dagmara56 07.02.08, 08:21 druga rozprawa na ktora ex prawdopodobnie znów sie nie stawi a ja dalej bede bez alimentów to jest polskie prawo normalnie załosne Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
plujeczka Re: to juz dzis 07.02.08, 09:06 byłam przez rok w takiej samem sytuacji, złóż ustnie wniosek na sprawie o zabezpieczenie alimentów na czas trwania lub przygotuj sobie na pismie o i.le zdążysz to przeczytać , dasz taki wniosek sedzine podczas rozprawy, wówczas sąd okresli alimenty, wyda postanowienie i wówczas bedziesz przez cały czas procesu otrzymywała alimenty od meża ( mi to podpowiedziały panie z sądu) i tak zrobiłam , przyznano mi 500 zł , mój maż też " nie bywał" na rozprawach , Odpowiedz Link
dagmara56 Re: to juz dzis 07.02.08, 15:48 ex sie zjawil dostalam 300zł alimentów i dostalismy separacje Odpowiedz Link
plujeczka Re: to juz dzis 07.02.08, 16:31 tych 300 zł nie gratuluję podkreslam nie gratuluję bo to smiech na sali , kurne kto utrzyma dziecko za 300 zł , wykarmi, wyżywi,ubierze, zapewni rozrywke, da kieszonkowe , wykształci w przyszłości a tatus ma świety spokój ot co --ale o tym, dzisiaj było na forum--coz separacja tez nie jst idealnym wyjsciem z sytuacji ale jak to mówia jak się lnie ma tego co sie lubi to sie lubi to co sie ma ......pozdrawiam. Odpowiedz Link