rybeqq 25.02.14, 07:41 Wynajmę dom lub część domu-byle by to był parter,cena max do 2000zł. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anna0601 Re: wynajmę dom 25.02.14, 12:18 rybeqq napisała: > Wynajmę dom lub część domu-byle by to był parter,cena max do 2000zł. No to musiała by się trafić nie lada okazja, zobacz za ile są mieszkania w bloku... Powodzenia! Odpowiedz Link
rybeqq Re: wynajmę dom 26.02.14, 10:54 Skoro nie masz nic do zaoferowania,to po co tak zajadle i uszczypliwie piszesz? Być może i taka oferta dla kogoś będzie odpowiednia,i zadziała w dwie strony,znam rynek a cena wynajmujących swoj lokal będzie taką, jaką zaakceptuje i da wynajmujący.Można rzucić cenę 5000zł,tylko czy znajdzie się ktoś chętny na taką propozycję. Trochę więcej życzliwości na tym forum. Odpowiedz Link
anna0601 Re: wynajmę dom 26.02.14, 16:03 Przeanalizuj to zdanie które napisałam, gdzie tam widzisz złośliwości? Natomiast wiem coś na ten temat, bo do niedawna szukałam klienta na dom. Wynajełam za troche więcej plus media. Odpowiedz Link