mysza_33 02.03.07, 21:13 Szybciutko mi się przyznawać. Ja pierwsza: 1. Mysza - synek Irek, 10 i pół miesiąca poza brzuszkiem :-), już łobuzuje 2. 3. czekam na dalszą listę ;-) Mysza Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
saviera Mam syna i corke :) 03.03.07, 10:35 Lex skonczyl wlasnie 10 lat :D Axelle pod koniec maja skonczy 8 lat :D Odpowiedz Link
mysza_33 Re: Ooo... rosłe dziatki! 03.03.07, 20:08 Znaczy, skoro 8 i 10 lat to już chyba pykują, co? Mysza Odpowiedz Link
mysza_33 i chciałam jeszcze dodać, że mi to... 03.03.07, 20:42 ... się nie chce wierzyć, że to moje też kiedyś będzie tyle miało, ani się obejrzę. A ponoć ten czas wpatrzonego w Ciebie niemowlaka jest najsłodszy, bo potem nawet przytulić się nie da... i w oczy rzuca, co myśli. Znaczy się to miałam na myśli, jak pisałam poprzedni post, a nie, że Twoje dzieci, hi, hi, hi... to pyskate są :-) No, wiesz, o co chodzi :-))) Mysza Odpowiedz Link
saviera Re: i chciałam jeszcze dodać, że mi to... 03.03.07, 21:05 mysza_33 napisała: > ... się nie chce wierzyć, że to moje też kiedyś będzie tyle miało, ani się > obejrzę. A ponoć ten czas wpatrzonego w Ciebie niemowlaka jest najsłodszy, bo > potem nawet przytulić się nie da... i w oczy rzuca, co myśli. Znaczy się to > miałam na myśli, jak pisałam poprzedni post, a nie, że Twoje dzieci, hi, hi, > hi... to pyskate są :-) > No, wiesz, o co chodzi :-))) > > Mysza > ....dopuki nie ma dzieci , nie odczuwa sie jak szybko czas przez "palce" ucieka ....dopiero przy dzieciach to zauwazamy . Dlatego staraj sie jak najwiecej czerpac z dnia obecnego , nie obejrzysz sie a Twoj urwis bedzie doroslym mezczyzna ....niestety ....buuuu Odpowiedz Link
saviera Re: Ooo... rosłe dziatki! 03.03.07, 21:00 mysza_33 napisała: > Znaczy, skoro 8 i 10 lat to już chyba pykują, co? > > Mysza > hahahahaha...pyskuja , pyskuja i to jak ...hahahaha ....a jakie "koty" miedzy soba "rwa" wspominac nie bede.... hahahaha ....jesli planujesz wiecej dzieciaczkow , to sie porzadnie zastanow .....nie wiesz co Cie czeka ;))) Odpowiedz Link
aniatko2 Re: Ooo... rosłe dziatki! 03.03.07, 21:22 > ....jesli planujesz wiecej dzieciaczkow , to sie porzadnie zastanow .....nie > wiesz co Cie czeka ;))) heh he ja chcialabym miec 3 lub 4 :D hardcore - wiem;) no ale zobaczymy... jak zycie sie potoczy Odpowiedz Link
mad_die Re: Ooo... rosłe dziatki! 04.03.07, 01:24 To tak jak ja :D właśnie się zastanawiamy, czy może już nie zacząć ;) Odpowiedz Link
mysza_33 Re: też chciałam mieć 3-kę 04.03.07, 07:59 ale sprawy potoczą się pewnie inaczej. Choć tęskni się za bruszkiem. Z różnych względów... Saviera, a ty poprzestajesz na dwójeczce? Czy Cię niedaj kusi??? Mysza Odpowiedz Link
saviera Re: też chciałam mieć 3-kę 04.03.07, 10:19 mysza_33 napisała: > ale sprawy potoczą się pewnie inaczej. Choć tęskni się za bruszkiem. Z różnych > względów... > Saviera, a ty poprzestajesz na dwójeczce? Czy Cię niedaj kusi??? > > Mysza > Ja poprzestalam na dwojce :D pozatym nigdy wiecej jak dwojki nie chcialam :D Ps; ...zycze powodzenia w wychowaniu 3- 4 dzieciaczkow , do tego trzeba miec duzo cierpliwosci , nie wspominajac finansow ;))) Odpowiedz Link
aniatko2 Re: też chciałam mieć 3-kę 04.03.07, 10:53 > ...zycze powodzenia w wychowaniu 3- 4 dzieciaczkow , do tego trzeba miec duzo > cierpliwosci , nie wspominajac finansow ;))) to na razie tylko marzenie... mam nadzieje ze warunki 'psychofizyczne' i materialne beda mu [temu marzeniu ;)] sprzyjac ;D zycie pokaze ;) Odpowiedz Link
kurkadomowa w brzuszku 04.03.07, 20:36 no ja mam takiego małego rozrabiakę w brzuchu:-) 5 miesiecy i tydzień:-)....poczekamy do lipca az się urodzi i dopiero będzie rozrabiał hihihihihi Odpowiedz Link
mysza_33 Re: Hi, hi, hi... 05.03.07, 09:18 Na początku to będzie spał i spał, a Ty będziesz w niego się gapić i gapić... :-))) Ja teraz też uwielbiam patrzeć na Irka jak śpi ;-) Mysza Odpowiedz Link
kociara_28 Re: Która ma już dzieciaczki? Te out i te w brzus 15.03.07, 16:51 Witam :) Nasza dzidzia jeszcze bedzie dluuugo w brzuszku, bo to dopiero 12 tydzien (termin na 29.09.2007:) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
mysza_33 No, gratuluję! 15.03.07, 16:55 To będziecie miały o czym gadać z Kurkądomową :-). Ale Wam zazdroszczę!!! Mi tu brakuje kogoś, kto ma dzieciaczka w wieku mojego (aktualnie 11 miesięcy i 2 dni), by powymieniać się wrażeniami i uwagami. Ech... Mysza Odpowiedz Link
kociara_28 Re: No, gratuluję! 15.03.07, 17:02 Dzieki :) jak narazie mam niezlego stracha, ale.... jakos to bedzie :) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link
mysza_33 Re: Hm, nie dziwię się 15.03.07, 17:05 Też miałam pietra, ale jakoś radę daję. Nie jest źle, a czasem to nawet pięknie. Nic się nie martw. Jakby co to pytaj, bo tu trochę mam jest, tyle, że dzieciaczki w różnym wieku, a jak jakieś zawiłe problemy będą to wejdź na forum rodziców w holandii. Tam mnóstwo mam..., przyszłych też :-) Mysza Odpowiedz Link