Dodaj do ulubionych

Jedna wielka Laskowicka CIAPA

22.11.05, 22:02
I znowu nadejszła zima, która daje o sobie znać na każdym kroku, zwłaszcza w Laskowicach na wiosce, gdzie przejście chodnikiem, albo dojście na przystanek na ul. Witosa graniczy z cudem, ale nie przez to,że zalega tam kilkumetrowa warstwa śniegu, tylko przez to, iż tworzy się tam jedna wielka ciapa, spowodowana roztopamitongue_out Nie raz widziałem ludzi, którzy po prostu wywijali koziołki na śniegowej mazitongue_out a i idąc wiaduktem, nie raz zostali łochlapanitongue_out warstwą "ciapy". Szkoda, że na Dolnym Śląsku mamy właśnie taką zimę, w nocy popada śnieg a w dzień topniejesmile
Obserwuj wątek
    • pataryna Re: Jedna wielka Laskowicka CIAPA 22.11.05, 22:09
      brrrrr- precz z głupią zimą ! Wiosna cały rok!
      • ania55231 Re: Jedna wielka Laskowicka CIAPA 23.11.05, 20:41
        A mnie dobija plac przed zielonym blokiem. Codziennie przez niego przechodzę, a
        teraz jest tam błoto po kostki. Żeby tak chociaż jeden chodnik tam utworzyć,
        zamiast tych kilku wydeptanych alejek.
        • adamogo Re: Jedna wielka Laskowicka CIAPA 23.11.05, 22:54
          No ponoć jak rondo mają robić to coś tam tez mają zrobićtongue_out ale kto im w to uwierzy.Ja też tamtędy przechodzę ale nogawki mam podciągnięte do kolantongue_out albo naobkoło idętongue_out
          • pataryna Re: Jedna wielka Laskowicka CIAPA 23.11.05, 23:20
            'naobkoło' wink))))))))))
            Ania czyżbys juz sama fotke wrzucila???? smile)
            • adamogo Re: Jedna wielka Laskowicka CIAPA 24.11.05, 10:07
              No a jakbig_grin język Polski jest językiem żywymtongue_out więc teraz zamiast naokoło mówi się naobkołó<lol>
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka