Dodaj do ulubionych

Akumulator z "Mrówki"

17.03.11, 12:48
Kilka miesięcy temu kupiłem w Mrówce akumulator Centra. Akumulator zamontowany w samochodzie systematycznie, co jakiś czas traci napięcie. Korzystając z gwarancji oddaję go do Mrówki, oni wysyłają go do serwisu a serwis go ładuje i wysyła z powrotem. Zakładam go do samochodu i po tygodniu w skutek spadku napięcia alarm budzi całą okolicę. Posiadam drugi akumulator, który na czas reklamacji montuję w aucie i wszystko jest w porządku, więc nie jest to wina auta tylko akumulatora. Pod koniec tego roku kończy się gwarancja a Centra oraz Mrówka mają mnie gdzieś. Co mnie interesuje to to, że jak oddaję swój akumulator do Mrówki to zawsze widzę kilka akumulatorów Centra czekających na naprawę. Czy ktoś z Was miał podobny problem z Centrą i tym sklepem?
Obserwuj wątek
    • rob.tus Re: Akumulator z "Mrówki" 17.03.11, 13:36
      Z Centrą nigdy nie miałem problemu, kupowałem zawsze tą droższą. Chyba Futura się nazywa.
      Notabene też w mrówce. Chyba trafił Ci się wadliwy egzemplarz. Powinieneś jeszcze sprawdzić ładowanie alternatora, czy Ci się nie grzeją klemy itp, bo może problem masz w aucie.
    • jako10 Re: Akumulator z "Mrówki" 21.03.11, 20:26
      Z aku tej firmy miałem do czynienia i sytuacja była podobna 6 miesięcy użytkowania i do "kosza".
      Obecnie używam Banner'a dostepny www.rayo4x4sklep.pl/11/product.php?id_product=26
      Bardzo dobry produkt.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka