Dodaj do ulubionych

POTRĄCENIE DZIECKA KOŁO KOŚCIOŁA

24.10.12, 10:16
Czy wie ktoś co tam dokladnie się stalo w jakim stanie jest to dziecko?
Obserwuj wątek
    • djmixer1 Re: POTRĄCENIE DZIECKA KOŁO KOŚCIOŁA 25.10.12, 15:00
      Mam nadzieje, że nic mu się nie stało. To już kolejny wypadek koło kościoła. Wnioski są proste. Nie należy tam chodzić.
      • kasjan007 Re: POTRĄCENIE DZIECKA KOŁO KOŚCIOŁA 25.10.12, 16:56
        Czyżby opatrzność spała?
        • czarnamama73 Re: POTRĄCENIE DZIECKA KOŁO KOŚCIOŁA 27.10.12, 19:17
          Trzeba dzieci uczyc aby przechodziły przez ulicę na pasach a nie skakały przez rowy prosto pod koła auta.Niestety rozczaruję Was -to była jedynie wina chłopca,byłam świadkiem całego zdarzenia.Dziecko wyskoczyło z rowu na droge a kilka metrów wcześniej były pasy.Samochód ciężarowy nie jechał szybko.Całe szczęście nie doszło do najgorszego.Także, djmixer i inne niedowiarki opatrzność jednak nad nim czuwała smile
          • proszenieregulowacodbiornikow Re: POTRĄCENIE DZIECKA KOŁO KOŚCIOŁA 28.10.12, 19:00
            Całe szczęście nie doszło do najgorszego
            opatrznośc czy nie, ja tam nie wiem - nie wierzę
            nie pisz tak, bo się nam kapcan zapłacze, że chłopak ocalał i nie ma się źle
            nie spełni sie jego prześwietny dowcip, o czuwaniu jakiejś opatrzności
          • katarakta2012 Re: POTRĄCENIE DZIECKA KOŁO KOŚCIOŁA 30.10.12, 09:56
            Wina TYLKO I WYŁĄCZNIE RODZICÓW to nienormalne że rodzice przechodzą z dziećmi przez środek drogi......!!!!!!
            • proszenieregulowacodbiornikow Re: POTRĄCENIE DZIECKA KOŁO KOŚCIOŁA 30.10.12, 10:37
              Po to się właśnie dzieci uczy w szkołach i przedszkolach przełażenia przez drogę w miejscach oznaczonych.
              Widocznie bez skutku.
              • mieszkajacywpl no tak 30.10.12, 10:46
                a ty na serio sądzisz, że dzieci to się tam uczą czegoś konkretnego?
                • proszenieregulowacodbiornikow Re: no tak 30.10.12, 11:30
                  musi być na to czas
                  gdzieś pomiędzy wiedzą o tym, żeby czcić unię, gdzie i co wsadzać, kochać gejów, przykręcać śrubki
                  takie wypadki to utrata siły cennej i niskopłatnej roboczej
                  • katarakta2012 Re: no tak 30.10.12, 12:42
                    Zobaczcie kiedyś jak rodzice "przeprowadzają" dzieci przez ulicę. Wielokrotnie jest to przeciąganie dziecka przez pasy... Nie mają czasu aby pokazać jak patrzeć w lewo , prawo i znowu lewo. Oraz przebieganie w miejscach niedozwolonych bo szybciej lub zbyt daleko.......
                    tacy rodzice już robią krzywdę dziecku......
              • yula Re: POTRĄCENIE DZIECKA KOŁO KOŚCIOŁA 30.10.12, 22:17
                A co zrobi szkoła czy przedszkole jeżeli nieraz widzę jak mamusia dziecko na czerwonym świetle ciągnie czy przebiega nie na przejściu? Nie mówię że sama jestem idealna, zdarza mi sie przejść w niedozwolonym miejscu, ale z dzieciakiami przechodzę na zebrze jak ona jest i tkwię jak kołek na czerwonym nawet jak samochodów nie ma w zasięgu wzroku. Dzieci nie raz już mnie sie pytały a dlaczego ten pan/pani idzie na czerwonym?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka