aron95 16.12.07, 11:03 Dochodzę do wniosku że to faceci na widok blondynek głupieją . A niezrozumiale dla facetów zachowania przypisywane blondynkom zdarzają się kobietom jak i mężczyznom ( W szczególności tym młodszym bardziej z niewiesciałym) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarkoni Re: Czy blondynki sa głupie ? 16.12.07, 11:07 Oglądaliśmy ten sam program na TVN? Nie są głupie, bardziej cwane... Odpowiedz Link
nangaparbat3 ranyboskieświęte 16.12.07, 14:41 jarkoni napisał: > Oglądaliśmy ten sam program na TVN? > Nie są głupie, bardziej cwane... Cwaniactwo jako przeciwieństwo glupoty? Wymiękam. (Ja jako blondynka.) Odpowiedz Link
tricolour Nie są głupie... 16.12.07, 11:07 ... ale wiele kobiet (bez względu na kolor włosów) robi z siebie idiotki, by cos załatwić. Tłumaczą się tym, że są kobietami... i dlatego należy im się więcej zrozumienia. Można więc wykazać się wilekim zroumieniam dla nierozgarniętych istot... Odpowiedz Link
jarkoni Re: Nie są głupie... 16.12.07, 11:09 Tri, tak naprawdę napisaliśmy dokładnie to samo. Odpowiedz Link
aron95 Re: Nie są głupie... 16.12.07, 11:21 TVN nie ! Ja temat z życia wziąłem . Musielibyście ich widzieć ; ona- blond-lala on- jak model Niby pasują do siebie ale ...? Odpowiedz Link
alicja611 tipsowe blond panienki sa cool! 16.12.07, 11:13 ...glupieja, bo trudno prowadzic dialog z kims kto bawi sie wlasnymi tipsami i mowi duzo bzdur (po to, zeby tylko gadac i cisze czyms zapelnic) lub strzela bez powodu focha i nie mowi nic.... Odpowiedz Link
aron95 Re: Czy blondynki sa głupie ? 16.12.07, 11:14 Zapomniałem dodać . Akurat obserwuje reakcje mojego młodszego kolegi na widok koleżanki blondynki . Z nam ją dłużej , poznałem ich, ale ni w ząb nie umię dociec skąd takie "idiotyczne" jego reakcje . Sorki za takie luźne tematy z mojej strony . Jestem troszkę dalej i mam swoje ..... i co dalej . Uważam też że nie można ciągle klepać o rozwodach ale i tematy poruszać takie "około" nie koniecznie na poważnie . Odpowiedz Link
salsa13 Re: Czy blondynki sa głupie ? 16.12.07, 12:48 Cześć Aron co z naszymi nartami? pozdrowienia od blondynki Odpowiedz Link
aron95 Re: Czy blondynki sa głupie ? 16.12.07, 13:37 Przed swiętami bedę trochu wolniejszy więc możemy jechać . Dzis jadę , narty może, ale bardziej towarzysko wiec nie dzwoniłem Odpowiedz Link
serganda Re: Czy blondynki sa głupie ? 16.12.07, 13:43 Masz rację, faceci albo tracą rozum jak widzą aktakcyjną kobietę, nie wazne czy blondynkę czy brunetkę...albo w głupi sposób chą zwrócic na siebie uwagę... Na nasze nieszczęscie robia to nie tylko przy kobietach, ale też przy okazji wyjazdów, emigracji, czy na tym forum.... Trochę się włóczę po świecie, mam mnóstwo znajomych na całym świecie, więc mogę powiedzieć,ze ogólnie jesteśmy lepiej wykształceni, inteligentniejsi... Dlaczego więc robimy z siebie błaznów?... Poniżej zacytuję wam krótką wymianę zdań ze skypa, z pewnym nowozelandczykiem... Dla nieznających angielskiego i historii krótkie streszczenie. Uważają nas za złodziei, pijaków, leni i Bóg wie co jeszcze... Na Nową Zelendię nie zsyłano przestepców, więc nowozelandczycy są uważani za bardziej rozgarniętych... Nie chcę tutaj nikogo obrażać, jak zwykle odnoszę się do stereotypów... Ponieważ w skypie jest moje zdjęcie i jestem atrakcyjna szatynką facet chciał mnie zaczepić... Willem napisał(a): they told mePolish people were peasants and obnoxious, but you take the cake fatso! Gosia napisał(a): hello, who are you? Willem napisał(a): so you reckon there's stil a polak left in poland? I'd thought they'd all moved abroad to escape the stench and poverty and are nor raping and pillaging the rest of europe? Gosia napisał(a): I try be politle, if you don't like Polish people, why you are writing to me? You don't insult me...but you are showing me your true face of stupid man... first white people in New Zeland was roobers, murders....so you are in "good" team... itd... niestety, musiałam niegrzecznie zakończyć ta rozmowę... Gosia napisał(a): sorry, I don't have time to waste on stupid conversation... i dedykuję ja tym, którzy tutaj wypisują bzdury, aby zamiast to robić czasami trochę zadbali o swój rozwój... Odpowiedz Link
jarkoni Re: Czy blondynki sa głupie ? 16.12.07, 15:12 Serganda, miałem podobną rozmowę na skype trochę czasu temu, ale nie jako atrakcyjna blondynka, ale jako ktoś from eastern Europe, czyli z góry traktowany jako "dziki" A już jak z Chinką dogadywałem się na temat dostawy głupich T-shirtów to poezja.. Jutro skopiuję Odpowiedz Link
bet66 Re: Czy blondynki sa głupie ? 16.12.07, 13:45 aron95 napisał: > Dochodzę do wniosku że to faceci na widok blondynek głupieją . Bzdura, głupieją na widok kazdej ładnej kobiety bez względu na kolor włosów. A blondynka moze być brzydka i najczęściej jest fałszywa, bo farbowana/ tleniona. Odpowiedz Link
nangaparbat3 Becik 16.12.07, 14:43 Blondynka fłaszywa? Przez 20 lat pokrywalam swoj piekny popielatoblond chną, co by byc rudą, co by w razie czego moc sie odgryźć: a co, nie wiesz, ze rude fałszywe??? Odpowiedz Link
aron95 Re: Czy blondynki sa głupie ? 17.12.07, 12:57 bet - w stanach przeprowadzono eksperyment pokazywano facetom modelki blondynki i czarnulki na widok blondynek serducha mocniej im waliły . Nie bez racji kobiety się robią blondynkami tylko niektórym to tragicznie wychodzi . Odpowiedz Link
sylwiamich Re: Czy blondynki sa głupie ? 17.12.07, 13:12 Blondynki są głupie.Blądynki są cwane.Są seksowniejsze od brunetek.Bo blondynka zrealizuje wszystkie Twoje wizje i marzenia)))I może być kim tylko chce.Bo żeby być blondynką, trzeba mieć tupet, polot i inteligencję.Hihihi Odpowiedz Link
panda_zielona Re: Czy blondynki sa głupie ? 17.12.07, 14:13 Blondynka to charakter,a nie kolor włosów. Odpowiedz Link
bet66 Re: Czy blondynki sa głupie ? 17.12.07, 15:22 panda_zielona napisała: > Blondynka to charakter,a nie kolor włosów. Otóż to !!! jak blondynka jest blondinką to nic nowego, ale jak brunetka okazuje się blondinkom to juz dramat. Odpowiedz Link