Dodaj do ulubionych

Śmieszne prezenty

• ajlajna Re: Śmieszne prezenty 29.10.13, 17:36
      A ja na przykład poleciłabym ten e-sklep: www.smiechawa.pl/ :). Super gadżety mają, na rozmaite okazje, dla kobiet, mężczyzn, nawet dla Babci i Dziadka. Ja np. kupiłam ostatnio swojej siostrze z okazji jej 25. Urodzin to: www.smiechawa.pl/Sushi_maker-547.html ;). Tania rzecz, a była zachwycona, bo uwielbia sushi!
    • karolcia380 Re: Śmieszne prezenty 08.11.13, 22:25
      Jeśli chodzi o śmieszne prezenty to polecam sklep www.koszulka.tv . Parę miesięcy temu skorzystałam z usług tej firmy i naprawdę bardzo ciekawa sprawa ;) Można wybrać śmieszną koszulkę z wybranym motywem. Zakupy dokonałam bez zbędnej rejestracji, a także - co nie jest spotykane często w sklepach internetowych - jest darmowa wysyłka kurierem przy zakupie tylko dwóch dowolnych produktów! Można też wspomnieć o tym, że jest tutaj szybki termin realizacji ;) Zachęcam do odwiedzenia strony i dokonania zakupu ;)
    • imagine2012 Re: Śmieszne prezenty 18.11.13, 17:09
      Pomysł na prezent dla faceta?
      Sporo inspiracji można znaleźć na elbrus.sklep.pl.
      Akcesoria turystyczne wszelakiej maści, latarki, czołówki, akcesoria podróżne marki Pacsafe, oryginalne kubki i termosy marki THERMOS.
    • madex82 Re: Śmieszne prezenty 14.02.14, 11:32
      Ja znalazłem ciekawy produkt, napewno jest oryginalny a zaraz przydatny:) www.rossi.pl/27424_cole_and_mason_king_pepper_mlynek_do_soli_pie_h441240.rossi
    • robert0t Re: Śmieszne prezenty 28.03.14, 18:05
      Tak dużo tutaj ofert, że ciężko się na cokolwiek zdecydować. Ja mogę ze swojej strony polecić taką śmieszną gazetę z karykaturą osoby, którą chcecie obdarować Zrobiłem taką niespodziewajkę siostrze, troszkę się na mnie obraziła, bo wkeliłem tam naszą zabawną historię z dzieciństwa, oh, ale było to potraktowane jako taki czubiący żarcik
      Taki oto pomysł na prezent, a wyglądało to mniej więcej tak:
      www.gazetomania.pl/#opening
    • kapik02 Re: Śmieszne prezenty 05.04.14, 17:36
      polecam strone www.ereczniki.pl . Możecie znaleźć tu super prezent na różne okazje. Polecam zwierzaki z ręczników - na pewno spodoba się każdemu. Znajdziecie tu również inne upominki, np haftowane ręczniki, koszulki ze śmiesznymi napisami i inne.
    • statgo Re: Śmieszne prezenty 25.06.14, 11:16
      Teraz w internecie jest pełno możliwości na fajne i śmieszne prezenty np na planettoys.pl jest tego pełno. My się w necie obkupowaliśmy na wszystkie 18stki znajomych, i robiliśmy konkursy kto bardziej zabawny prezent kupi.
      • miranada90 Re: Śmieszne prezenty 02.11.14, 20:10
        ja mam w Gdyni sklepik i nie musze zamawiać, polecam bo chyba też wysyłają
        www.facebook.com/gadzetynaimpreze
    • aknat Re: Śmieszne prezenty 24.11.14, 20:00
      Ze śmieszniejszych- ja kupiłam niedawno dla przyjaciela fajną karafkę na whisky taką huśtająca się na boki- super sprawa, bardzo sie spodobała
      • 5nagietkow Re: Śmieszne prezenty 24.11.14, 20:17
        A w kwestii prezentów, ale takich na czasie - świątecznych, jak Wam się podoba coś takiego: www.listymikolaja.pl/ ? Super niespodzianka dla dziecka, a i w formie żartobliwego upominku, nadaje się nawet dla starszych :P. List albo video od Św. Mikołaja może być fantastycznym prezentem - tym bardziej, że Mikołaj zwraca się w nim do konkretnej osoby, a w filmiku jest nawet zdjęcie obdarowywanej/obdarowywanego, jej/jego domu, etc. Także taki spersonalizowany "gadżet" :). Co o tym myślicie?
    • o111444999 Re: Śmieszne prezenty 22.11.15, 21:46
      A co powiesz na skrobaczkę z siusiakiem allegro.pl/skrobaczka-z-siusiakiem-smieszny-prezent-z-penisem-i5812844229.html albo z piersiami allegro.pl/skrobaczka-z-cyckami-smieszny-prezent-z-piersiami-i5812821751.html . W sam raz na zimę.
    • franka85555 Re: Śmieszne prezenty 10.10.16, 19:25
      Bardzo fajnym i nietypowym pomysłem na prezent może być zabawny dokument typu prawo jazdy na kosiarki albo grilla. :) Kupiłam kiedyś takie koleżance na clubcard com pl i chwali się nim wszystkim wkoło. :)
    • pawlinio Re: Śmieszne prezenty 15.12.16, 12:51
      Śmieszny ale bardzo przydatny i w sumie bardzo fajny prezent jaki ostatnio dostałem to myszka z nadrukiem piłkarzy - gwiazd naszej reprezentacji - tu np. z Borucem ale.pl/akcesoria/37581-modecom-przewodowa-mysz-optyczna-lm-09-polska-artur-boruc-5901885244709.html
    • rokbez Re: Śmieszne prezenty 28.06.17, 19:35
      Kupiłem koleżance taką czapkę absolwenta studiów - nakazdaokazje.com/czapka-absolwenta-p-576.html. Skończyła pierwszy rok pedagogiki. Prezent zadziałał. Był śmiech i uśmiech.
    • iza.237 Re: Śmieszne prezenty 16.08.17, 18:26
      Moim kandydatem w tej kategorii zostanie pokazy-iluzji.pl/ Chociaż może nie jest to "śmieszny prezent", to taki pokaz z pewnością dostarcza kupy śmiechu i całkiem sporo pozytywnych wrażeń. Nie straszy przy tym astronomiczna ceną, więc uważam, że warto spróbować takiej rozrywki chociaż raz, żeby na pewno niczego w życiu nie stracić :)
    • damians77 Re: Śmieszne prezenty 10.05.18, 10:53
      Mi się podoba sieć sklepów "Raj Prezentów".

www.RajPrezentow.pl

Fajnie podzielili na sklepy z różnym asortymentem :)
    • magda.szczypior Re: Śmieszne prezenty 08.01.19, 15:20
      Fajne rzeczy na prezenty obczajam tutaj:)

promki24.pl/

Noktowizor, zegareczek i inne ciekawe sprzęty
    • kwiatowe_inspiracje Re: Śmieszne prezenty 28.06.19, 11:36
      Coś fajnego dla miłośników literatury
      sklepzcytatami.pl/cms/12-projekty
    • malinka108 Re: Śmieszne prezenty 16.10.19, 10:39
      Śmieszne prezenty sklep Łódź szczerze polecam dużo fajnych rzeczy tam mają dladzentelmena.com/smieszneprezentylodz.html
      • bombikbambik Re: Śmieszne prezenty 18.03.23, 16:23
        Ta pufa jest świetna www.gigaprezent.pl/pl/p/Pluszowa-pufa-dla-dziewczyny/104
    • darujsobie.pl Re: Śmieszne prezenty 05.11.19, 22:04
      darujsobie.pl | Sklep internetowy z gadżetami. Śmieszne prezenty na każdą okazję. ✅
    • aniolek01.95 Re: Śmieszne prezenty 28.11.19, 09:29
      Zapraszam na swojego nowego bloga gdzie znajdziesz warte uwagi promocje.
      Fajny prezent dla dzieci to spersonalizowany list od Świętego Mikołaja, o tym też na moim blogu. Zapraszam.
      wartotutajzajrzec.blogspot.com/
    • cinu16 Re: Śmieszne prezenty 25.01.20, 15:02
      Ja kupuje na www.odjechaneprezenty.pl/Gadzety-c209
      • bombikbambik Re: Śmieszne prezenty 18.03.23, 16:17
        Taka <a href="HTTP://poduszka dla faceta">https://www.gigaprezent.pl/pl/p/SMIESZNE-PREZENTY-NA-WIECZOR-KAWALERSKI-URODZINY18/99</a> na kawalerski jest super
        • bombikbambik Re: Śmieszne prezenty 18.03.23, 16:19
          www.gigaprezent.pl
    • spamprezencikowo Re: Śmieszne prezenty 28.07.23, 09:41
      Śmieszne prezenty to tylko i wyłącznie prezencikowo.com.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka