Dodaj do ulubionych

Pytanie do radnego Woźniaka

27.11.14, 18:32
Mam pytanie do radnego Woźniaka w związku z jego artykułem w dzisiejszym wydaniu powiatowej:
Czy prowadzi Pan czarny PR przeciwko obecnemu Burmistrzowi z własnej nieprzymuszonej
woli czy też jest pan przez kogoś inspirowany?
Czy czasami pan Burmistrz Putyra nie jest wieloletnim chlebodawcą pana żony
zatrudnionej w Urzędzie Miasta?
Jeżeli tak to czy nie jest Panu po prostu tak po ludzku wstyd?
Czy nie zastanawiał się pan nad tym że to co pan robi panie radny to jakiś rodzaj
autodestrukcji?
Obserwuj wątek
    • morfin9 Re: Pytanie do radnego Woźniaka 27.11.14, 18:36
      Burmistrz nie jest niczyim chlebodawca. To nie prywatny folwark. Chociaż w tym przypadku wydaje się być inaczej. Z zasady burmistrz jest dla ludzi a nie ludzie dla burmistrza. Po raz kolejny fan MaxiKaza pokazał poziom.
      • sprawiedliwy713 Re: Pytanie do radnego Woźniaka 27.11.14, 18:46
        Dobrze zamiast chlebodawcy może być pracodawca.
        Na jedno wychodzi
        • belaana Re: Pytanie do radnego Woźniaka 27.11.14, 18:50
          Pracodawcą burmistrza są mieszkańcy gminy. I mam nadzieję, że w niedzielę powiedzą i zwalniamy. Po cholerę wspominasz o żonie radnego, zwolnicie ją za karę, to w waszym stylu.
    • norbert1253 Re: Pytanie do radnego Woźniaka 27.11.14, 19:05
      Przez 4 lata o Wożniaku było cicho a tutaj takie uniesienie. Ja to w ogóle myślałem że on jest radnym Domaniowa a tutaj takie zaskoczenie.
      • kristofik777 Re: Pytanie do radnego Woźniaka 27.11.14, 19:32
        Odczepcie się od radnego Woźniaka. Zachęcam do prześledzenia protokołów z sesji rady miejskiej. Pan Woźniak jako jeden z nielicznych radnych potrafił mieć odmienne zdanie niż nasz panujący burmistrz Kazimierz. Nie chodzi o to, że radny podważał każdą decyzję burmistrza ale o zadawanie pytań (bardzo kłopotliwych dla Pana Putyry) Przykładem pieniądze, a w zasadzie nadmiar pieniędzy jakie zostały po haraczach od ludzi za śmieci.
        Oby więcej takich radnych, a nie potulnych baranków w kieszeni burmistrza (tego, czy innego)
        • tlk115 Re: Pytanie do radnego Woźniaka 27.11.14, 19:37
          Brawo kristofik77. Radny Woźniak to obiektywnie jeden z najbardziej aktywnych, zaangażowanych i pracowitych radnych. Putyrowiec norbert1253 skompromitował się doszczętnie.
          • norbert1253 Re: Pytanie do radnego Woźniaka 27.11.14, 19:53
            Ale jakieś konkrety proszę. Czym się wyróżnił ów Radny?
        • sprawiedliwy713 Re: Pytanie do radnego Woźniaka 28.11.14, 12:55
          Zaraz wpadniesz w samouwielbienie Krzysztofie
          Bo kristofik777 to zapewne Krzysztof?
    • korleonee Re: Pytanie do radnego Woźniaka 27.11.14, 19:42
      Dupowlaz putyry sie odezwal bez mydla mu wchodzisz. Radny Krzysztof W. Jak malo ktory nie bal sie mowic prosto w oczy Burmistrzowi przez 4 lata czas na zmiane nic nie zostalo zrobione przez 8 lat rzadow nierobow...
      • wyborca82 Re: Pytanie do radnego Woźniaka 27.11.14, 21:59
        Ja myślę że on raczej próbuje nieudolnie zbudować swój kapitał polityczny
        na ciąglej negacji i krytyce.
        Rady w wiecznej opozycji.
        I tak też będzie również w obecnej kadencji
        Znowu będzie walczył ze wszystkim i ze wszystkimi.

• sprawiedliwy713 Re: Pytanie do radnego Woźniaka 27.11.14, 22:03
          Racja. Dobrze mu Putyra powiedział.
          Jak mu tak źle to niech zwija żagle i migruje z tej gminy.
          A to będzie dla wszystkich z pożytkiem.
          • adamogo Re: Pytanie do radnego Woźniaka 27.11.14, 22:07
            Wyborco i sprawiedliwy, nie piszcie tak samo, wierszem, bo to tylko wskazuje, iż jesteście jedną osobą pod kilkoma nickami smile Nie dość, że śmieszne, to na dodatek żenujące smile
            • tlk115 Re: Pytanie do radnego Woźniaka 27.11.14, 22:12
              Pisałem już, że wyborca82, sprawiedliwy713, zorientowany79, cdn-777 i platfus101 to jedna i ta sama osoba.
          • szelest_papierkow Re: Pytanie do radnego Woźniaka 27.11.14, 22:08
            i oto obraz putyry - jak się ma inne zdanie niż on.... to "zwijaj żagle"
            • emerytw do radnego Krzysztofa Woźniaka 27.11.14, 22:28
              szelest_papierkow napisał(a):
              "i oto obraz putyry - jak się ma inne zdanie niż on.... to "zwijaj żagle"

Jaka władza taki język. Krzysiu dobrze wiesz, że nie jesteś sam. Pozdrawiam smile
              • norbert1253 Re: do radnego Krzysztofa Woźniaka 27.11.14, 22:40
                Ponawiam pytanie, czym się radny Woźniak zasłużył w poprzedniej kadencji? Wiem, wiem diety regularnie odbierał ale zo po za tym?
                • znaw-ca Re: do radnego Krzysztofa Woźniaka 28.11.14, 13:04
                  Wiesz co można nie lubić kogoś prywatnie ale jeśli mowa o Wozniaku jako o radnym to jrs grzrchem powiedzieć że brał kasę za nic nie robienie. Jeden z nielicznych radnych który był zawsze merytorycznie przygotowany do sesji. A jak chcesz to protokoly z sesji są dostępne do wglądu wiec idz i sobie poczytaj. Napewno nie jest to człowiek nadający się na maszynkę do głosowania jak np. Pan Pakosz
                  • sprawiedliwy713 Re: do radnego Krzysztofa Woźniaka 28.11.14, 13:13
                    Nie znam tego pana prywatnie. Ale trafiam czasami jego wypociny w powiatowej
                    Wiesz nie mam czasu na czytanie protokołów z sesji.
                    ale ty jako znaw-ca zapewne możesz mi wymienić kilka zasług tego pana
                    Wobec tego proszę oświeć mnie
                    • wyborca82 Re: do radnego Krzysztofa Woźniaka 28.11.14, 13:22
                      Sprawiedliwy już ci mówię
                      Główna zasługa
                      - trzymanie dyktafonu na sesji
                      • kristofik777 Re: do radnego Krzysztofa Woźniaka 28.11.14, 15:57
                        Sprawiedliwy napisał "Wiesz nie mam czasu na czytanie protokołów z sesji." To o czym ty człowieku możesz dyskutować? Naprawdę poczytaj trochę protokołów z sesji to nie boli, i po tym może przejrzysz na oczy i zrozumiesz o czym niektórzy mówią.
                        Ale ludzie tacy jak Ty czekają na gotowe. Podane na tacy. Nie ma tak łatwo. Naprawdę czytanie nie boli, chyba, że masz z tym problem to zawsze można zainstalować i włączyć lektora smile
                        • sprawiedliwy713 Re: do radnego Krzysztofa Woźniaka 28.11.14, 16:35
                          Hm jeżeli patrzeć na protokoły sesji.
                          To zasłuzył się chyba tylko biciem piany
                          Bo realnych działań braksad
                          • wyborca82 Re: do radnego Krzysztofa Woźniaka 28.11.14, 16:46
                            Nie zapominaj że primo trzymał dyktafon na sesji

• kristofik777 Re: do radnego Krzysztofa Woźniaka 28.11.14, 18:01
                              gazeta-olawa.pl/artykul-6728-radny-nagrywal-bo-ma-prawo.html
                              "Osoba uczestnicząca w sesjach organów stanowiących i posiedzeniach ich komisji ma konstytucyjnie zagwarantowane i niczym nie-ograniczone prawo do rejestrowania przebiegu sesji i posiedzeń. Co warte podkreślenia: nie musi nikogo o tym uprzedzać, nie musi nikogo pytać o zgodę, a żaden członek organu kolegialnego nie może ograniczać tego prawa, łącznie z uniemożliwianiem rejestracji."
                              To czego się tu czepiać?
                              Zresztą i tak każdy może wejść na sesję rady i także z sesji są pisane protokoły dostępne dla każdego. smile
                              No chyba, że według was to powinny być tajne posiedzenia?
                              • sprawiedliwy713 Re: do radnego Krzysztofa Woźniaka 28.11.14, 18:13
                                wiem że posiedzenia są jawne
                                i samego nagrywania się nie czepiamy
                                tylko wydaje nam się że bycie radnym nie polega na trzymaniu w ręce dyktafonu
                                po to tylko żeby później mieć gotowe cytaty do powiatowej
                                czemu to ma niby służyć oprócz prowadzenia czarnego PR wymierzonego przeciwko burmistrzowi?
                                może na to pytanie sam radny mi odpowie
                                • petit7 Re: do radnego Krzysztofa Woźniaka 27.11.15, 23:00
                                  To temu Woźniakowi możemy zawdzięczać wycięcie drzew koło "dwójki"
    • manzeta1 Re: Pytanie do radnego Woźniaka 29.11.15, 12:22
      Radny Wożniak jest marionetką w rękach Szponara najgorsze jest to że tego nie rozumie Myśli że jest 4 burmistrzem a oni nim manipulują jak chcą.Kolejny trybik w maszynce do głosowania.
      • kasjan007 Re: Pytanie do radnego Woźniaka 29.11.15, 15:15
        Mam pytanie do PiS-olubów. Czy Was ktoś przeszkolił,że potraficie wypowiadać się w taki sposób? Zero obiektywizmu, tylko zwykła wredna piana z pyska. Wiem,że przykład idzie z góry, ale żeby aż tak?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka