vend-redi 16.02.12, 18:06 Czy jestescie zdolni wpaść teoretycznie na mała integracje/spotkanie, czy potraficie się podpisać pod tym co piszecie tutaj i pokazać swoją "twarz", teoretycznie? Niech każdy odpowie za siebie, jestem ciekawy opinii. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
djmixer1 Re: Integracja forumowiczów 16.02.12, 19:26 Były już takie pomysły i spełzły na niczym. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Integracja forumowiczów 16.02.12, 19:44 Niektórzy pokazali i nie zawsze skończyło się to dla nich najlepiej Odpowiedz Link
olaniemakota Re: Integracja forumowiczów 16.02.12, 22:59 ja nie jestem do tego zdolna, nie zaryzykowałabym... Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: Integracja forumowiczów 17.02.12, 07:28 Ja wciąż próbuję spotkać się z pewnym samorodnym talentem lekarskim w sprawie uzyskania od niego recepty.Niestety żaden indeks lekarzy nie potwierdza jego istnienia. Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Integracja forumowiczów 17.02.12, 16:26 Ja się ujawniłam i nie mam z tym problemu. Mogę się podpisać pod każdym postem, który tutaj umieściłam. Poznałam dzięki temu Forum kilka przesympatycznych osób, więc jeśli o mnie chodzi, to jest ok. Odpowiedz Link
kasjan007 Re: Integracja forumowiczów 17.02.12, 18:43 Znając poglądy niektórych forumowiczów, obawiałbym się,bo niestety niektórzy są nietolerancyjni, a ja na wózku, niestety bez szans. Odpowiedz Link
przebudzonyx Re: Integracja forumowiczów 17.02.12, 23:37 Ja za to nie na wózku i myślę, że jako jeden z wielu potrafię walczyć o to, żeby każdy mógł mieć swoje zdanie nawet gdy się z nim nie zgadzam. Jeśli będą się chciały spotkać ciekawe osoby [znane mi z nicków] to chętnie się pojawię. Odpowiedz Link
proszenieregulowacodbiornikow Re: Integracja forumowiczów 17.02.12, 23:54 A ja mam wodę w kolanie i cukier w kostkach.To też może spotkać się z brakiem tolerancji. Odpowiedz Link