iudex2008 26.02.10, 03:34 Może popiszemy o Wzorcowni. Jak Wam się podoba robienie zakupów, obsługa?Co byście zmienili? A jak pracuje w niej? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carwszechrusi Re: Wzorcownia 26.02.10, 12:12 Tak Tak!!!! Popiszmy o Wzorcowni!!! Mnie się wzorcownia wielce podoba i lubie robić tam zakupy bo jest bardzo ladnie i miło. Zakupy robie sobie zawsze gdy tylko wolny czas mam a obsługa jest bardzo fajna i dobra. Lubie wzorcownie bo tam jest tak ładnie jak w kościele czy w bydgoszczy albo nawet w łodzi lub innym mieście wojewódzkim. Lubie kupować tam ciuszki z mojimi krejzolkami co nam dużo fanu daje. Bardzo koffam wzorcownie a najbardziej te ławeczki co to mozna sobie posiedzieć i popatrzeć na ładnych ludzi jak z ładnymi torebeczkami z ładnymi zakupami leczą swoje małomiasteczkowe kompleksiki... włocławków, lipn, rypinów czy brześciów. Odpowiedz Link Zgłoś
carwszechrusi Re: Wzorcownia 26.02.10, 12:22 iudex2008 napisał: > Może popiszemy o Wzorcowni. Jak Wam się podoba robienie zakupów, obsługa?Co > byście zmienili? A jak pracuje w niej? P.S Dobrze pracuje w niej zarobki som świetne bo zarabiam 700 złotych a mój szefo powiedział że jak bede dobrze robic to dołoży mi 20 zł do pensji a za 3 lata mam szanse na umowe o prace bo narazie jest kryzys i szefowi jest cienżko i robie na umowe o dzielo. Ale jestem szczensliwa po przecie gdzie tyle zarobie? Bardzo lubiem swojego szefa. Co czwartom sobote mam wolnom i wtedy jest Superowo!!! Odpowiedz Link Zgłoś