Dodaj do ulubionych

TVK internet?

27.07.15, 21:12
witam, czy ktos posiada moze internet z telewizji kablowej TVK?
jesli tak to prosze o opinie
Obserwuj wątek
    • rostalski.l Re: TVK internet? 27.07.15, 21:23
      Dzień Dobry.

To raczej nie jest nasza TVK. Wygląda jak oferta bestgo. Może razem stworzyli ofertę pod szyldem TVK. Bestgo ok. Dobra oferta.
      • eskarinaaa Re: TVK internet? 27.07.15, 21:37
        dziękuję za odp
        zerknełam do Pana na stronkę i mam pytanie
        w jaki sposob działa ten internet? gniazdko telekomunikacyjne czy jakoś inaczej?
        zamierzam wlasnie rezygnowac z dawnej neostrady, aby nie oplacac gniazdka i szukam jakiejs prpozycji internetu u nas w Jelczu-Laskowicach... czy potrzebny jest jakiś router? czy sa jakies ograniczenia w sciaganiu danych?
        • rostalski.l Re: TVK internet? 27.07.15, 22:36
          Jeżeli mamy infrastrukturę na danym bloku to trzeba od skrzynki w piwnicy pociągnąć kabel do mieszkania, gdzie montowane jest gniazdo. Później router i można hulać, bo limitów brak smile
        • vansik Re: TVK internet? 28.07.15, 07:21
          A po co rezygnuje Pani z neostrady w jelczu nie ma nic lepszego od Tepsy wszystkie sieci oparte są na WIFI a to nic dobrego ni wróży.
          • rostalski.l Re: TVK internet? 28.07.15, 09:33
            Muszę się z Panem nie zgodzić. Zarówno bestgo jak i hinet mają swoją sieć szkieletową opartą o światłowód a do klienta idzie albo skrętka albo światło.
            • vansik Re: TVK internet? 28.07.15, 14:02
              Tak ale mówi Pan o blokach a co z domkami czy wioskami wkoło jelcza ? tylko WIFI. Wiec ja dziękuje mieszkam koło jelcza i wole NEO niż WIFI.
              • rostalski.l Re: TVK internet? 28.07.15, 14:16
                Zgadza się, ale wątek dotyczy TVK a ona działa na blokach i w tym temacie się wypowiadałem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka