Dodaj do ulubionych

Kierunek-Turcja

27.06.07, 12:30
Dzisiaj lecimy: dwie kobiety po rozwodzie i ich dzieciaki..zamierzamy super
się bawić ...zakaz myślenia o tym co było....tylko słońce, morze, basen i
oczywiście drinki...Może jacyś przystojniacy się przyplatają...ale z naszymi
małymi aniołkami stróżami możemy mieć problemy ...będą nas pilnować..A mój
7latek potrafi powiedzieć obcemu mężczyźnie,żeby nie rozmawiał z mamą :..Ona
jest moja"smile Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • 374.4w Re: Kierunek-Turcja 27.06.07, 12:38
      udanego wypoczynku,super zabawy i suuuper przystojniaków,może się nie przelękną
      7-letniego obrońcy?
    • jagoda4444 Re: Kierunek-Turcja 27.06.07, 12:38
      Bawcie się dobrze dziewczyny, a aniołki 7-letnie mają to do siebie, że wcześnie
      zasypiają na tych chmurkach!!!
    • ivone7 Re: Kierunek-Turcja 27.06.07, 12:58
      hmmm dwie wrocily z grecji, dwie jada do turcji...
      oby wam sie tak podobalo jak dziewczynom na krecie..byly zachwycone..
      wypoczywajcie i wracajcie cale i zdrowe...hihi
      z super poprawionymi humorami
      pozdrawiam
      • cien_wiatru Re: Kierunek-Turcja 27.06.07, 15:51
        w Turcji jest akurat fala upalow, dochodzi do 48 °, w calej Turcji wczesniej
        zakonczyli przez to rok szkolny
    • crazyrabbit Re: Kierunek-Turcja 27.06.07, 16:20
      Super zabawy życzę!!!!!!!
      W sumie ja także rozważałam Turcję , ale Mamba mnie przekonała do Krety wink

A co do dzieci... nawet jak aniołki zasną , to wcale nie znaczy że można się
      chyłkiem wymknąć z pokoju... oj nie ma szans...
      Dlatego następny wyjazd w ciepłe i ciekawe kraje bez "antygwałtów" (określenie
      Mamby , nie moje!)

big_grinDD
      • plum31 Re: Kierunek-Turcja 27.06.07, 17:28
        hej ja tez lece do turcji(maz wykupil wycieczke w styczniu) niestety m-c temu
        odszedl do innej..
        lece z siostra i nie moge sie juz doczekac aby odpoczac psychicznie i fizycznie
        od tego horroru!!
        9 lipca mam rocznice slubu, i z pewnoscia zalicze zgon , przez upojenie
        alkoholowesmile
        milej zabawy dziewczyny, moze sie spotkamysmile
        • akacjax Re: Kierunek-Turcja 27.06.07, 21:12
          Na razie to tylko planuję Turcje. Może za rok? Ale zazwyczaj do wyjazdów dobrze się przygotowuję..i chętnie posłucham(poczytam) uwag po powrocie.
          Miłej zabawy, mimo wszystko.smile
      • mamba234 Re: Kierunek-Turcja 27.06.07, 23:00
        Bawcie się dziewczyny świetnie - Wasze "antygwałty" nie powinny przeszkadzać w
        dobrej zabawie ( nasze dzieciaki były rewelejszyn na Krecie i ponoć to taka
        światowa tendencja - więc może i Wasze się sprawdzą na obczyźnie wink))

Jak będziecie miały czas, to polecam wycieczkę do Kapadocji - jest przepięknia.
        Ale wyłącznie z jakimś tubylczym biurem podróży - primo po pierwsze jest o
        wiele taniej niż u rezydenta, primo po drugie winkprogram i organizacja o niebo
        lepsza.

Radzę UŻYWAĆ kremów z wysokim filtrem, bo jak sama boleśnie doświadczyłam
        trzymany w plecaku NIE DZIAŁA wink))

Czekamy na relację po powrocie. Szczęśliwej podróży i ... uważajcie na siebie !
        • jogaj Re: Kierunek-Turcja 28.06.07, 00:39
          Ja dzis wrocilam z Turcji, bylo rewelacyjnie. Nawet rekord temperatury, ponoc w
          piatek padl 60 stopni, w ogole nam nie przeszkadzal dobrze sie bawic.
          Generalnie nie wychodzilismy z wody w basenie, tylko po drinki, polecam raki
          jest fntastyczna na takie upaly, dzieci pily cole, ponoc cos tam pomaga na
          ewentualne sensacje zoladkowe.
          Zaliczylismy dwie wycieczki,do aquaparku i delfinarium oraz do wieszego miasta
          i na piaszczysta i skalkowa plaze.
          Rewelacja
          • sorfi11 Re: Kierunek-Turcja 28.06.07, 19:38
            a moglabys powiedziec jakiego numeru filtra uzywlas dla dzieci i siebie?i jak z
            jedzeniem, jakies sensacje?
            • jogaj Re: Kierunek-Turcja 29.06.07, 23:14
              Dla siebie czasem 25,glownie 8,albo wcale.
              Chlopaki 25,non stop czapki na glowach,ciagle byly mokre wiec dobrze
              chlodzily wink no i czasem w basenie w koszulkach. ale u nas na basenie bylo
              dosyc duzo takich zacienionych miejsc,a brodzik czesto mial choc w kawalku cien
              wiec nie byli ciagle na sloncu.
              Z jedzeniem zadnych sensacji, no ale pozwalalam pic im cole,bo to ponoc
              pomaga wink oczywiscie chlopcy zachwyceni tym faktem
              Jola
    • tropfe36 Relacje po powrocie! 06.07.07, 22:08
      Nasz wyjazd do Turcji, to już tylko wspomnienia i opalenizna, która rzuca się w
      oczy na tle deszczowej , zimnej Polski i oczywiście mamy mnóstwo zdjęć .
      Było super…bawiliśmy się fantastycznie…całymi dniami moczyliśmy się w basenach,
      nawet nad morze nie chciało się nam chodzić…Hotel 4****, all inclusive,
      jedzenia, picia do bólu, fantastyczni animatorzy…aerobik wodny, gimnastyki,
      sauny, jakuzzi, zjeżdżalnie. Turcy niezwykle mili, hehe ale nasze aniołki
      pilnowały nas nieustannie i nieustannie przypominały osobą zainteresowanym, że
      jesteśmy ich mamami.
      Pojechaliśmy na dwie wycieczki – rejs po morzu w Alanyii – piękne widoki,
      zwiedzanie jaskiń, ja i Wojtuś odważyliśmy się pływać na otwartym morzu, obsługa
      statku wesoła i nieustannie robiąca dowcipy, polewanie lodowatą wodą, wrzucanie
      kostek lodu za bluzkę, tańce..Ja zaliczyłam iście delikatne smarowanie ciała
      glinką w jaskini( podobno ma właściwości odmładzające)..Druga wycieczka to też
      rejs, ale po rzece Managvat, która ma ujście do morza, zatem pływaliśmy po rzece
      i morzu , potem kąpiel do wyboru ciepłe morze lub zimna rzeka. Wybraliśmy morze,
      zwłaszcza, że wielkie fale były doskonałym powodem do zabawy…
      Dzieciaki szalały dając się unosić falom , a one miotały nimi ,oj miotały..
      Oglądaliśmy też piękny wodospad na tej rzece i zwiedzaliśmy meczet, gdzie
      musiałyśmy zakładać specjalne spódnice i chusty, aby zakryć nasze odsłonięte ciała..
      Ogólnie hotel super, obsługa przemiła, jedzenie bardzo dobre, panie sprzątały
      nam codziennie pokój i robiły piękne ptaki z ręczników ..
      Teraz marzę tylo , aby pojechać na takie wczasy bez dzieciczka..Wczasy tylko
      dla mam..
      • jogaj Re: Relacje po powrocie! 08.07.07, 09:18
        W jakim hotelu byliscie? bo brzmi bardzo znajomo, chyba,ze w Turcji po prostu
        taki standard wink
        Jola
      • kasiar74 Re: Relacje po powrocie! 08.07.07, 09:35
        moja córa teraz bawi z Turcji razem z moim eksem i nie mogę się doczekać jej
        powrotu bo pewnie wrażeń moc! Też są bardzo zadowolenie z hotelu i tez all
        inclusive i basen więc chyba faktyczn ie to jest standard w Turcji
    • tropfe36 Re: Kierunek-Turcja 09.07.07, 00:11
      To był Aydinbey RelaX Hotel w Konakli 12km od Alanyii www.aydinbeyrelaxhotel.com
    • emde74 Re: Kierunek-Turcja 12.07.07, 17:37
      Turcja jest ok. Ja byłam kiedyś we wcale nie za luksusowym hotelu, ale i tak mi
      się podobało, bo pojechałam na 1 tydzień wygrzać cztery litery. dla wygrzania
      tychże kierunek bardzo dobry.

ale gdyby ktoś wybierał się na 2 tygodnie to warto poświęcić 2-3 dni na każdą z
      wycieczek do Kapadocji i Pammukale. widoki niezapomniane!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka