nangaparbat3 11.05.09, 18:23 uraczę Was takim czymś: www.emocje.net.pl/rozwodki-wygladaja-starzej/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariefurie Re: ja jako Bet 11.05.09, 18:47 no, ok, o tym to dawno juz wiadomo. Wniosek z tego taki, ze nawet jak baba sie nie rozwiedzie, a w małżeństwie zgrzyta, to i tak lepiej sie w tym czuje, bo ma szansę przed kim sie popisać (ten znienawidzony mąż ), ew, kochanek. A jak sie rozwiedzie, i jeszcze, nie daj boże tym sie przejmie, no to juz nic, tylko mogiła i co najwyżej operacja plastyczna chwilowo stan rzeczy odwróci/powstrzyma ) No ale, co ma do tego wszystkiego tytuł postu , Nango?? Bom zgłupiała... Odpowiedz Link
nangaparbat3 Re: ja jako Bet 11.05.09, 19:10 Bo tu kiedys bywala taka Bet (albo cos podobnego), która ewentualne rozwódki-uwodźczynie-jeszcze-żonatych straszyła wszystkimi plagami egipskimi i Apokalipsy razem wzietymi. No i tak mi sie przypomniala, jak zobaczylam ten tekst Odpowiedz Link
useless00 Re: ja jako Bet 11.05.09, 20:24 "Innymi słowy - jeśli chcecie zachować młodość drogie Panie, to traktujcie rozwód jako szanse na nowe życie a nie życiową porażkę. Ewentualnie wykupcie ex mężowi miejsce na wirtualnym cmentarzu i udawajcie wdowy." I ja się tego trzymam. Odpowiedz Link
jarkoni Re: ja jako Bet 17.05.09, 08:46 Sorry, że wpisuję się prawie po tygodniu, ale ta Bet to był wynalazek Aż momentami nudno bez takiego indywiduum... Odpowiedz Link