Dodaj do ulubionych

jestem na przekór

09.12.09, 22:57
jestem na przekór wszystkiemu ,
stoję na przekór wiatrom ,
widzę na przekór ciemności ,
myślę na przekór kamieniom ...........

ciekawe czy ktoś zgadnie o co chodzi i skąd to sie wzięło
Obserwuj wątek
    • heymdall Re: jestem na przekór 09.12.09, 23:30
      z psychotropów ??

przecież można sobie w google wkleić .. kolejna zagadka dla mixerka w stylu:
      "jaka wieża Eiffla jest w Paryżu ??"

--------------------------------------------------------------
      Gdyby ktokolwiek przyłapał mixerka na gwałceniu osła, to każdy sąd mixerka
      uniewinniłby, gdyż spółkowanie w ramach jednego gatunku nie jest zakazane ..
      • bene1955 Re: jestem na przekór 09.12.09, 23:32
        malbona frenezulo
        • heymdall Re: jestem na przekór 09.12.09, 23:41
          a poza tym wszyscy zdrowi ??
          ukłony dla Ludwika Zamenhofa ..
          • bene1955 Re: jestem na przekór 09.12.09, 23:46
            zlikwiduj durniu ten swój opis .........przeczy twemu człowieczeństwu!
            bo chyba nim czasem bywasz?
            • heymdall Re: jestem na przekór 09.12.09, 23:49
              nie przeczy - świadczy o tym, że mixerek jest nieudanym eksperymentem
              genetycznym, gdzie z dwojga ludzi poczęty został osioł .. znaczy to, że z
              punktu widzenia ludzkiego umiem rozpoznać obcy gatunek (osioł) lub osła, którego
              przypadkowo nauczono pisać ..
            • heymdall Re: jestem na przekór 09.12.09, 23:53
              poza tym, bądźmy szczerzy: mixerek to osioł .. nieważne jak nazwiesz - możesz
              nawet w łacinie czy esperanto .. pozostanie osłem .. ma zero wiedzy, skorodowany
              mózg i duży ryj do darcia .. nie powinien jeść w ogóle salami, bo to zakrawałoby
              na kanibalizm ..
              • bene1955 Re: jestem na przekór 10.12.09, 00:01
                z ciebie jest osioł,człowiek inteligentny prawdziwie jest ponad ,
                milcz, to ci przystoi jedynie!
                • heymdall Re: jestem na przekór 10.12.09, 00:20
                  kim więc jesteś, skoro się odzywasz ? powinieneś milczeć, skoro jesteś taki "ąę"
                  .. znowu zlazłeś z Olimpu spocony i zły od czytania kilku stron ? hrabia się
                  odezwał z wysokości tronu zapewniając w niewybrednych słowach o swojej kulturze
                  .. żenada: użalasz się na coś co sam uprawiasz ..
                  • bene1955 Re: jestem na przekór 10.12.09, 00:30
                    malbona frenezulo!
                    • heymdall Re: jestem na przekór 10.12.09, 00:35
                      miłych snów ..
            • heymdall Re: jestem na przekór 10.12.09, 00:49
              pierw ładnie poproś .. nie zwykłem tolerować ludzi o mentalności
              przyzwyczajeniach wojskowych trepów - darciem mordy i inwektywami niewiele ze
              mną załatwisz .. smile .. karol normalnie i po ludzku zwrócił mi niegdyś uwagę i
              posłuchałem - to na zachętę ..
              • bene1955 Re: jestem na przekór 10.12.09, 09:48

