Dodaj do ulubionych

Jelcz Laskowice

26.01.15, 02:07
Gdzie jest myślnik w nazwie naszej miejscowości na hali sportowej, czyżby nie starczyło na niego pieniędzy?
Spotkałem się nie raz z urzędniczą dokładnością przy wypełnianiu dokumentów, gdzie twierdzono, że Jelcz Laskowice to nie to samo co Jelcz-Laskowice, a na najnowszym budynku w mieście taki klops.
Obserwuj wątek
    • kasjan007 Re: Jelcz Laskowice 03.02.15, 16:23
      Chyba myślnik był za drogi? To żart, oczywiście. Ale ten napis zawiera błąd w nazwie miejscowości. A może ktoś uznał,że myślnik to pozostałość po "komunie" i trzeba go usunąć?wszak kretynów nie brakuje.
      • pimpam3 Re: Jelcz Laskowice 03.02.15, 17:31
        Taniej by wyszło dając tylko myślnik bez Jelcz Laskowice.
    • rostalski.l Re: Jelcz Laskowice 03.02.15, 23:09
      Ponoć tak było w projekcie i tak zostało zrobione. Poruszałem ten temat na ostatnim zebraniu, bo mnie to od samego początku gryzło.
      • rostalski.l Re: Jelcz Laskowice 29.03.15, 20:39
        Dzień Dobry.
        Dziś zauważyłem, że pojawił się myślnik w nazwie naszej miejscowości na hali sportowej.

Dziękujemy wink
        • szelest_papierkow Re: Jelcz Laskowice 29.03.15, 20:52
          to pewnie przez ten myślnik są te opóźnienia z odbiorem wink
          • julian_07l Re: Jelcz Laskowice 04.04.15, 21:07
            Bo pewnie jakich chory jelczański królik analfabeta zapomniał o tym myślniku! A wy oczywiście teraz się brendzlujecie skąd i co!!!
        • edekx666 Re: Jelcz Laskowice 31.03.15, 17:08
          Ledwo się tam zmieścił, taki malutki, ale dobrze, że jest smile
    • proszenieregulowacodbiornikow Re: Jelcz Laskowice 03.02.15, 23:40
      Poważny problem
      Ludzie będą z tego powodu z dachu skakać
      Jest o czym mówić na sesjach rady miejskiej
      • znaw-ca Re: Jelcz Laskowice 04.02.15, 11:37
        A moim zdaniem powinno być CENTRUM SPORTU I REKREACJI W JELCZU - LASKOWICACH ale pewnie to już duże zmiany w projekcie ; ) hi hi
        • pimpam3 Re: Jelcz Laskowice 04.02.15, 19:21
          Przy myślniku nie daje się spacji po obu stronach.
      • edekx666 Re: Jelcz Laskowice 04.02.15, 15:47
        Bardzo dobrze, że ktoś porusza tę sprawę. Nie dość, że mamy źle oznakowane drogi, to teraz jeszcze nazwa miejscowości na najnowszym budynku w mieście z błędem.
    • jonu3 Re: Jelcz Laskowice 04.02.15, 16:28
      Może ten napis nie jest nazwą miejscowości a nazwą hali? więc może być bez myślnika.
      • szelest_papierkow Re: Jelcz Laskowice 05.02.15, 00:32
        zaiste kuriozalny wywód
        • czarnamama73 Re: Jelcz Laskowice 05.02.15, 00:38
          Robilam wczoraj zamowienie na necie i z myslnikem nie chciala mi przejsc nazwa miasta.Wpisalam bez i przeszlo.Czyzby zmiana administracyjna w nazwie miasta a wladze nasze nie informuja ?
          • adamogo Re: Jelcz Laskowice 05.02.15, 12:24
            Na stronie UMiG Jelcz-Laskowice żadnych informacji na ten temat, o żadnych zmianach nie może być mowy, po prostu taki "byk" z nazwą hali smile
          • edekx666 Re: Jelcz Laskowice 05.02.15, 13:30
            To, że na jakiejś obcej stronie nazwa naszej miejscowości jest z błędem to jest już mało istotne, ale taki byk na nowej hali sportowej to coś niedopuszczalnego.
            • proszenieregulowacodbiornikow Re: Jelcz Laskowice 06.02.15, 22:40

przyznam, że ja już z powodu braku tego myślnika spać, k&#%, nie mogę
              mam myśli samobójcze i depresję
              rozpieprzmy ten napis i zróbmy od nowa
              to i tak niewielki procent w stosunku do kosztu hali
              co tam 5 tysiaków za znak w tą lub tamtą
              • nocai Re: Jelcz Laskowice 07.02.15, 11:23
                proszenieregulowacodbiornikow napisał:
                > co tam 5 tysiaków za znak w tą lub tamtą

a nie uważasz, że to osoba odpowiedzialną za szkodę powinna ja naprawić ? Jak Pani na kasie za dużo wyda, to musi płacić z własnej kieszeni. Jak pracownik na produkcji coś spieprzy to musi za to zapłacić, a urzędas ??
                • edekx666 Re: Jelcz Laskowice 07.02.15, 19:18
                  W naszym kraju urzędnik jest świetny, za jego błędy płaci podatnik. Ktoś kto zatwierdził projekt z takim błędem, powinien ponieść koszty jego naprawy.
                  • wygadana Re: Jelcz Laskowice 04.04.15, 10:51
                    Znak już jest. A kiedy otwarcie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka