Dodaj do ulubionych

PIZZERNIA JOCKER JELCZ

08.08.13, 17:05
Cześć napiszcie jakieś opinie o tej pizzerni moim zdaniem cena nie jest adekwatna do wielkości pizzy. Ostatnio zamówilem tam pizze duża i sie troche zawiodlem bo niewyglądala jak duża, to szkoda myślec jak wygląda mała. Moim zdaniem najlepsza pizza jest w sorrento i cena jest odpowiednia do wielkości. A najwiekszym minusem jest DOWÓZ oczywiście platny 3 zł. CZEKAM NA OPINIE Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • girardengo Re: PIZZERIA JOKER JELCZ 08.08.13, 17:47
      Powiem szczerze, że często zamawiam pizzę zarówno właśnie i w Jokerze i w Sorento.

Sorento - często wszystko OK, czasami zbyt przypieczone narożniki, praktycznie nie mam zastrzeżeń, często z przyjaciółmi kiedy się spotykamy zamawiamy właśnie w Sorento.

Joker - bardzo mi smakuje, dotychczas może zjadłem z 15 pizz ( nie wiem nie liczę ) nigdy nie zdażyło się, abym miał jakiekolwiek zastrzeżenia. Wg mnie to trochę inny typ pizzy niż serwuje Sorento, ponieważ mają cieńsze ciasto.

Co do cen nie mam ani tu ani tu zastrzeżeń, jedynie mogli by wprowadzić w Jokerze 3 rozmiar NAJWIĘKSZEJ pizzy, bo ta najmniejsza dobra na przekąskę przed obiadem smile

Jednak twierdzę, że te 2 pizzerie to czołówka.
      • girardengo Re: PIZZERIA JOKER JELCZ 08.08.13, 17:58
        A tak jeszcze off-topem, moich 2 klientów z innych województw, bardzo upodobało sobie żabojada. Zawsze kiedy mnie odwiedzają, punktem stałym musi być obiado-kolacja w tym lokalu. Tyle, że koledzy nie zamawiają pizzy, tylko coś innego.
        • subik Re: PIZZERIA JOKER JELCZ 08.08.13, 20:37
          w Joker za malo dodatkow jest, oprocz ciasta wszystkiego malo i jakbym jadl same ciasto....
    • jelcz.laskowice Re: PIZZERNIA JOCKER JELCZ 09.08.13, 23:23
      Jeśli chodzi o mnie to za najlepszą pizzę uważam tą u Żabojada. Podobnie jak mój poprzednik mam wrażenie że z Jockera zjadam same ciasto. Sorrento na samym końcu. Pizza z Sorrento jest zbyt wodnista i wszystko spływa do środka pizzy. Wszystko zależy od tego co kto lubi... Jak dla mnie to Żabojad. Pozdrawiam wszystkich zjadaczy Pizzy w naszym mieście smile Jak na wynos to dokładnie zaznaczajcie u Żabojada co ma się tam znajdować. Często się zdarza że pani potwierdza zamówienie przez telefon a przy odbiorze jest coś innego niż zamawiałem smile
      • a_lidka Re: PIZZERNIA JOCKER JELCZ 13.08.13, 16:59
        Z Jockerem mam złe doświadczenia.
        • edi.tm Re: PIZZERNIA JOCKER JELCZ 13.08.13, 21:01
          popieram
    • e_majka Re: PIZZERNIA JOCKER JELCZ 20.08.13, 21:42
      A mi smakuje ta pizzasmile mi bardziej odpowiada na cienkim cieście i jak na razie tylko tam jeżdżę na pizzę. Wiadomo, każdy woli coś innego. mi odpowiada na cienkim cieście, innym na grubszym. Ja bym nie wieszała na jokerze psów, bo kiedy bym tam nie była to są klienci, czyli jednak jest grupa ludzi, którym smakuje ten rodzaj pizzy.
      • subik Re: PIZZERNIA JOCKER JELCZ 20.08.13, 22:41
        nam tez, ja tez wole na cienkim ciescie ale gdzie warzywa, mięso? :o
        • tan30 Re: PIZZERNIA JOCKER JELCZ 28.08.13, 11:10
          Na samym poczatku pizza była smaczna,potem niestety juz nie bardzo.Ciasto ciastem ale jej wielkośc i te dodatki pozostawia wiele do zyczenia.
          Wyglad jej pozostawia wiele do zyczenia i nie wyglada smacznie.
          Sorento kiedys tez mieli dobra pizze jedyny problem za tlusty ser na wierzchu ktory puszcza z sam siebie tluszcz przez co pizza robi sie wodnista.Pizzeria fajna tylko maja chyba problem z wentylacja bo czlowiek wychodząc z tamtad pachnie wszystkimi potrawami jakie w tym lokalu sa przyrzadzane.
    • kasjan007 Re: PIZZERNIA JOCKER JELCZ 31.08.13, 17:07
      x-men84 napisał(a):

> Cześć napiszcie jakieś opinie o tej pizzerni moim zdaniem cena nie jest adekwat
      > na do wielkości pizzy. Ostatnio zamówilem tam pizze duża i sie troche zawiodlem
      > bo niewyglądala jak duża, to szkoda myślec jak wygląda mała. Moim zdaniem najl
      > epsza pizza jest w sorrento i cena jest odpowiednia do wielkości. A najwiekszym
      > minusem jest DOWÓZ oczywiście platny 3 zł. CZEKAM NA OPINIE Pozdrawiam

Nie chciałbym się czepiać, ale chyba chodziło Ci o pizzerię(nie pizzernię) Joker?
      • majacytrochekasy Re: PIZZERNIA JOCKER JELCZ 31.08.13, 20:25
        niedługo w gimnazjum przypomni sobie zasady ortograficzne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka