Dodaj do ulubionych

Zamulanie forum.

08.02.11, 19:57
Komuś najwyraźniej zależy, aby obrzydzić reszcie to forum. Setki wpisów, głupawe wątki. Mam nadzieję, że w końcu mu się to znudzi.
Obserwuj wątek
    • hallelujaa Re: Zamulanie forum. 08.02.11, 20:07
      Myśle, że mu się to nie znudzi.

Zamula nie tylko wirtualnie. Takim samym (a nawet gorszym) zamulaczo -uprzykrzaczem jest również w tzw. realu.
      Ten typ tak ma.
      • klip540 Re: Zamulanie forum. 08.02.11, 20:25
        Oj nie zgodzę się. To co wyczynia się z budowami w gminie ( a domniemuje, że i w całej Polsce) to już na prawdę pachnie prokuraturą. Byle jak, byle czym, byle tanio, byle się kupy trzymało. Wole te posty , niż głupawy najazd na KK tak pielegnowany przez kilku monotematycznych, upierdliwych, opiniotwórczych buraków.
        • hallelujaa Re: Zamulanie forum. 08.02.11, 20:28
          Tak samo budowę swojej mega inwestycji (byle jak do kwadratu i od dupy strony) prowadzi Pan i Znawca.
          Mądry próbuje być tylko w piśmie big_grin
          • klip540 Re: Zamulanie forum. 08.02.11, 21:06
            Nie będę z Tobą polemizował. Z prostego powodu. Obawiamsię,że nie masz uprawnień budowlanych jak mój Ojciec a ja sam jestem na IV roku budownictwa PW. Wspólnego tematu więc nie ma. Samo określenie "od dupy strony" dyskwalifikuje Ciebie w moich oczach i stawia w rzędzie buraków.
            • hallelujaa Re: Zamulanie forum. 08.02.11, 21:41
              "od dupy strony" nikogo nie obraża.
              Buraki owszem.

Nie, nie mam uprawnień budowlanych- mam oczy.
              Na IV roku budownictwa uprawnień również się nie posiada.
              • klip540 Re: Zamulanie forum. 08.02.11, 22:25
                Oczywiście,że się nie posiada uprawnień, ale ma już sie całkiem dobre pojęcie o statyce i dynamice budowli. Czy potrafisz zapr. np. schody zabiegowe żelbetowe? Potrafisz policzyc belkę (to ABC budownictwa) albo kratownicę? "Na oko" dyplomu nie dostaniesz, chyba, że powiesz,że jesteś z Jelcza-Laskowic, miasta geniuszy. Dlaczego robisz z siebie głupka zabierając głos w sprawach w których jesteś laikiem? Może jeszcze zaczniesz pouczac lekarzy, mykologów czy limnologów? Jeżeli oczywiście wiesz, masz jakiekolwiek pojęcie o limnologii, bo ja nie mam. Trochę skromnosci i za grosz rozumu. Przed kim tutaj zgrywasz znawce technik budowlanych? Możesz jedynie powiedziec co Ci sie podoba a co nie. Resztę pozostaw fachowcom. Widziałem brzydkie architektonicznie domy, tak wspaniale rozwiązane w środku, że dech zapierało w piersiach. ja nie mam zamiaru zastepowac architektów. Czasami maja pomysły z ksiezyca, maja wizje, ktore w wykonastwie sa totalna porażką. Jestem daleki od oceniania budynku wyłącznie z zewnątrz, Te w okolicy są w większości typowymi projekcikami na prace magisterską. Osobiście, nigdy nie robiłbym dla siebie okien połaciowych. A dlaczego je robia? Bo wykusz jest znacznie droższy. To jedyny powód. Zapewne nie wiesz nawet, że na całym swiecie okna dachowe maja obowiązkowo zamontowane ogrzewanie międzyszybowe, tak aby zima podczas opadów sniegu można było je otworzyc i aby nie byly przykryte sniegiem. Widziałeś takie u nas? ja chyba tylko raz. Jedno okno (typowe) kosztuje 3 tys złotych, ale gwarancja jest na 25 lat. Przede wszystkim nie gnije a ramiak nie jest łaczony z 2-3 cześci. Poczytaj cos porządnego a nie ogłupiajacego Muratora lansującego alupex, czyli coś na kilka lat. Na czym sie jescze znasz? Zapewne jak kazdy Polak na komputerach. Teraz bedziesz mądry i siegniesz do internetu, ale znalazłoby sie wiele rzeczy o których polski internet milczy. Oczywiście można i wypisywac takie banialuki jak ww88ww w któryms poście. Pisze, że ktoś zmienia IP sobie i cieżko go namierzyc. No to prosze wejśc na forum nie akceptując ciasteczek! Kto chetny?
                • hallelujaa Re: Zamulanie forum. 08.02.11, 22:32
                  I wszystko jasne. Schizofrenia.
                  Recę opadają.

Moorelandzie, klipie540 i setko innych poczwar siebie samego.
                  Opamiętaj się, póki jesteś pośmiewiskiem tylko w Miłoszycach, Jelczu, Oławie i Wrocławiu.
                  • klip540 Re: Zamulanie forum. 08.02.11, 22:57
                    Policzyłeś już belkę? Pytałem o belkę. Nie wiem kim jest wymieniany przez ciebie gośc, ale po pisaniu "c" zamiast "ć" za wczesnie wciągasz wnioski smile
                    • hallelujaa Re: Zamulanie forum. 08.02.11, 23:14
                      LOL.
                      Nie trzeba być wielkim uczonym, żeby wiedzieć, że nie o "Ć" tu chodzi.

Po prostu wystawiasz sobie laurkę.
                      Mówiąc " po Twojemu" => robisz z siebie idiotę!
                      • katjamd Re: Zamulanie forum. 09.02.11, 10:38
                        Hallelujaa powinieneś dostać medal za tępienie głupoty. Ale w ty przypadku jesteś na straconej pozycji. Daj sobie spokój. Nie karm trola. Polemizuj z równymi sobie.
                        Polecam tobie sentencję : "Nie dając się sprowokować pokazujesz przeciwnikowi jak wiele mu do ciebie brakuje".
                        • koch-111 Re: Zamulanie forum. 09.02.11, 21:26
                          i znowu uśmiałem się do łez... smile
                          • hallelujaa Re: Zamulanie forum. 09.02.11, 21:31
                            smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka