Dodaj do ulubionych

Dziewczyny..........

20.03.06, 22:32
wiosna sie zbliża choć powoli, potem lato.. czy macie jakies swoje sposoby na
zrzucenie zimowych kilogramów i boczków?smileMysle, ze ciekawie by bylo
podzielic sie swoimi magicznymi sposobami. Ja przez miesiąc czasu kazdego
ranka wcinam kleik zrobiony z płatków owsianych, otrebów i ryzu i mleka,
chadzam na basenik i pije duzo wody mineralnej niegazowanej. jak narazie
dziala, czuje sie lzej i silniej...z jednej tylko strony dobrze, ze wiosny
nie ma jeszcze bo wiecej czasu na regeneracje i zmiany...smile
Obserwuj wątek
    • pataryna Re: Dziewczyny.......... 20.03.06, 22:38
      oj sad((((
      to ja mam odwrotny problem, bo za cholere nie moge przytyć. Choć co prawda
      lepiej/wygodniej etc... być szczupłym, to również z powodu zbyt niskiej wagi
      mozna mieć kmpleksy uncertain
      • ania55231 Re: Dziewczyny.......... 20.03.06, 22:55
        Pataryna, Ty się tu nie odzywaj lepiej, bo ja przy Tobie w kompleksy popadam.
        Moja akcja odchudzania trwa. Kupiłam herbatę odchudzającą Herbapol. Teraz
        jestem na etapie I - spalanie. Potem oczyszczanie i stabilizacja. Jem tylko
        taki czarny twardy chleb. Mam płytę "Ja chcę mieć taki brzuch", ale nie zawsze
        chce mi się ćwiczyć. No i najważniejsze - w szafie leżą super extra jeansy,
        które dostałam od siostry. Za małe. Przymierzam od czasu do czasu i wtedy
        zdołowana mam pretekst do odchudzania.
        • ania55231 Re: Dziewczyny.......... 20.03.06, 23:05
          Aha, z chęcią bym poszła na aerobik albo siłownię (basen odpada, bo nie umiem
          pływać), ale nie zawsze mąż może zostać z dzieckiem i to jest taka moja
          wymówka. Bo zebrać się też jest mi ciężko.
          • pataryna Re: Dziewczyny.......... 20.03.06, 23:11
            Gandzia, ja cie błagam tongue_out
            • matejkoo Re: Dziewczyny.......... 21.03.06, 09:22
              Co prawda mam prawe niedowage;D ale biegać czas zacząć, forma nie ta, lata nie te..a od tego komputera juz wrastam w podłoge... cóz taka "praca"big_grin
              • zohra Re: Dziewczyny.......... 21.03.06, 14:23
                Masz racje matejkoo od siedzenia przy kompie czlowiek wtapia sie w krzeslo i
                swiata nie widzi..;P Ja zmobilizowalam sie i na basen smigam, ale mysle
                powaznie nad bieganiem...a czas leci i leci...ok ide wypic zielonąsmile
                • matejkoo Re: Dziewczyny.......... 21.03.06, 14:34
                  Herba...mniambig_grin (herba-czyli herbata)
                  • adamogo Re: Do matejkoo 21.03.06, 20:50
                    To ty jesteś chłop czy baba, bo mi się zdaje, że chłop, a w temacie postu jest dziewczynytongue_out No ja też chłop ale napisał żem ja do ciebie hehe.
                    • fk90 Re: Do adamago i odpowiedź ;) 21.03.06, 21:43
                      To Ty żeś wesoły chłop jest adamago smile A śmiech to zdrowie i tez jakieś kalorie
                      się spala. Nie przechodzę na żadną diete, przez cały czas dbam o formę tongue_outtongue_out
                      Heh... a tak bardziej do tematu, to z nadejściem wiosny dużo ludzi odkurza
                      swoje rowery i biega nad staw ;D Poza tym podobno dobra jest dieta chińska.
                      Wywstarczy, ze ugotujeszz sobie owsianke zgodnie z jakimiś tam zasadami i
                      wszystkie inne posiłki będędziesz przyrządzać wedle "magicznej" zasady, a Twój
                      organizm powinien "działać" znacznie lepiej... taaa...
                      • matejkoo Re: Do adamago i odpowiedź ;) 21.03.06, 21:44
                        A co facet nie moze biegać..sport.. temat postu jest źle sprecyzowanybig_grin
                        • fk90 Re: Do adamago i odpowiedź ;) 21.03.06, 21:57
                          no ba ;D Każdy moze biegac. I pewnie każdy by chciał...Brak tylko mobilizacji,
                          albo towarzyszy wink
                          • matejkoo Re: Do adamago i odpowiedź ;) 22.03.06, 10:28
                            Wczoraj sobie biegłem nad staw zkolega i musze przynać ze z 10 osób w 30 min mineliśmy...ale dziś rano nie jest juz ciekawie..wszystko mnie bolibig_grin stażeje się. Oprócz Pań ilu Panów .. . Wiec temat chyba też tyczy się Panów Adamagosmiletongue_out
                            Niedługo cieplutko wiec można by Le Parkour.
                            • fk90 Re: Do matejkoo 22.03.06, 14:35
                              matejkoo...jeśli moge tongue_out Ile Ty masz lat?
                              • matejkoo Re: Do matejkoo 22.03.06, 15:11
                                20 lat mineło..big_grin
                            • adamogo Re: Do adamago i odpowiedź ;) 22.03.06, 17:58
                              Ja się tam teraz na rower przerzuciłem, a o siebie za bardzo się nie martwię, nawet nie zauważę kiedy kilka kilo spadnie a na zimę napewno z powrotem powróci na swoje miejscesmile Ale wtedy dla dziewczyny lepiej, gdyż lubi po brzuszku poklepać, a jak bym stał się chuderlakiem to by nie było co obejmowaćtongue_out
                              • matejkoo Re: Do adamago i odpowiedź ;) 22.03.06, 18:19
                                Heheh dzienki, ja cały rok jestem "chuderlakiem"
          • kaja5013 Re: Dziewczyny.......... 22.03.06, 14:50
            Udało mi sie juz zrzucic 6kg zimowej nadwagi i jest ok.Jestem z siebie
            dumna.Moze powalcze jeszcze o 5kg...?
            • ania55231 Re: Dziewczyny.......... 22.03.06, 15:07
              Jak to zrobiłaś??????????????????????????????????????????? Dieta czy gimnastyka?
              • zohra Re: Dziewczyny.......... 22.03.06, 15:28
                Małe sprostowanie do facetów..smile owszen nie neguje,i nie uogólniam , ze faceci
                nie moga cwiczyć ale w tym poscie akurat chciałam poruszyc temat dotyczacy jak
                radzimy sobie my kobitki. Ale mile widziani sa także chłopczyki;P pozdro
                • zohra Re: Dziewczyny.......... 22.03.06, 15:31
                  Aha i oczywiscie jestem zdania takiego, że człowiek powinien dbać o siebie cały
                  rok, ale zwazywszy na tak długą zime, jak by nie patrząć trzeba sie wiecej
                  ruszać i być bardziej aktywnymtongue_out...
    • kaja5013 Re: Dziewczyny.......... 22.03.06, 15:31
      Dieta!Zero słodyczy,pieczywa i mięsa(ewentualnie jakis gotowany kurczak).Dużo
      warzyw i owocow.Ostatni posiłek o 17.00 (chyba że pozniej jakies jabłko).Jeśli
      chodzi o gimnastykę to nie moge sie zmotywować.Pod tym względem jestem leniem
      totalnym.Może jak sie zrobi cieplej to rowerek odkurzę.
      • katka256 Re: Dziewczyny.......... 22.03.06, 18:59
        jabłka mają za duzo węglowodanów, więc nie polecam.....ale co wieczorne
        ćwiczenia??Tylko że trzeba mieć silną wolę......sad
      • adamogo Re: Dziewczyny.......... 22.03.06, 19:21
        Ja tam dzisiaj zjadłem bardzo dużo ryżu z na mleku z jagodami, trzy parówki, kilka kromek chleba i płatki z mlekiem, i wiem, że nawet jakbym codziennie tyle jadł, to nie przytyję, bo ja to w większości spalam.Ostatnio się odchudzałem, ale jadłem to co chciałem i co lubię tylko w mniejszych ilościach.Teraz trochę ciężej pracuję, dlatego też większe posiłkismile
        • paskudekk Re: Dziewczyny.......... 22.03.06, 20:59
          No wlasnie w tym co piszesz tkwi cala tajemnica. Nalezy jesc tyle ile sie
          spali. Ja wczesniej nie mialem problemow z nadwaga. Powiem wiecej bylem
          chudzielcem, ale jak zaczela sie siedzaca praca i do tego rycie wieczorami i
          nacami przed komputerem jadalem po 3 kolacje, bo jak zjadlem o 19 to o 23 bylem
          juz glodny wiec cos przekasilem. A czasami przed pojsciem spac zdazylem jeszcze
          raz zglodniec i w okolicach 2, 3 w nocy zagladalem do lodowki. Niby za kazdym
          razem nic wielkiego, ale pewnego dnia pojawily sie problemy z dopieciem
          spodni smile No i zaczelo sie ograniczanie jedzenia. Jak juz przestalem grubnac to
          pomyslalem ze warto by zrzucic ciutke tego "bebna" smile Ale to juz idzie ciezej
          pomimo odwiedzania systematycznie basenu. Powoli idzie ku lepszemu smile
          • adamogo Re: Dziewczyny.......... 24.03.06, 22:25
            Jak pojawiły się problemy z zapinaniem spodni trzeba było kupić szerszebig_grin A ja się ostanio zważyłem i wyszło jakieś 90 kg hehe, ponoć sama masa mięśniowa, tak niektórzy mówią, to im potem na dowód pokazuję brzuch, ale to ponoć od piwa którego nie piłem ponad dwa miesiące hehe.Ja się tam nie martwię, mam dni że prawie nic nie jem, i takie że jem dużo, i jakoś to się reguluje, do tego od czasu do czasu poćwiczę dla zdrowia i satysfakcji no i gitara gra.
    • niunka111 Re: Dziewczyny.......... 27.03.06, 14:37
      najlepiej to przez dwa dni pic samą wode mineralnasmile i nic wiecejsmile zajebiscie
      oczysci sie organizm i przy okazji nie zdąrzysz zyskac kaloriismilesmilesmilesmile hehe... i
      co najważniejsze sporty i dieta smilesmilesmile
      • ania55231 Re: Dziewczyny.......... 27.03.06, 15:24
        Wczoraj zjadłam trzy kromki chleba czarnego z białym serem i trzy gałki lodów w
        galerii. Do tego trzy herbatki na odchudzanie (wszystkiego po trzy, hahaha).
        Dzisiaj dwa jabłka i woreczek kaszy gryczanej bez niczego. Rano jeszcze cztery
        marchewki. Do wieczora już tylko herbata. Zawzięłam się i czekam na efekty!!!
        • pataryna Re: Dziewczyny.......... 27.03.06, 15:47
          jezus maria, dla mnie śmierć głodowa :] Andzia, tttiiirrraaammmiiisssuuu! big_grin
      • adamogo Re: Dziewczyny.......... 27.03.06, 17:21
        Wiesz jak zjesz baniak fasoli, to ona też potrafi porządnie organizm przeczyścić, tylko w inny sposób, niż twójtongue_out
        • niunka111 Re: Dziewczyny.......... 28.03.06, 13:54
          ta przy tym rozsadza ci cztery litery i są kalorie a w tym poście chodzi o to
          by schudna pozbyc sie kalori nasze porady a ty kurwa wyjerzdzasz z takim
          tekstami ;/ bez komentarza normalka
          • adamogo Re: Dziewczyny.......... 28.03.06, 15:12
            Lol dziewczynko czy ty wiesz co to znaczy poczucie humoru? Was tego w szkole nie uczą? albo w domu? I trochę mniej słów na k i z, chociaż sam przez ciebie wczoraj napisałem zajebiście:]
          • fk90 Re: Dziewczyny.......... 29.03.06, 13:40
            A co to encyklopedia jest? Sądze, ze nie musimy się ściśle trzymac określonego
            tematu, niech sobie chłopaki żartują :] Za to, jesli chcesz zeby Twój post był
            tu tu trochę dłużej to lepiej wstrzyamja się z pisaniem przekleńst uncertain Czasami
            takie się usuwa...
            • adamogo Re: Dziewczyny.......... 29.03.06, 15:05
              Co do przekleństw to wyjdzie mi w pisaniu kilka na miesiąc, chociaż czasami żadne, ale no cóż trochę mnie poniosło za co się wkurzyłem, a co do usuwania postów z przekleństwami nie zauważyłem, żeby były usuwane.
              • fk90 Re: Dziewczyny.......... 29.03.06, 15:31
                A wiesz czemu? Bo są tak szybko usuwanetongue_out Profesjonalista czuwa! ; )
    • aureolka1 Re: Dziewczyny.......... 14.06.06, 18:23
      Dziś w czasie meczu znów naszym panom przybędzie (piwo, orzeszki, czipsy).
      • adamogo Re: Dziewczyny.......... 14.06.06, 18:39
        Pisze się chipsysmile Mixer daj spokój.
        • konnar Re: Dziewczyny.......... 14.06.06, 18:53
          adamogo jak zwykle kogos pisownie musisz poprawic a co masz problemy z
          doczytaniem sie?? aa niee dalej próbujesz zgrywac inteligenta wiec moze zmien
          sposób na jakis inny bo te twoje poprawki jak sie czyta to naprawde aż sie
          niedobrze robi smile i na przyszłośc trzymaj sie tematu bo wten sposób
          zasmiecasz posty!!! chodz teraz je to zrobiłem...smile
          • adamogo Re: Dziewczyny.......... 14.06.06, 19:33
            Nie problemów z doczytaniem nie miewam, ty bardzo często.Co do tego robienia się niedobrze, może wreszcie dopadną cię mdłości, wyrzygasz się pożądnie i zaczniesz dobrze pisaćsmile A co do robienia z siebie inteligenta?? A kto tak powiedział, że siebie z niego robię.Ale nie robię z siebie takiego imbecyla jakim ty zapewne jesteśsmile A jeśli nie wiesz co znaczy słowo ibmecyl<chyba kulturalniejsze od tuman?> to poszukaj w słownikachsmile Pozdrawiam.
    • mono80 Re: Dziewczyny.......... 14.06.06, 23:41
      o mixser zmienił płeć i jest aureolką
      • adamogo Re: Dziewczyny.......... 14.06.06, 23:43
        Może zmienił, może nie.Ostatnio mam przeczucie, że pisuje tutaj jego cała rodzinka.
        • djmixer1 Re: Dziewczyny.......... 14.06.06, 23:53
          Jasne odkąd mam neostradę. Na forum pisze cała moja rodzina a sam się loguję
          pod 10 nickami. Hahaha.
          Tylko po co? Sam pod swoim nickiem radzę sobie z kołtuństwem i napastliwością
          kościelnej oazy.
          • matejkoo Re: Dziewczyny.......... 15.06.06, 08:35
            Doprawdy?
            • zohra Re: Dziewczyny.......... 17.06.06, 13:53
              heheh widze, że temat przoduje w naszych przemysleniach.....
              • zohra Re: Dziewczyny.......... 17.06.06, 13:53
                zawsze tysiace róznych dygresji....
                • zohra Re: Dziewczyny.......... 17.06.06, 16:14
                  a tak poza tym ide wypic zieloną..smilemam porzadne zakwasy po siłowni...ech smiac
                  sie nawet nie moge...ale czekam na efekty hehesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka