Dodaj do ulubionych

FIRMA MARSOON - NIE POLECAM - OSTRZEGAM!!!

11.07.12, 15:00
OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED FIRMĄ MARSOON! OSZUKALI MNIE POD KAŻDYM MOŻLIWYM WZGLĘDEM!!! ZAMIAST BUSA PRZYJECHAŁ ROZKLEKOTANY VW SHARAN, MAŁO TEGO, AUTO ZEPSULO SIĘ W NIEMCZECH I 2 GODZINY CZEKALIŚMY AŻ DOJEDZIE DRUGIE, TAK SAMO ROZKLEKOTANE! ŻADEN Z 4-ECH PASAŻERÓW NIE DOJECHAŁ POD ADRES, JA SAM ZOSTAŁEM PRAKTYCZNIE WYRZUCONY Z AUTA 250 KM OD DOMU, ZA PRZEJAZD ZAPŁACIŁEM 75 EURO I NIE ODZYSKAŁEM ANI ZOTÓWKI!!! NIKT Z PASAŻERÓW NIE ODZYSKAŁ ANI GROSZA I NIKT NIE DOJECHAŁ POD DOM!!! OSTRZEGAM, TRZYMAJCIE SIĘ OD NICH Z DALEKA!!!
Obserwuj wątek
    • pempen00 Re: FIRMA MARSOON - NIE POLECAM - OSTRZEGAM!!! 29.11.12, 20:07
      ziby1 napisał:

> OSTRZEGAM WSZYSTKICH PRZED FIRMĄ MARSOON! OSZUKALI MNIE POD KAŻDYM MOŻLIWYM WZG
      > LĘDEM!!! ZAMIAST BUSA PRZYJECHAŁ ROZKLEKOTANY VW SHARAN, MAŁO TEGO, AUTO ZEPSUL
      > O SIĘ W NIEMCZECH I 2 GODZINY CZEKALIŚMY AŻ DOJEDZIE DRUGIE, TAK SAMO ROZKLEKOT
      > ANE! ŻADEN Z 4-ECH PASAŻERÓW NIE DOJECHAŁ POD ADRES, JA SAM ZOSTAŁEM PRAKTYCZNI
      > E WYRZUCONY Z AUTA 250 KM OD DOMU, ZA PRZEJAZD ZAPŁACIŁEM 75 EURO I NIE ODZYSKA
      > ŁEM ANI ZOTÓWKI!!! NIKT Z PASAŻERÓW NIE ODZYSKAŁ ANI GROSZA I NIKT NIE DOJECHAŁ
      > POD DOM!!! OSTRZEGAM, TRZYMAJCIE SIĘ OD NICH Z DALEKA!!!
      nie wiem kiedy z nimi jechałas maja takie vany ze nie jeden bus do nich nie stanie po drugie chłopaki bardzo zorganizowani punktualni i co 4 adresy to nie 8 dobrze planuja trasy i nie biora tak jak napisałes łaś a nawet jak by chcieli to dał bym im od zawachanie jestem ich stałym klijentem i nie znam lepszej firmy od MARSOON!!!! szybko bezpiecznie i pod Adres!!
      • pempen00 Re: FIRMA MARSOON - POLecam wszystkim !!!!!! 29.11.12, 20:09
        nie wiem kiedy z nimi jechałas maja takie vany ze nie jeden bus do nich nie stanie po drugie chłopaki bardzo zorganizowani punktualni i co 4 adresy to nie 8 dobrze planuja trasy i nie biora tak jak napisałes łaś a nawet jak by chcieli to dał bym im od zawachanie jestem ich stałym klijentem i nie znam lepszej firmy od MARSOON!!!! szybko bezpiecznie i pod Adres!! nigdy nie zostawiali mnie na lodzie jak sami nie mogli jechac to organizowali mi zaraz kogoś ze swoich znajomych u kturych byłem szanowany tak samo jak w Firmie MARSOON .
        Ps.Pozdrawiam Paweł!!!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka