Dodaj do ulubionych

Integracja forumowiczów

16.02.12, 18:06
Czy jestescie zdolni wpaść teoretycznie na mała integracje/spotkanie, czy potraficie się podpisać pod tym co piszecie tutaj i pokazać swoją "twarz", teoretycznie? Niech każdy odpowie za siebie, jestem ciekawy opinii.

Obserwuj wątek
    • djmixer1 Re: Integracja forumowiczów 16.02.12, 19:26
      Były już takie pomysły i spełzły na niczym.
      • dorkasz1 Re: Integracja forumowiczów 16.02.12, 19:44
        Niektórzy pokazali i nie zawsze skończyło się to dla nich najlepiej smile
    • olaniemakota Re: Integracja forumowiczów 16.02.12, 22:59
      ja nie jestem do tego zdolna, nie zaryzykowałabym...
      • proszenieregulowacodbiornikow Re: Integracja forumowiczów 17.02.12, 07:28
        Ja wciąż próbuję spotkać się z pewnym samorodnym talentem lekarskim w sprawie uzyskania od niego recepty.Niestety żaden indeks lekarzy nie potwierdza jego istnienia.
        • dorkasz1 Re: Integracja forumowiczów 17.02.12, 16:26
          Ja się ujawniłam i nie mam z tym problemu. Mogę się podpisać pod każdym postem, który tutaj umieściłam. Poznałam dzięki temu Forum kilka przesympatycznych osób, więc jeśli o mnie chodzi, to jest ok.
          • kasjan007 Re: Integracja forumowiczów 17.02.12, 18:43
            Znając poglądy niektórych forumowiczów, obawiałbym się,bo niestety niektórzy są nietolerancyjni, a ja na wózku, niestety bez szans.
            • przebudzonyx Re: Integracja forumowiczów 17.02.12, 23:37
              Ja za to nie na wózku i myślę, że jako jeden z wielu potrafię walczyć o to, żeby każdy mógł mieć swoje zdanie nawet gdy się z nim nie zgadzam.

Jeśli będą się chciały spotkać ciekawe osoby [znane mi z nicków] to chętnie się pojawię.
              • proszenieregulowacodbiornikow Re: Integracja forumowiczów 17.02.12, 23:54
                A ja mam wodę w kolanie i cukier w kostkach.To też może spotkać się z brakiem tolerancji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka