kaziu_polak
29.10.16, 14:05
Zwracam się z zapytaniem mieszkańców Jelcza-Laskowic co sądzą o higienie w gabinecie stomatologicznym na Oławskiej u dr.Łukaszewskiej.Ja mam złe doświadczenia z pobytów w
tym gabinecie . Chodzi mi o utrzymanie czystości i higieny przez panią doktor.Nie zmienia rękawic po poprzednich pacjentach, odbiera telefony w trakcie zabiegów stomatologicznych nie myjąc rąk i wracając do pacjenta. Poszukuje różnych przedmiotów potrzebnych w trakcie
leczenia i znowu nie myje rąk, rejestruje pacjentów , bierze długopisy do rąk i znowu nie myje rąk. Przecież ten jej gabinet to wylęgarnia bakterii i brudu.Czekać tylko na jakąś epidemię w mieście. Przestrzegam więc i radzę sprawdzać jakie czynności wykonuje pani doktor w czasie wizyty.A jeszcze jedna sytuacja świadcząca żle o jej niskim poziomie higieny to fakt ,że nie wyrzuca zakrwawionych wacików po poprzednich pacjentach. Wystarczyłoby chociaż je przykryć ,żeby następni pacjenci nie musieli na nie patrzeć.Czekam na odzew w tej
sprawie i czekam na informacje ,który stomatolog w Jelczu -Laskowicach zachowuje podstawowe standardy utrzymania higieny w swoim gabinecie.,a pani doktor łukaszewskiej radzę zwrócić uwagę na swój poziom utrzymania czystości w gabinecie i wrócić do nauki jaką przekazali jej na Medycynie, bo jeśli jej się wydaje ,że pacjenci nie zauważają jej poczynań to znaczy,że ich nie szanuje i szarżuje ich zdrowiem.
polak