Dodaj do ulubionych

Dieta kopenhaska

08.10.05, 18:05
Czy probowalyscie przez dieta kopenhaska zgubic kilogramy po
ciazy.Syszalam,ze jest b.skuteczna i szybko mozna schudnac.Podzielcie sie
drogie mamy swoimi doswiadczeniami.Ja stosuje ta diete 2dzien i mam pomalu
dosc.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • zaneta9 Re: Dieta kopenhaska 08.10.05, 20:28
      Hej Monika !

A na czym polega ta dieta?

Moze dolacze do Ciebie jesli nie jest zbyt rygorystyczna.......
      We dwie zawsze razniej, a kto wie moze jeszce ktoras z mam dolaczy?!
      Przydaloby sie zrzucic 2-3 kg.

Pozdrawiam Zaneta
      • monikat4 Re: Dieta kopenhaska 08.10.05, 22:15
        O jejku,chyba nic z tego nie bedzie przed chwila nie wytrzymalam i zjadlam cos
        co nie wolno bylo.To trudna dieta,ale juz sama nie wiem co robic,tak sie sobie
        nie podobam.Szczegolowy opis tej diety znajdziesz na www.twojadieta.pl Wlasnie
        sie zastanawiam co dalej,czy znowu zaczac,czy znowu nie ulegne.Zapoznaj sie z
        ta dieta i napisz prosze czy Ty bys dala rade.pozdraiwam.
    • maxijo Re: Dieta kopenhaska 08.10.05, 20:39
      stosowalam ta diete pare razy pare lat temu (przed jakimis balangami w kusych
      kreacjach). Chudlam zawsze widocznie okolo 4 kg. Wiecej spalam, zeby mnie nie
      kusilo. Troche slaba bylam, bo malo soli i cukru moj oragnizm odczuwal od razu.
      Proponuje predtem pare dni przygotowac sie do diety jedzac lekkie rzeczy i
      troche zacisnac zoladek. Dieta faktycznie jest rygorystyczna i trzeba miec
      sporo silnej woli i nalzey przygotowac sie na kryzysy. Coz, masz do wyboru -
      szybko zrzucic pare centymetrow albo wolniej i zdrowo (mnie nie odpowiadaja na
      dlugofalowe programy odchudzajce)

Na ta diete dalam sie skusic ponownie ponad rok temu i o dziwo schudlam tylko
      1,5 kg , nic nie bylo praktycznie widac - moze to juz wiek nie ten (za czasow
      studenckich latwiej zrzucalo sie kilogramy), a moze w Holandii cos nie tak jest
      z produktami, albo po prostu gotujac chlopu juz nie jest tak prosto schudnac.
      Mozna sprobowac, bo dieta zmniejsza na pare tygodni laknienie i oczyszcza
      organizm, ale na pewno po skonczeniu diety nie rzucaj sie na golonki. Mnie
      zawsze schudniecie mobilizowalo na dluzszy czas i mniej jadlam, az do kolejnego
      razu...

Moja mama cale zycie byla na dietach i zawsze jako tako wygladala. Teraz jest
      wrecz szczupla, ale od 3 lat naklada polowe porcji na talerz (zawsze i wszedzie
      bez wyjatku).Efekty takiej diety widac po 3-4 miesiacach).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka