ladyhawke12 10.09.07, 14:30 Nie napiszę, że definitywni was żegnam, bo tak nie jest. Teraz jednak jest mi bardzo cięzko, i muszę was pożegnać, przynajmnie narazie, aż dojde do ładu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolkalodz ladyhawke... 10.09.07, 15:03 ... prosze, zostan. Ja Cie nie pociesze, jeszcze nie teraz, sama jestem zagubiona i jeszcze niepozbierana a problemy zamiast prostowac jeszcze bardziej sie gmatwaja. Jedno co moge zrobic to przytulic Cie cieplutko, tutaj naprawde sa ludzie ktorzy podadza Ci pomocna dlon. Zostan....prosze. Ps zapraszam na priva Odpowiedz Link
ivone7 Re: Nie chce tak zniknąc, bez pozegnaia. 10.09.07, 15:26 szanuje to lady...i dziekuje ze nie zrobilas tego bez pozegnania.. w tym swoim dole pamietaj, ze tu jestesmy..niektorzy bardziej inni mniej realnie...ale sluzymy wsparciem, ramieniem na ktorym mozna sie wyplakac...a czasami kublem zimnej wody.. mam nadzieje ze niedlugo zaswieci dla Ciebie slonce.. zycze tego z calego serca.. powodzenia.. Odpowiedz Link
cathy_bum Re: Nie chce tak zniknąc, bez pozegnaia. 10.09.07, 15:57 Podpisuję się pod ivone. Trzymaj się, lady. Banalnie to zabrzmi; każdy dół ma krawędź, której w końcu można się uchwycić. Życzę Ci, żebyś wyciągnęła się na powierzchnię, kiedy przyjdzie na to czas. Wirtualnie przytulam, cathy Odpowiedz Link
aron95 Re: Nie chce tak zniknąc, bez pozegnaia. 10.09.07, 16:00 Ogólnie to dobrze jak ludzie z stąd znikają po długiej obecności bo zazwyczaj to oznacza że sobie poukładali swoje "klocki". Ale Ty bo masz kryzys ? Nie rozumie tego . Cóż Twój wybór . Powodzenia Odpowiedz Link
a.niech.to Re: Nie chce tak zniknąc, bez pozegnaia. 10.09.07, 16:25 Chyba Cię rozumiem. Trzym się. Odpowiedz Link
brygida_jonska Re: Nie chce tak zniknąc, bez pozegnaia. 10.09.07, 16:42 Lady, o rany, mam nadzieję że to nie przez moją wczorajszą rozmowę z Tobą Nie wiem co Ci doskwiera, ale życzę wyprostowania zawiłej ścieżki i jakbyś chciała pogadać, jestem zawsze do dyspozyji. Odpowiedz Link
marek_gazeta Piosenka na gorszy moment 10.09.07, 18:53 Banalna, ale mnie zawsze nastraja nostalgicznie. "No more lonely nights On the way of no return". Nie wiem za bardzo, o co Fancy'emu chodziło, ale brzmi pięknie, nieprawdaż? www.youtube.com/watch?v=6GthfUwTOd0 Odpowiedz Link
marek_gazeta Jeszcze jedna 10.09.07, 19:24 ... jakby Fancy nie wystarczył. youtube.com/watch?v=dLgI6vS_NSw To jest pierwsza piosenka HL, którą zapamiętałem ze szczenięcych czasów. Odpowiedz Link
marek_gazeta PS. 10.09.07, 18:54 Jakby co, też jestem do dyspozycji. Ja i moje wszystkie krawaty. Odpowiedz Link
brygida_jonska Re: PS. 10.09.07, 22:50 Marek, nie powiesz mi, że wpuścisz Lady do 100% Male Zone. To ja też się wypisuję z forum, to może wreszcie będę mieć szansę tam zajrzeć a tak przy okazji, to zgodnie ze stopką to co zrobisz z krawatami i Lady? zostawisz Lady w samych krawatach?)))) Odpowiedz Link
julka1800 Re: Nie chce tak zniknąc, bez pozegnaia. 10.09.07, 20:13 oby jak najszybciej rozwiazaly sie problemy sciskam Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Nie chce tak zniknąc, bez pozegnaia. 11.09.07, 11:41 Szybciutkiego dojścia doładu!! Ha, jak widać, a własciwie - nie-widać, ja tez zaczynam zagladac mooocno sporadycznie, głupio mi by było w sumie, i chyba jakos nie mam odwagi, na takie radykalne cięcie-rozstanie z F, ciagle widnieje w "ulubionych" , ale ... sprawy rozwodowe i po-rozwodowe poki co zeszły na mocno daaaleki plan. Ale zawsze cieplutko myślę o tym F, bo wiem, ze naprawde BARDZO DUŻO mu zawdzięczam! Odpowiedz Link