profesjonalista 09.03.05, 09:05 Założyłem na tym forum temat, który powinien zainteresować kibiców piłki nożnej począwszy od klubów miejscowych a skończywszy na lidze światowej. Zapraszam do podzielenia się uwagami i spostrzeżeniami. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gallen Re: PIŁKA NOŻNA 09.03.05, 10:10 No kijowo że Barca wtopiła(widać morinio ma jednak głowe na karku). A dzisiaj juve i królewscy także zapowiada się spoko meczyk A tak pozatym to C CW CWK CWKS CWKS LEGIA !!!! Odpowiedz Link
gallen Meksyk - Polska 27.04.05, 22:46 W nocy o godz. 3:15 zostanie rozegrany mecz reprezentacji polski ehmm godzina jest cool ( a wogule nie mozna było znaleśc jakiegoś europejskiego rywala tylko jechać aż do ameryki bez sensu) Odpowiedz Link
j.laskowice Re: PIŁKA NOŻNA 10.03.05, 10:39 Od 1993 roku nie było 1/4 finału bez hiszpańskich drużyn. Odpadła Barcelona i Real bogate i sławne kluby z wieloma gwaizdami.!!! Kto będzie mistrzem ? Liverpool, Chelsea, a może Juwentus? Zapowiadają się ciekawe mecze. Odpowiedz Link
gallen Re: PIŁKA NOŻNA 10.03.05, 11:07 Prwada zapowiadają się ciekawe mecze , ja obstawiam za chelsea ja triumfatora tegorocznej ligi mistrzów Odpowiedz Link
petit7 Groclin - Polonia 5-0 14.03.05, 17:44 Groclin - Polonia 5-0 dawno nie było tylu goli. Klub z takiego małego miasteczka (cała gmina Grodzisk Mazowiecki ma 35 tys. ludzi) a taki żwawy. Odpowiedz Link
gallen Re: PIŁKA NOŻNA 18.03.05, 09:51 Dzisiaj losowanie 1/4 finału ligi mistrzów ciekaw jestem jakie pary będą AC Milan - Chelsea Londyn było by spoko.!! Odpowiedz Link
petit7 Re: PIŁKA NOŻNA 20.03.05, 10:44 ćwierćfinały: FC Liverpool - Juventus Turyn (20 lat temu było strasznie zgineło 39 kibiców) AC Milan - Inter Mediolan (jakis włoch odpadnie) Olympique Lyon - PSV Eindhoven Chesea Londyn - Bayer Monachium (Ruski górą?) Zapowiada się ciekawie! Odpowiedz Link
gallen Re: PIŁKA NOŻNA 20.03.05, 15:31 Dokładnie szkoda tylko że nie ma Barcelony ale jakos to przeboleje Odpowiedz Link
iamthem Re: PIŁKA NOŻNA 24.03.05, 01:36 WKS najlepszy jest, w III lidze! Co do typów - gallen chyba powinno być szkoda że nie ma Legii co? Forza Milan! Od lat i jeszcze lata. Nieważne jak grają, może to nie czasy Gullita i spółki, ale są i dają radę. Myślę że największe szanse ma Chelsea i Milan właśnie i za to bym się nie obraził, w koncu i Chelsea lubię, Gullit był kiedyś trenerem i sentyment pozostał. W finale jednak będe się darł jak zwykle forza Milan! O ile będzie taki finał Odpowiedz Link
gallen Polsak - Azerbejdzan 26.03.05, 13:47 Wazne punkty dla nas zreszta nawet przegrana nie wchodzi w wrachube (Janosik straci głowe jeżeli przegra , media go zjedzą) godz 18.00 Odpowiedz Link
gallen 8:0 tyle widniało na stadionie Legii w Warszawie 26.03.05, 20:25 Polskaaaa białoczerwoni Odpowiedz Link
gallen Re: PIŁKA NOŻNA 29.03.05, 21:37 Tez tam mysle , a jak wygramy to bardzo przyblizymy sie do awansu na mistrzostwa swiata (z 2 miejsca oczywiscie, 1 jest raczej nie osiagalne) jak narazie mamy jeden z lepszych bilansów wsród zespołów które są na 2 miejscu w swoich grupach Odpowiedz Link
djmixer1 Re: PIŁKA NOŻNA 30.03.05, 11:31 Czekam na mecz piwo już kupiłem. Licze na wysoką wygraną. hehehe Odpowiedz Link
gallen 1-0 uffffff 30.03.05, 21:59 Nie no zaserwowali nam niezła dawkę adrenaliny ale 3 pkt nasze i to sie liczy Odpowiedz Link
gallen Liga mistrzów 12.04.05, 09:45 Dziś rusza liga mistrzów poznamy piewszych pólfinalistów Inter Mediolan - AC Milan Bayern Monachium - Chelsea Londyn a jutro Juventus Turyn - FC Liverpool PSV Eindhoven - Olympique Lyon Odpowiedz Link
gallen 1/4 Puchary Polski 14.04.05, 10:41 O to Pary Korona Kielc - Groclin Grodzisk Pogoń Szczecin - Wisła Kraków Wisła Płock- Zagłębie Lubin Lech Poznań-Legia Warszawa Odpowiedz Link
petit7 Re: PIŁKA NOŻNA 26.04.05, 10:30 Dziś AC Milan spotka się w Mediolanie z PSV Eindhoven w pierwszym meczu półfinałowym Ligi Mistrzów. W środę w półfinale grać będą Chelsea Londyn z Liverpoolem. Zapowiadają się ciekawie. Kto będzie mistrzem. Ja stawiam na AC Milan. Odpowiedz Link
gallen Meksyk - Polska 1:1 28.04.05, 12:07 Meczu nie oglądałem bo pora była za bardzo śpiaca ale podobno niezły mecz był Odpowiedz Link
gallen A jednak liverpol 03.05.05, 22:52 Szcerze mówiąc nie spodziewałem się tego ale cóz za to własnie kocham piłke nożną Odpowiedz Link
petit7 Re: A jednak liverpol 04.05.05, 08:00 Dudek w finale! Abramowicz przegrał, miliardy nie pomogły. Odpowiedz Link
gallen Niesamowite PSV-AC Milan 3-1 04.05.05, 22:39 To był niesamowity mecz brawo dla PSV ale finał wygląda tak Liverpol - AC Milan. Kto wygra ja obstawiam 50%-50% Odpowiedz Link
petit7 Re: Niesamowite PSV-AC Milan 3-1 04.05.05, 23:20 Szkoda, że przegrali holendrzy. W finale wygrają Anglicy. Odpowiedz Link