iam138 22.12.09, 14:44 Witam, obrazy malowane farbą wodną- akwarelą w rozsądnych (tak mi się wydaję;) cenach. Obrazy olejne dla bardziej majętnych. www.kamont.com.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabgan Re: Obrazy, akwarele... 01.02.10, 16:11 jeszcze więcej obrazów znajdziecie na www.nowagaleria.pl/ Odpowiedz Link
kleo567 Re: Obrazy, akwarele... 21.09.10, 17:04 Rysuję karykatury i portrety na zamówienie ze zdjęcia. Idealne na prezent/z okazji/bez okazji! Wysyłam mailem lub pocztą. Obejrzyj stronę: artik.ubf.pl/news.php :) Odpowiedz Link
jozekkj1982 Re: Obrazy, akwarele... 04.11.10, 12:39 Polecam jednego kolesia co super zdjęcia przerabia tak że wygląda jak szkicowane ołówkiem albo taki kolaż artystyczny kolaż robi, później to wydrukować na płótnie (on nie drukuje na płótnie) i jest super prezent ja zrobiłem swoim dzidkom cała rodzinę oraz dla chrześniaka prezent taki ze wszystkim szczena opadła tu daje namiary www.cudofoto.republika.pl/ wszystkiego nie ma na stronie ale jak mu powiesz o co chodzi to raczej wszystko zrobi ze zdjęciem. bez problemu i zawsze coś gratis dorzuci albo z ceny zejdzie POLECAM Odpowiedz Link