motorrek 23.04.13, 09:20 Czym zaskoczy nas mieszkańców pan dyrektor Dutkowski w powitaniu" majówki "w naszym miasteczku . Czy beda atrakcyjne imprezy dla wszystkich grup wiekowych , czy nic nie będzie ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stereo160 Re: Majówka w J-L 23.04.13, 10:39 pan burmistrz jest chory, a pan Dudkowski pewnie żyje powrotem Kołodzieja do macierzy i dlatego brak informacji. atrakcyjne imprezy?? ... jeśli już to na pewno bardzo kosztowne Odpowiedz Link
hersst Re: Majówka w J-L 23.04.13, 15:01 stereo160 napisała: > pan burmistrz jest chory, a pan Dudkowski pewnie żyje powrotem Kołodzieja do ma > cierzy i dlatego brak informacji. > atrakcyjne imprezy?? ... jeśli już to na pewno bardzo kosztowne Dudkowski to jest "gość" coś przynajmniej robi (i coś znaczy w naszym środowisku) a Ty jak skrzyżowanie lewaka z popaprańcem i ciągle tylko narzekasz - zużywasz tlen i energię elektryczną ( której nam chyba niedługa będzie brakować). Ja chętnie pójdę na porządną- kosztowną imprezę. A Ty oszczędzaj - girl, flacha i kiełbacha ( najlepiej na balkonie). Odpowiedz Link
stereo160 Re: Majówka w J-L 23.04.13, 15:49 Prezesiku, teraz pojechałeś po bandzie. Do Twojej wiadomości - niestety jestem skrzyżowaniem skinheada z pisakiem. Co do tlenu, spróbuj zużywać go nieco więcej bo Ci oleum w twojej główce nie pracuje poprawnie. Balkonu nie mam, tak więc nici z flachy i kiełbachy. No i przybliż łaskawie co to za "gość" ten Twój Dudkowski, a jak już namierzysz tą tzw. "prządną imprezę" daj znać, tylko się nie zaśliń z radości. Odpowiedz Link
motorrek Re: Majówka w J-L 27.04.13, 12:08 za kościołem jest już kram z browcem i banie już walą Odpowiedz Link
kasjan007 Re: Majówka w J-L 27.04.13, 16:57 Na balkonie to kiełbaski piec i piwko popijać może dyrektor M-GCK,p. Dutkowski. I z balkonu będzie miał "pańskie oko" na to,co będzie się działo, czyli na chałę. Odpowiedz Link