bursztynowe 25.02.07, 22:35 www.youtube.com/watch?v=Q88iFRcv8I8 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
panda_zielona Re: Kirstin Hersh 26.02.07, 00:30 Czy jest możliwa? Miłość nie istnieje? Może to tylko nasze złudzenia Odpowiedz Link
bursztynowe Amerian Beauty (wizja) i Lisa Gerrard (wokal) 25.02.07, 23:14 I guess I could be pretty pissed off about what happened to me... but it's hard to stay mad, when there's so much beauty in the world. Sometimes I feel like I'm seeing it all at once, and it's too much, my heart fills up like a balloon that's about to burst. ...and then I remember to relax, and stop trying to hold on to it, and then it flows through me like rain and I can't feel anything but gratitude for every single moment of my stupid little life. You have no idea what I'm talking about, I'm sure. But don't worry... You will someday. - - - Sadzą, żee mógłbym być mocno wkurzony na to, co mi się przytrafiło, ale trudno się wściekać, kiedy jest tyle piękna na świecie. Czasem czuję się jakbym widził je całe na raz, a tego jest za wiele. Moje serce rośnie niczym balon, który ma za chwilę pęknie a później przypominam sobie, żeby się odprężyć i przestać trzymac się tego kurczowo. A wtedy przebiega przeze mnie jak deszcz i nie jestem w stanie czuć nic innego niż wdzięczność za każdą chwilę mojego małego, głupiego życia. Jestem pewien, nie macie pojęcia o czym mówię. Ale nie martwcie się, pewnego dnia zrozumiecie. Odpowiedz Link
bursztynowe Re: Amerian Beauty (wizja) i Lisa Gerrard (wokal 25.02.07, 23:14 i link: www.youtube.com/watch?v=qbCzG6kLXd8 Odpowiedz Link
panda_zielona Re: Amerian Beauty (wizja) i Lisa Gerrard (wokal 26.02.07, 00:39 Uwierzyłam w miłość rzeki odpłynęła nie oglądając się za siebie. Nie wejdę do niej po raz drugi w jej lustrze nie zobaczę ciebie. Z.K. Odpowiedz Link
phimamdosc dzięki Bursztynowe 26.02.07, 00:35 > Sadzą, żee mógłbym być mocno wkurzony na to, co mi się przytrafiło, > ale trudno się wściekać, kiedy jest tyle piękna na świecie. > Czasem czuję się jakbym widził je całe na raz, > a tego jest za wiele. > Moje serce rośnie niczym balon, który ma za chwilę pęknie > a później przypominam sobie, żeby się odprężyć > i przestać trzymac się tego kurczowo. > > A wtedy przebiega przeze mnie jak deszcz > i nie jestem w stanie czuć nic innego niż wdzięczność > za każdą chwilę mojego małego, głupiego życia. prawdziwe, jak bardzo, bardzo wchłonęło i drąży wszystko, co mnie dotknęło, tak naprawdę rozpłynie się w każdym najmniejszym nawet dobrym drobiazgu i zwyczajnie będzie dobrze wiele zależy od nas. czasem o tym zapominam dzięki p.s. jeśli ktoś ma ochotę na więcej L. Gerrard, mam ponad 70 MB, wystarczy powiedzieć. Odpowiedz Link
anne1973 Re: dzięki Bursztynowe 26.02.07, 20:54 Hej Phi ja też poproszę, choć szczerze to ją lepiej znam z Dead Can Dance .. Odpowiedz Link
marek_gazeta Specjalnie dla Bursztynowego 26.02.07, 16:06 ...aby go trochę rozruszać, choć kawałek zgodny z jego poetycką naturą. Trzech twardych facetów śpiewa o czwartym, już nie tak bardzo twardym: www.myvideo.de/watch/446597 Odpowiedz Link
bursztynowe Re: Specjalnie dla Bursztynowego 26.02.07, 18:53 z hard rocka to najlepiej przyswajam Enye ... a ze słodyczy - śledzie z cebulą Odpowiedz Link
anne1973 Re: Specjalnie dla Bursztynowego 26.02.07, 20:59 www.youtube.com/watch?v=Do5vj3D-OD4 Właśnie uświadomiłam sobie, że z "50"lat świetlnych temu nagrałam sobie cały ten koncert. Wtedy mało kto miał pojęcie, że takie dźwięki też storzyła natura Wbrew temu co sądzom moi "joł" ziomale - sąsiedzi... Pozdrawiam, a sama rzucam się w daleką przeszłość, pełną marzeń i wiary w dobroć tego świata... Może trochę i tamtego klimatu uda mi się przypomnieć... Odpowiedz Link
ak70 Re: Specjalnie dla Bursztynowego 27.02.07, 08:04 Bursztynowe... może Ty jesteś moim szefem?? On tez zawsze powtarza, że ze słodyczy najbardziej lubi śledzie )) Odpowiedz Link