaraz panowie zlinczują Marti wiem co masz na mysli z 17-tym też > jest jeszcze powiedzenie, że faceci są jak miejsca parkingowe: wszystkie > najlepsze są już zajęte > brzósko - nic na siłę. samo przyjdzie! może nie za pierwszym razem, ale > kolejnym. będzie dobrze! > buzia i witaj w sieci po pracy, choć tu o takich porach jest raczej pusto > Marta > PS. już się nie mogę doczekać 17-ego. Pa! Odpowiedz Link
13monique_n Re: Brzoza75 informuje 10.02.07, 01:23 cześć Moja Dziewczyno - to znaczy, że online to możemy sobie nieźle porozrabiać - Vertigo! Zreperujemy Ci moherowy berecik, coby Ci łatwiej przychodziło podejmowanie prób sprowadzenia Brzozy i mnie na drogę .... tego... no.... przyzwoitości DDD Odpowiedz Link
libra22 Re: Brzoza75 informuje 10.02.07, 02:40 )) fajnie zauważać, że są fajni faceci najgorsza jest faza "wszyscy faceci to swinie" lub bardziej rozbudowana literacko z Kabaretu Starszych Panów: "kęs mi zycia ujadł...." itd (nie znam na pamieć, a nie chę tu słów mylic) Odpowiedz Link
13monique_n Re: Brzoza75 informuje 10.02.07, 08:01 No, właśnie potem to już spałam. Ale sama wiesz, że bywa milion spraw ciekawszych niż spanie )) Co ja Co będę dużo gadać. Jesteś moją dziewczyną, więc rozumiemy się bez słów DD Odpowiedz Link
brzoza75 Re: Brzoza75 informuje 10.02.07, 09:48 Libra ta faza mi coś przypomina Moni of cors Odpowiedz Link
13monique_n Re: Brzoza75 informuje 10.02.07, 09:54 Brzoza, sygnaturka jest boska. Przypomina mi fragment V rozdziału z "Ziemi, planety ludzi" Odpowiedz Link