• bene1955 Re: jestem na przekór 21.12.09, 20:27
                  przeczytałem to wszystko spokojnie i po raz kolejny:
                  heydupek to właściwe określenie idioty co czuje się yntelygentny(nawet to
                  ukradłeś ciulu!)
                  • heymdall Re: jestem na przekór 21.12.09, 22:13
                    taaa.. muafan/bene .. biedny jesteś smile
    • bene1955 Re: jestem na przekór 22.12.09, 21:56
      zgodnie z kodeksem cywilnym i prawem zwyczajowym , znaleźne to 10%wartości ,
      jeśli kiedyś twój rozsądek znajdę to ja nic nie chcę ,
      ludzie odetchną , forum znormalnieje ,
      nie ! nie chce znaleźnego!
      • heymdall Re: jestem na przekór 22.12.09, 22:00
        ja nawet twojego nie chcę szukać, muafan/bene .. nie mam ochoty - ludzkość
        dopiero pracuje nad bozonem Higgsa (mityczny), a co dopiero twój rozsądek szukać
        .. na naszym etapie rozwoju technicznego to po prostu niewykonalne ..
        • mooreland Re: jestem na przekór 25.12.09, 09:44
          Dziwny spor na forum. Mixer oslem czy nie ? Nie da sie w jednym
          slowie ujac ani osobowosci ani charakteru tego ssaka. Na pewno jest
          zaprzeczeniem jakiegokolwiek czlowieczenstwa. Na pewno jest
          jednostka psychiatryczna. Na pewno cechuje go calkowity brak
          konsekwencji. Z jednej strony pisze jakies bzdury o tolerancji, z
          drugiej zas nie toleruje katolikow nie wspominajac o klerze. Za
          polskim klerem takze nie przepadam mowiac delikatnie, ale trzeba byc
          juz nawet nie oslem aby nie widziec ukladow WLADZA-KOSCIOL. I to
          jakakolwiek wladza nie bedzie, uklad pozostanie. Kto tego nie
          rozumie nawet nie jest mulem.
          • bene1955 Re: jestem na przekór 27.12.09, 16:52
            Mater dyju!!
            hrum, hrum ?
            Ni przypiął , ni zrozumiał !
            Chcesz morelę ?
            • heymdall Re: jestem na przekór 27.12.09, 17:23
              przykro mi: ile byś psychotropów się nie nażarł, to wciąż wychodzi z ciebie
              nawalony i bełkoczący idiota a nie Gombrowicz .. zrozum, że pewnych rzeczy nie
              nadrobisz chemią ale specyficznym życiem ..
              na marginesie:
              "Mater dyju!! hrum, hrum " to ma być coś z twojej górnej półki panie esteto ??
              wciąż twój sufit to moja podłoga .. smile .. ja takie coś widziałem u świnek
              morskich .. ale u człowieka to jeszcze nie - jesteś pierwszy .. w Wigilię nawet
              osioł pokroju mixerka przemówił nawet półludzkim głosem, a tu po Wigilii
              karykatura Gombrowicza wydaje odgłosy jak świnka morska .. interesujące smile
              • bene1955 Re: jestem na przekór 27.12.09, 18:13
                no
                • inmarco Re: jestem na przekór 27.12.09, 18:17
                  bene1955 napisał:

> no

Co wypisz wymaluj pasuje do bigota, dwulicowca heymdalla jak ulał.
              • djmixer1 Re: jestem na przekór 27.12.09, 18:16
                Kolego Bene1955, domyślam się, że na forum nie jesteś zbyt długo i
                rażą Cię wpisy dwóch oszołomów heymdalla i moorelanda.
                Proponuje nie dyskutowac z nimi heymdall to taki forumowy przygłup.
                Może to określenie mocne i nieładne ale jak najbardziej słuszne, co
                jak widzę powoli sam możesz potwierdzić (tak jak absolutna większość
                forumowiczów).
                • heymdall Re: jestem na przekór 27.12.09, 18:47
                  "tak jak absolutna większość forumowiczów"
                  ty i kilku fanów twojego analfabetyzmu to "absolutna większość"
                  błagam, synek, nie śmiesz mnie albo popraw sobie coś z matematyką .. proponuję
                  ułamki ..
                  • bene1955 Re: jestem na przekór 27.12.09, 18:56
                    synek to piękne słowo , a już napisane przez niedorostka brzmi jak bajka , ile
                    ty chłopcze masz lat ?
                    dla mnie nie więcej niź 4!

to nadzwyczaj nieskomplikowane hey i coś tam:
                    jakiego poziomu używasz , takim jesteś traktowany ,
                    • heymdall Re: jestem na przekór 27.12.09, 19:08
                      to naucz się liczyć .. przynajmniej do licz dwucyfrowych .. a mówiono, że w PRL
                      wytępiono analfabetyzm .. coś się uchowało smile

"jakiego poziomu używasz , takim jesteś traktowany" - ja tylko dostosowuje się
                      do waszego smile
                      • bene1955 Re: jestem na przekór 27.12.09, 19:11
                        no
                        • heymdall Re: jestem na przekór 27.12.09, 19:15
                          chyba jednak uciekł, bo słownik ci zubożał smile
                    • heymdall tłumacz z "gombrowiczowskieg" uciekł 27.12.09, 19:11
                      czy został ?? dopuść go do komputer wreszcie ..
                      • bene1955 Re: tłumacz z "gombrowiczowskieg" uciekł 28.12.09, 22:24
                        No
                      • bene1955 Re: tłumacz z "gombrowiczowskieg" uciekł 28.12.09, 22:27
                        nic z Gombrowicza nie zrozumiałeś głuptasku?
                        nie martw się , ciocia cię przytuli............No
                        • heymdall Re: tłumacz z "gombrowiczowskieg" uciekł 28.12.09, 23:44
                          tłumacz jest ci pilnie potrzebny albo ktoś, kto dokona wymiany leków na mniej
                          ciebe zamulające ..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka