przystojna 02.06.13, 10:35 Czy w naszym mieście jest ktoś, kto robi tatuaże? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wygadana Re: Tatuaż. 02.06.13, 10:43 Nie oszpecaj sobie ciała. To zabieg na całe życie. Dziś jest modny, a po kilku latach będzie z tym problem. Odpowiedz Link
aj-ja Re: Tatuaż. 02.06.13, 12:37 Dołączam się do pytania. Jak nie u nas to może znacie kogoś w Oławie. Decyzja czy to jest modne, ładne i potrzebne należy do każdego z nas. Jest to indywidualna decyzja. Ja mam dwa i planuję kolejne. Odpowiedz Link
przystojna Re: Tatuaż. 02.06.13, 13:50 Jaki jest koszt wykonania tatuażu? Pewnie zależy od wielkości. Myśle o takim maksymalnie 5x5 cm. Czy to jest bardzo bolesne? Odpowiedz Link
aj-ja Re: Tatuaż. 02.06.13, 14:14 Ja w tamtym roku za 10x10 w kolorze płaciłam 280 we Wrocławiu. Wszystko zależy od wzoru, kolorów. Dla mnie ból znośny robiłam na brzuchu i stopie. Myślałam, że będzie gorzej. Odpowiedz Link
djmixer1 Re: Tatuaż. 03.06.13, 19:08 Dziewczyny z tatuażem są łatwe. Jeśli chcesz sobie taki zrobić, powinnaś wiedzieć o tym. Odpowiedz Link
aj-ja Re: Tatuaż. 03.06.13, 19:17 Jeżeli nie masz zamiaru odpowiadać na pytanie to nie pisz nic. I nie obrażaj innych. Odpowiedz Link
kuter85 Re: Tatuaż. 03.06.13, 21:50 W Wójcicach ponoć powstać salonik tatuażu. Jak podpytam, to mogę dać znać kiedy dokładnie będzie otwarcie... Odpowiedz Link
j.laskowice Re: Tatuaż. 08.06.13, 18:58 Takie decyzje jak zrobienie sobie tatuażu warto wcześniej przemyśleć. Często można sobie zamknąć drogę kariery. Nie chciałbym, aby obsługiwała mnie w banku pani z tatuażem. Podobnie pani adwokat, czy nawet nauczycielka. Odpowiedz Link
mariposa1976 Re: Tatuaż. 14.06.13, 20:02 Nie ma to jak przygadać komuś, prawda? Nie ważne co inni myślą o Tobie, ważne co Ty myślisz o innych... Po raz kolejny bardzo proszę djmixer nie wypowiadaj się na tematy o których nie masz pojęcia. Kto ci dał prawo oczerniania lub wydawania osądów o osobach których nie znasz! Czy to daje Ci poczucie władzy,siłę? Nie wiem kim jesteś w "prawdziwym" życiu, ale z tego jak czytam twoje "wypociny" to współczuję twoim bliskim i znajomym. Cholernie ciężko jest żyć z pijawką! Dla wiadomości tych rasistów,którzy nie chcieliby być obsługiwani przez panie z tatuażami - dzięki Bogu jesteście mniejszością, a niektóre środowiska wiedzą,co robić z mniejszościami... Dziewczyny (te od tatuażu). Nie korzystajcie z domorosłych tatuażystów. Jedźcie do Wrocka, do salonu, wtedy pewne że wyjdziecie z tamtąd i zdrowe i piękne !!! Jak chcecie, to tutaj jest namiar na salon w którym ja robiłam www.tattoo-wroc.pl/ . Polecam i pozdrawiam! Odpowiedz Link
kuter85 Re: Tatuaż. 13.10.14, 20:53 Salon nareszcie otwarty, jednak w ofercie(choć ta jest bardzo bogata), mimo wcześniejszych informacji, nie ma tatuaży. Może w niedalekiej przyszłości. Mimo to salon (SPA) w Wójcicach już otwarty - Black Angel Studio. W ofercie: masaże twarzy, zabiegi złuszczające, zabiegi nawilżające, zabiegi liftingujące, zabiegi dla cer problematycznych, maski ujędrniające,; makijaż: dzienny, biznesowy, wieczorowy, ślubny; zabiegi relaksacyjne: masaż gorącymi muszlami, gorącymi kamieniami, masaż świecą i stemplami, zabiegi pielęgnacyjne: masaże ujędrniające i wyszczuplające, elektrostymulacja mięśni, lipoliza kawitacyjna; zabiegi pielęgnacyjne dłoni i stóp, przedłużanie i stylizację paznokci, zabiegi parafinowe, zabiegi zmiękczające na dłonie i stopy Odpowiedz Link
djmixer1 Re: Tatuaż. 14.06.13, 21:02 lov3.pl/Dziewczyny-z-tatuazami-sa-latwiejsze-a3513 Polecam lekturę. Dobrze wiedzieć przed oszpeceniem. Odpowiedz Link
mariposa1976 Re: Tatuaż. 15.06.13, 08:40 Chłopie, a ty przeczytałeś ten artykuł??!! Chyba ze zrozumieniem czytanego tekstu masz problem. Po pierwsze w tytule artykułu jest znak zapytania, wg ciebie jest to stwierdzenie. Po drugie - "nie oceniaj człowieka po pozorach", badania badaniami a człowieka trzeba poznać zanim wydasz osąd. A może Ty trafiłeś na taką,która miała tatuaż i ci odmówiła - tak,na pewno przekładasz swoje doświadczenie na ten temat i stąd te śmieszne komentarze. I na koniec dopisek autora tego artykułu - " Większość dziewczyn, które znam mają tatuaże, ale nie uważam, żeby były łatwiejsze czy bardziej skore do uprawiania seksu na pierwszej randce." djmixer - a faceci z tatuażami to gangsterzy, alfonsi i kryminaliści????????..... Odpowiedz Link
j.laskowice Re: Tatuaż. 15.06.13, 10:49 30 lat temu człowiek, który miał tatuaż nie był szanowany. Tatuaże to była domena kryminalistów. Określony kształt tatuażu w określonym miejscu na ciele miał konkretne znaczenie. Po tych symbolach można było stwierdzić, za co siedział, jak długo, jakie ma preferencje seksualne itd. Podobnie źle oceniano ludzi ogólnych na łyso (robiono to za karę). Teraz dużo się zmieniło, ale wielu ludzi dalej tak uważa jak kiedyś. Odpowiedz Link
mariposa1976 Re: Tatuaż. 15.06.13, 12:33 ...to było 30 lat temu. Wiele się zmieniło i jeszcze dużo wody musi upłynąć zanim ludzie którzy żyją przeszłością umrą i zostaną tylko Ci,którzy myślą "normalnie" . Bez uprzedzeń, bez odwoływania się do czasów przeszłych. To co było już nie wróci i radzę się z tym pogodzić. Tatuaż w dzisiejszych czasach to sztuka. A chęć zrobienia tatuażu i podjęcie owej decyzji zostawmy tym,którzy myślą o tym. Nie nam oceniać ani decydować. Radzę poczytać sobie o symbolice tatuaży ogółem. Od starożytności po dzień dzisiejszy. I nie mówię tu o symbolice tatuaży więziennych (to akurat osobny temat,który nie dotyczy większości z nas). Odpowiedz Link
norbert1253 Re: Tatuaż. 18.06.13, 21:41 Ciało młodej kobiety jest pięknem samym w sobie i zdobieni go jakimiś tam rysunkami to totalna pomyłka. Odpowiedz Link
makler4 Re: Tatuaż. 12.08.13, 22:05 Już niedługo będzie otwarte studio tatuaży w naszym mieście obok Rosmana. Odpowiedz Link
ciarek_z_kutna Re: Tatuaż. 14.08.13, 22:28 j.laskowice napisał: Teraz dużo się zmieniło, ale wielu ludzi dale > j tak uważa jak kiedyś. Bo są mądrzy. Odpowiedz Link
ciarek_z_kutna Tatuaż.Tatuaż to oznaka kryminalisty lub k...wy 14.08.13, 22:27 Tatuaż to oznaka kryminalisty lub k...wy. Odpowiedz Link