Dodaj do ulubionych

Pytanie do znawców Chwałowic-Dębiny i okolic

28.10.16, 17:00
Witam, mam pytanie do osób, które znają te okolice jak własną kieszeń. Na mapie Dębiny jest droga , która łączy miejscowość z Grędziną, tudzież druga dochodzi do asfaltówki na wysokości Brzezinek. Czy ktoś mi może napisać, jakie są te drogi? Czy da się nimi (lub którąś?) przejechac samochodem osobowym? Ktoś tam ostatnio jechał? Słyszałam, że w lesie jest wysypane tłuczniem i jest całkiem ok. Ale czy to pewne? Proszę o informacje i z góry dziekuję!!
Obserwuj wątek
    • norbert1253 Re: Pytanie do znawców Chwałowic-Dębiny i okolic 29.10.16, 19:08
      Wjazd do lasu samochodem jest zabroniony. Gajowy Marucha lub Straż Leśna wlepiają za to mandaty.
      • malgosia249 Re: Pytanie do znawców Chwałowic-Dębiny i okolic 01.11.16, 10:09
        Jest taka droga, która do lasu nie prowadzi. Z Dębiny wyjeżdżamy z ulicy bodajże Leśnej...Dochodzi do trasy na Olesnicę w okolicy Brzezinek. Patrząc od strony tej trasy na Oleśnicę, to chyba jest tam kierunkowskaz do Koła Łowieckiego "Szarak"...tak mi się wydaje i chyba na tej drodze mi najbardziej zalezy.
    • znaw-ca Re: Pytanie do znawców Chwałowic-Dębiny i okolic 29.10.16, 21:28
      Do znawców ? Czyli do mnie wink
      Niestety nie znam tych stron sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka