Dodaj do ulubionych

Mikołajki dla dzieci

04.12.14, 21:39
Organizuję dla Harcerzy oraz Zuchów wigilię. Chciałabym dać im jakieś symboliczne prezenty tj. cukierki, długopisy, notesy itd..
Czy znacie zatem jakąs firmę, która poprzez ofiarowanie nam symbolicznych fantów (np. długopisów, smyczy, itp) lub słodyczy, zechciałaby nam pomóc, sprawić radość dzieciakom?
Obserwuj wątek
    • mszczyglod_1 Re: Mikołajki dla dzieci 04.12.14, 22:06
      p. Putyra ma firmę, za pomoc harcerzy pewnie zechce się odwdzięczyć, spróbuj tam popytać. Może jakieś soczki zostały, breloczki, odblaski. Harcerze tak aktywnie mu pomagali.
      • czarnamama73 Re: Mikołajki dla dzieci 04.12.14, 22:45
        mszczyglod_1 napisał:

> p. Putyra ma firmę, za pomoc harcerzy pewnie zechce się odwdzięczyć, spróbuj ta
        > m popytać. Może jakieś soczki zostały, breloczki, odblaski. Harcerze tak aktywn
        > ie mu pomagali.

Daj juz spokój z tym złośliwościami. To są młodzi ludzie i dzieci,którzy najprawdopodobniej swoją przygodę z harcerstwem zaczynali w tym samym czasie co Putyra przygodę w pałącyku. Drużyna przez 8 lat była wspierana przez byłego burmistrza. Nie ze wszystkich moze obietnic sie wywiazał ale jednak było z Jego strony wsparcie i vice versa .Nie powinien więc dziwić fakt ,że te dzieciaki były przywiązane do tej władzy,bały się zmian i wspomagały kampanię p.Putyry.
    • czarnamama73 Re: Mikołajki dla dzieci 04.12.14, 22:24
      Myślę ze władze miasta powinny stanąć w ostatnich dniach swojego panowania na wysokości zadania i zrobić ten gest w stronę Jelczańskiej drużyny. Chociażby w ramach podziękowania za współpracę, bo przecież niejednokrotnie harcerze pomagali przy organizacji róznych imprez państwowych,sportowych jak i charytatywnych. Nie sa to wielkie koszta a dla dzieciaków ogromna radość . A tak przy okazji: Życzę drużynie udanej współpracy z nowym burmistrzem Panem Szczęśniakiem i oby okazał się równie a nawet bardziej otwarty na Wasze potrzeby jak jego poprzednik.
      • mszczyglod_1 Re: Mikołajki dla dzieci 05.12.14, 15:50
        No przecież ja nie jestem złośliwy, piszę tylko kto może pomóc skoro dziewczyna pyta.
    • korleonee Re: Mikołajki dla dzieci 06.12.14, 11:01
      Ponoc Pani z KINDERPLAC galeria centrum Jelcz-Laskowice organizuje rozne tego typu imprezy. www.kinderplac.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka