Dodaj do ulubionych

znikające posty

29.11.14, 13:50
Widzę, że jakaś cenzura się tu pojawiła i znikają posty. Komu się zrobiło niewygodnie? Od razu zaznaczam, że mój post z godz. 0:15 nie łamał ciszy wyborczej, nie dotyczył wyborów, ale widać, że kogoś uwierał. Nie ładnie, Panowie Trzymający Forum.
Obserwuj wątek
    • djmixer1 Re: znikające posty 29.11.14, 15:28
      Jest cisza wyborcza trzymaj kolego swoje nerwy na wodzy. Jutro o 21.00 będziesz mógł komentować do woli.
      • polskanorma Re: znikające posty 29.11.14, 16:00
        Kolego, moje nerwy są w najlepszym porządku, tylko dziwi mnie, że akurat mój post zniknął, a nie dotyczył wyborów; był jedynie komentarzem adresowanym do jednego z forumowiczów. Z racji tego, że jest on (znaczy się ten forumowicz) niewątpliwym stronnikiem jednego z kandydatów w obecnej turze wyborów, a w rozmowie telefonicznej określił to forum jako "nasze forum" (czyli czyje? no z pewnością nie moje, tylko jakiejś bliżej nie określonej grupy do której on należy), to dziwi mnie zniknięcie mojego postu. Trochę nad nim siedziałem, żeby bez zbędnych emocji skomentować zachowanie i postępowanie tego szanownego forumowicza.
        No ale OK, pal sześć, przepadło. Nie podobał się Wam ten post, to trudno.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka