bene1955 09.12.09, 22:57 jestem na przekór wszystkiemu , stoję na przekór wiatrom , widzę na przekór ciemności , myślę na przekór kamieniom ........... ciekawe czy ktoś zgadnie o co chodzi i skąd to sie wzięło Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
heymdall Re: jestem na przekór 09.12.09, 23:30 z psychotropów ?? przecież można sobie w google wkleić .. kolejna zagadka dla mixerka w stylu: "jaka wieża Eiffla jest w Paryżu ??" -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
heymdall Re: jestem na przekór 09.12.09, 23:41 a poza tym wszyscy zdrowi ?? ukłony dla Ludwika Zamenhofa .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
bene1955 Re: jestem na przekór 09.12.09, 23:46 zlikwiduj durniu ten swój opis .........przeczy twemu człowieczeństwu! bo chyba nim czasem bywasz? Odpowiedz Link
heymdall Re: jestem na przekór 09.12.09, 23:49 nie przeczy - świadczy o tym, że mixerek jest nieudanym eksperymentem genetycznym, gdzie z dwojga ludzi poczęty został osioł .. znaczy to, że z punktu widzenia ludzkiego umiem rozpoznać obcy gatunek (osioł) lub osła, którego przypadkowo nauczono pisać .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
heymdall Re: jestem na przekór 09.12.09, 23:53 poza tym, bądźmy szczerzy: mixerek to osioł .. nieważne jak nazwiesz - możesz nawet w łacinie czy esperanto .. pozostanie osłem .. ma zero wiedzy, skorodowany mózg i duży ryj do darcia .. nie powinien jeść w ogóle salami, bo to zakrawałoby na kanibalizm .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
bene1955 Re: jestem na przekór 10.12.09, 00:01 z ciebie jest osioł,człowiek inteligentny prawdziwie jest ponad , milcz, to ci przystoi jedynie! Odpowiedz Link
heymdall Re: jestem na przekór 10.12.09, 00:20 kim więc jesteś, skoro się odzywasz ? powinieneś milczeć, skoro jesteś taki "ąę" .. znowu zlazłeś z Olimpu spocony i zły od czytania kilku stron ? hrabia się odezwał z wysokości tronu zapewniając w niewybrednych słowach o swojej kulturze .. żenada: użalasz się na coś co sam uprawiasz .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
heymdall Re: jestem na przekór 10.12.09, 00:35 miłych snów .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
heymdall Re: jestem na przekór 10.12.09, 00:49 pierw ładnie poproś .. nie zwykłem tolerować ludzi o mentalności przyzwyczajeniach wojskowych trepów - darciem mordy i inwektywami niewiele ze mną załatwisz .. .. karol normalnie i po ludzku zwrócił mi niegdyś uwagę i posłuchałem - to na zachętę .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
bene1955 Re: jestem na przekór 21.12.09, 20:27 przeczytałem to wszystko spokojnie i po raz kolejny: heydupek to właściwe określenie idioty co czuje się yntelygentny(nawet to ukradłeś ciulu!) Odpowiedz Link
heymdall Re: jestem na przekór 21.12.09, 22:13 taaa.. muafan/bene .. biedny jesteś -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
bene1955 Re: jestem na przekór 22.12.09, 21:56 zgodnie z kodeksem cywilnym i prawem zwyczajowym , znaleźne to 10%wartości , jeśli kiedyś twój rozsądek znajdę to ja nic nie chcę , ludzie odetchną , forum znormalnieje , nie ! nie chce znaleźnego! Odpowiedz Link
heymdall Re: jestem na przekór 22.12.09, 22:00 ja nawet twojego nie chcę szukać, muafan/bene .. nie mam ochoty - ludzkość dopiero pracuje nad bozonem Higgsa (mityczny), a co dopiero twój rozsądek szukać .. na naszym etapie rozwoju technicznego to po prostu niewykonalne .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
mooreland Re: jestem na przekór 25.12.09, 09:44 Dziwny spor na forum. Mixer oslem czy nie ? Nie da sie w jednym slowie ujac ani osobowosci ani charakteru tego ssaka. Na pewno jest zaprzeczeniem jakiegokolwiek czlowieczenstwa. Na pewno jest jednostka psychiatryczna. Na pewno cechuje go calkowity brak konsekwencji. Z jednej strony pisze jakies bzdury o tolerancji, z drugiej zas nie toleruje katolikow nie wspominajac o klerze. Za polskim klerem takze nie przepadam mowiac delikatnie, ale trzeba byc juz nawet nie oslem aby nie widziec ukladow WLADZA-KOSCIOL. I to jakakolwiek wladza nie bedzie, uklad pozostanie. Kto tego nie rozumie nawet nie jest mulem. Odpowiedz Link
bene1955 Re: jestem na przekór 27.12.09, 16:52 Mater dyju!! hrum, hrum ? Ni przypiął , ni zrozumiał ! Chcesz morelę ? Odpowiedz Link
heymdall Re: jestem na przekór 27.12.09, 17:23 przykro mi: ile byś psychotropów się nie nażarł, to wciąż wychodzi z ciebie nawalony i bełkoczący idiota a nie Gombrowicz .. zrozum, że pewnych rzeczy nie nadrobisz chemią ale specyficznym życiem .. na marginesie: "Mater dyju!! hrum, hrum " to ma być coś z twojej górnej półki panie esteto ?? wciąż twój sufit to moja podłoga .. .. ja takie coś widziałem u świnek morskich .. ale u człowieka to jeszcze nie - jesteś pierwszy .. w Wigilię nawet osioł pokroju mixerka przemówił nawet półludzkim głosem, a tu po Wigilii karykatura Gombrowicza wydaje odgłosy jak świnka morska .. interesujące -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
inmarco Re: jestem na przekór 27.12.09, 18:17 bene1955 napisał: > no Co wypisz wymaluj pasuje do bigota, dwulicowca heymdalla jak ulał. Odpowiedz Link
djmixer1 Re: jestem na przekór 27.12.09, 18:16 Kolego Bene1955, domyślam się, że na forum nie jesteś zbyt długo i rażą Cię wpisy dwóch oszołomów heymdalla i moorelanda. Proponuje nie dyskutowac z nimi heymdall to taki forumowy przygłup. Może to określenie mocne i nieładne ale jak najbardziej słuszne, co jak widzę powoli sam możesz potwierdzić (tak jak absolutna większość forumowiczów). Odpowiedz Link
heymdall Re: jestem na przekór 27.12.09, 18:47 "tak jak absolutna większość forumowiczów" ty i kilku fanów twojego analfabetyzmu to "absolutna większość" błagam, synek, nie śmiesz mnie albo popraw sobie coś z matematyką .. proponuję ułamki .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
bene1955 Re: jestem na przekór 27.12.09, 18:56 synek to piękne słowo , a już napisane przez niedorostka brzmi jak bajka , ile ty chłopcze masz lat ? dla mnie nie więcej niź 4! to nadzwyczaj nieskomplikowane hey i coś tam: jakiego poziomu używasz , takim jesteś traktowany , Odpowiedz Link
heymdall Re: jestem na przekór 27.12.09, 19:08 to naucz się liczyć .. przynajmniej do licz dwucyfrowych .. a mówiono, że w PRL wytępiono analfabetyzm .. coś się uchowało "jakiego poziomu używasz , takim jesteś traktowany" - ja tylko dostosowuje się do waszego -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
heymdall Re: jestem na przekór 27.12.09, 19:15 chyba jednak uciekł, bo słownik ci zubożał -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
heymdall tłumacz z "gombrowiczowskieg" uciekł 27.12.09, 19:11 czy został ?? dopuść go do komputer wreszcie .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link
bene1955 Re: tłumacz z "gombrowiczowskieg" uciekł 28.12.09, 22:27 nic z Gombrowicza nie zrozumiałeś głuptasku? nie martw się , ciocia cię przytuli............No Odpowiedz Link
heymdall Re: tłumacz z "gombrowiczowskieg" uciekł 28.12.09, 23:44 tłumacz jest ci pilnie potrzebny albo ktoś, kto dokona wymiany leków na mniej ciebe zamulające .. -------------------------------------------------------------- Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane .. Odpowiedz Link