dorkasz1 29.08.16, 12:01 Czy w JL jest jakiś sklep z materiałami? Chciałabym moim wnuczkom uszyć jakieś kolorowe spódniczki i nie chce mi się jechać do Wrocławia. Znajdę gdzieś taki sklep? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorkasz1 Re: Tkaniny 30.08.16, 07:34 Szkoda, no ale w sumie można to zrozumieć. Nie ma chyba zbyt wielu osób, które zajmują się szyciem... Dziękuję za informacje Pozdrawiam Odpowiedz Link
mszczyglod_1 Re: Tkaniny 30.08.16, 14:20 Widziałem pasmanterię koło "nowej" biedronki, po schodkach nas fryzjerem psim. A że tam nie zaglądam więc nie wiem czy mają tkaniny chyba jednak najlepiej poszukać w internecie Odpowiedz Link
dorkasz1 Re: Tkaniny 30.08.16, 21:41 Z tkaninami to jest tak, że bawełna bawełnie nie równa. Jedna bardziej miękka, druga bardziej sztywna. Jedna bardziej się gniecie, druga mniej. Trzeba pomacać Poza tym, kolory na zdjęciach też potrafią wyglądać mocno inaczej niż w realu. Nie lubię tej nowej IKEI, to bieganie po całym sklepie żeby dojść do konkretnego miejsca, doprowadza mnie do szału, ale materiały mają fajne. Chyba tam się wybiorę w pierwszej kolejności. Odpowiedz Link