crazyrabbit 15.02.08, 23:59 Dziewczyny z forum emama zaszalały. Ja się spłakałam ze śmiechu )) Linka wrzucam: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=567&w=75412342&s=0 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i33 Re: Na wesoło :))) 16.02.08, 11:29 ..dla niektórych to wcale nie takie śmieszne.. na ten przykład:.."siusiu trafia celnie"-w tym temacie-to ja musiałam uczyć na siedząco--bo dość miałam uczenia i ścierania ..kropelek obcinania paznokietek u prawej łapki szybko sie wyuczył.. a mycie pleców--no nie było takim strasznym..i ani obowiązkiem.. ale ta zawiedziona mina ..jak skończyło sie na dolnym odcinku kregosłupa a nie było hop do przodu....co za wzrok-i takie nieszczere "dzieki" za to jak ja autentycznie chciałam żeby mi wyszorował plecy to one były zawsze ledwo "liznięte" ...i ten wzrok--skolei taki pazerny i krwisty...no chyba że akurat desant albo defilada wojskowa transmitowana w tv..to ...a i tak plecy nie były umyte jak chciałam.. w końcu po solidnych ćwiczeniach byłam samowystarczalna[mam na myśli plecy!] Odpowiedz Link
i33 Re: Na wesoło :))) 16.02.08, 11:36 Tribute Bathroom: -poznać po wielkości myjki faceta--jakiego ma fleta, -trenuj lewą reke kobieto, jeśli nie chcesz zostać jednorekim atletą! -co to jest ?rośnie wraz z tempem pocierania..umyte-nadaje sie do ssania!... Odpowiedz Link
intrygantka1 Re: Na wesoło :))) 16.02.08, 11:59 wyłam ze śmiechu. Warto czasami zajrzeć na inne fora Odpowiedz Link
pieg00ska Re: Na wesoło :))) 16.02.08, 14:51 buuuuu, ale jakja mam umyc meza, jak go nie posiadam? )))))))) oslabil mnie ten watek, dawno tak sie nie usmialam Odpowiedz Link
crazyrabbit Re: Na wesoło :))) 16.02.08, 17:31 Piegoosko , te porady przydadzą się na przyszłość. Jak się trafi kandydat na następnego_byłego_męża to będziesz wiedziała , kiedy zacząć trening czystości , do czego wykorzystać salami i dlaczego warto mieć kota w domu Ja mam szczura i chętnie dowiedziałabym się , czy trocinki są równie przydatne jak koci żwirek... hmmmmm.... Odpowiedz Link
pieg00ska Re: Na wesoło :))) 16.02.08, 17:43 Taaaaa, szczególnie rozczuliło mnie pytanie o mycie twarzy męża przegotowana wodą DD zrobiłam sobie notatki, żeby nie popełniać błedów w przyszłości i nie miec na stanie kolejnego ex widać czegoś nie dopilnowałam pozdrowionka Odpowiedz Link
zdziwiona26 Re: Na wesoło :))) 16.02.08, 18:14 i wszystko jasne rozpadło mi sie małżeństwo nie z powodu kochanki a tego ze nie myłam meza jako dobra i przykladna żonka i nocnika tez mu nie kupilam i pieluch nie zmienialam o fee ja nie dobra! Odpowiedz Link
zawsze.slonce Re: Na wesoło :))) 16.02.08, 21:23 No i wszystko jasne.Było mi chłopa myć to by się nie szlajał po obcych babach;-(Ehh ale goopia jakaś jestem.Już dzisaj zaatakuję mailem jakiegoś producenta nocników, na przyszłość jak znalazł. Swoją drogą oplułam porządnie monitor, klawiaturę a nawet kawałek ściany) Odpowiedz Link