Dodaj do ulubionych

he ciekawe;D

10.07.06, 22:02
Ostatnio tak wpadam na forum Oławy i J-L i zauważyłem iż tam powoli więcej pisza postów na dzieńbig_grin czyżby towarzystwo z J-L się wykruszałobig_grin rozumiem ciepło plaża ale zawsze tu tak cicho latem?
Obserwuj wątek
    • zohra Re: he ciekawe;D 13.07.06, 10:30
      Witaj matejkoo juz sie stesknilam z naszym forum... moją nieobecność
      usprawiedliwiam pobytem w Łebie...ale juz jestemsmile buzka
      • matejkoo Re: he ciekawe;D 13.07.06, 17:25
        no to masz szczęcie big_grin przebaczam (heh big_grin)
      • katka256 Re: he ciekawe;D 13.07.06, 18:22
        A ja pojutrze tam jadęsmile
        • zohra Re: do matejkoo 14.07.06, 16:49
          Dziekuje hehesmile a co u Ciebie?? gdzie sie podziewasz na wakacjach??smile
          • matejkoo Re: do matejkoo 14.07.06, 16:56
            u mnie? miałem mieć we wrześniu kurs powtórkowy i właśnie się dowiedziałem że go nie będzie co mnie nie cieszy bo bym spokojnie odrobil przynajmniej jeden zaległy przedmiot. Poza tym od wczoraj pracuje i chyba popracuje do końca września skoro nie mam tego kursubig_grin fajna robota i nie najgorzej płatna ;D a co u Ciebie? bo ja tak pisze o Sobiebig_grin // przepraszam forumowiczów za taki Hydepark ale jako "właściciel" tego postu stworze tu Hyde-parkbig_grin
            • zohra Re: do matejkoo 15.07.06, 11:16
              hehe u mnie takze wporzadku, własnie wrocilam z 3 tyg pobytu w Łebie
              (pojechalam do pracy na kolonię jako wychowawca), chcialabym jeszcze skoczyc
              napare dni do Bozkowa bo podobno sierpien i wrzesien ma być nie ciekawy w
              kontekscie pogody. W szkółce ok, własnie musze do dziekanatu zawitac by złozyć
              podanie o drugi stopien studiów dziennych mgr. pozdrawiam cieplosmile
              • matejkoo Re: do matejkoo 15.07.06, 15:15
                heheh wakacje? no przydały by się ale to może kiedyś po studiach big_grin i jak dzieciaki? dały się poznać? męczyły, Panią opiekunkę? big_grin a co do pogody mówili że będzie zimne lato bo była zimna zima a tu co? Dziekanat big_grin moje miejsce mógłbym stać w tych kolejkach kilometrowych godzinami.. nie ma nic lepszego niż poczucie przedsmaku komuny.. gdzie na końcu kolejki usłyszysz głos Pani która ma studentów.. (akurat nie moja Pani big_grin), czyżbyś doktorat robiła?
                siemkabig_grin
                • nekename Re: do matejkoo 15.07.06, 15:23
                  A tak się wtrącając. Jest coś takiego jak wiadomości prywatne, możecie też sobie podać numery jakiś komunikatoró czy coś tam. A tak to czytając dawniejsze posty, to ponoć zohra kogoś ma, a czy to flirt?tongue_out
                  • matejkoo Re: do matejkoo 15.07.06, 15:27
                    a czemu flirt? pisałem jakieś propozycje? znamy się z widzenia i poprostu sobie piszemy. Jeśli uważasz że to flirt to mogę powiedzieć że flitruje tak z conajmniej 3 dziewczynami ? monogamista?

Pisałem na górze że ten temat to hydepark.. big_grin nie chcesz nie czytaj, i tyle.
                  • zohra Re: do nekename.. 16.07.06, 15:59
                    Jesli uwazasz, że rozmowa z drugim człowiekiem to od razu musi byc flirt to sie
                    grubo mylisz. Z matejkoo dobrze mi sie rozmawia, zreszta z widzenia znamy sie
                    wiec nie bardzo rozumiem twój komentarz. Owszem masz racje faktycznie kierowane
                    do siebie wiadomosci mozna by przekazywac bardziej osobiscie ale coż..tu takze
                    jest miejsce by móc porozmawiac o wszystkim!
                    • matejkoo Re: do nekename.. 16.07.06, 16:44
                      dokładnie..
    • zohra Re: he ciekawe;D 16.07.06, 18:51
      smile
      • matejkoo Re: he ciekawe;D 16.07.06, 19:23
        big_grin widze jak zwykle się zgadzasz w poprzednim postem zemnąbig_grin
        • zohra Re: he ciekawe;D 16.07.06, 21:41
          hehehe no tak bezsprzeczniesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka