femke81 14.12.09, 23:20 Witam! Szukam osob, ktore robily ten kurs: PRAKTIJKDIPLOMA LOONADMINISTRATIE lub moze zdawaly panstwowy egzamin. Bylbym wdzieczna za wszelkie informacje, z autopsji... Dziekuje bardzo! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
narutek Re: PRAKTIJKDIPLOMA LOONADMINISTRATIE (PDL) 15.12.09, 20:08 femke ja chcialam robic 3 miesiace temu ale mi sie odechcilo, przelozylam na marzec hehe len ze mnie! moze razem sie wybierzemy to sie zmobilizuje? a jaki cie interesuje? 3 miesieczny? moze dostaniesz dofinansowanie z CWI? dziewczyny piszcie jesli ktos robil! Odpowiedz Link
femke81 Re: PRAKTIJKDIPLOMA LOONADMINISTRATIE (PDL) 16.12.09, 20:42 Ja na razie jeszcze nie wiem gdzie bede robic, bo u mnie w poblizu niestety startuja dopiero we wrzesniu...Ty pewnie gdzies w Twoich okolicach? Nie wiem czy 3miesieczny (nie widzialam takowego?) czy raczej 10miesieczny...bo z malym to nie uda mi sie tak duzo chyba czasu wykroic (kwestia organizacji...) A Ty gdzie bedziesz robic? napisz emaila jak znajdziesz chwile... Odpowiedz Link