Dodaj do ulubionych

"Nowa Biedronka"

25.03.13, 15:28
Zaledwie trzeci raz od kiedy ja otworzono robiłam tam dzisiaj zakupy. Ale pewnie więcej tam nie zajrzę. nie wiem,może mam pecha, bo trafiam nie na kasjerki a jakieś memeje. Czy na prawdę nie można na zmianie dać chociaż jednej kumatej osoby? A nie sadzać niedouczonej(fryzura a'la pudel),która przeszkadza pozostałym kasjerkom w obsłudze,zresztą one też mają klientów w nosie. Dzisiaj na rannej zmianie wyjątkowo gapowate panie.Polecam tzw. "starą" biedronkę. Mimo gorszych warunków lokalowych, obsługa miła i sprawna.
Obserwuj wątek
    • subik Re: "Nowa Biedronka" 25.03.13, 20:55
      czy Pani wie ile oni / one zarabiają??
      tez bym mial w nosie czy sie Pani podoba czy nie dla nich w ogóle tam nikt nie musi chodzić to nie ich biznes
      • rudkenbil Re: "Nowa Biedronka" 25.03.13, 21:59
        Po pierwsze, nie widzę związku między zarobkami, a podejściem do klienta.
        Po drugie, ja kupuję w tej Biedronce dość często i dla mnie Panie są miłe, więc może warto zastanowić się nad sobą...
        • motorrek Re: "Nowa Biedronka" 26.03.13, 09:16
          Może w nowym supermarkecie będzie lepiej ? Budowa trwa !!!
          • subik Re: "Nowa Biedronka" 26.03.13, 10:15
            nie ze spartolił malarz tylko zrobi nie dokładnie albo podejscie bedzie mial poprostu gdzies robote czy zrobi nie na czas i tak jak mu sie podoba, sa takie osoby , dobra nie wiem jakos nie mialem problemow z kasjerkami takze dla mnie Biedronka jest okej
      • 3plastek3 Re: "Nowa Biedronka" 26.03.13, 07:44
        Wyjątkowo głupie wytłumaczenie.Obrazowo: malarz stwierdził że mu za mało zapłaciłeś to spartolił robote i masz pomieszczenie w paski.Albo fryzjer pomyślał że za dobre strzyżenie powinno być dwa razy drożej i masz głowę jak klaun.
      • leon1209 Re: "Nowa Biedronka" 26.03.13, 11:49
        Subik nie przesadzaj z tym rozczulaniem się nad zarobkami zatrudnionych w Biedronce. Fakt ,praca jest ciężka, ale zarobki nie są takie złe, więc nie widzę tu związku z tematem.
        W starej Biedronce też jest jedna taka ekspedientka która rzuca towarem po taśmie, a jak nie masz drobnej końcówki to stroi fochy i jest bardzo nieprzyjemna.
        • klientelka Re: "Nowa Biedronka" 30.03.13, 07:40
          Skoro "tak malo zarabiaja" i nadal pracuja w Biedronkach to albo w Biedronkach nie jest tak zle albo te Panie do niczego innego sie nie nadaja..prawdopodobnie gdyby mialy inne mozliwosci pracy nie siedzialy by tam na kasach..wiec obsuga jest jaka jest..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka