matejkoo 10.07.06, 22:02 Ostatnio tak wpadam na forum Oławy i J-L i zauważyłem iż tam powoli więcej pisza postów na dzień czyżby towarzystwo z J-L się wykruszało rozumiem ciepło plaża ale zawsze tu tak cicho latem? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zohra Re: he ciekawe;D 13.07.06, 10:30 Witaj matejkoo juz sie stesknilam z naszym forum... moją nieobecność usprawiedliwiam pobytem w Łebie...ale juz jestem buzka Odpowiedz Link
zohra Re: do matejkoo 14.07.06, 16:49 Dziekuje hehe a co u Ciebie?? gdzie sie podziewasz na wakacjach?? Odpowiedz Link
matejkoo Re: do matejkoo 14.07.06, 16:56 u mnie? miałem mieć we wrześniu kurs powtórkowy i właśnie się dowiedziałem że go nie będzie co mnie nie cieszy bo bym spokojnie odrobil przynajmniej jeden zaległy przedmiot. Poza tym od wczoraj pracuje i chyba popracuje do końca września skoro nie mam tego kursu fajna robota i nie najgorzej płatna ;D a co u Ciebie? bo ja tak pisze o Sobie // przepraszam forumowiczów za taki Hydepark ale jako "właściciel" tego postu stworze tu Hyde-park Odpowiedz Link
zohra Re: do matejkoo 15.07.06, 11:16 hehe u mnie takze wporzadku, własnie wrocilam z 3 tyg pobytu w Łebie (pojechalam do pracy na kolonię jako wychowawca), chcialabym jeszcze skoczyc napare dni do Bozkowa bo podobno sierpien i wrzesien ma być nie ciekawy w kontekscie pogody. W szkółce ok, własnie musze do dziekanatu zawitac by złozyć podanie o drugi stopien studiów dziennych mgr. pozdrawiam cieplo Odpowiedz Link
matejkoo Re: do matejkoo 15.07.06, 15:15 heheh wakacje? no przydały by się ale to może kiedyś po studiach i jak dzieciaki? dały się poznać? męczyły, Panią opiekunkę? a co do pogody mówili że będzie zimne lato bo była zimna zima a tu co? Dziekanat moje miejsce mógłbym stać w tych kolejkach kilometrowych godzinami.. nie ma nic lepszego niż poczucie przedsmaku komuny.. gdzie na końcu kolejki usłyszysz głos Pani która ma studentów.. (akurat nie moja Pani ), czyżbyś doktorat robiła? siemka Odpowiedz Link
nekename Re: do matejkoo 15.07.06, 15:23 A tak się wtrącając. Jest coś takiego jak wiadomości prywatne, możecie też sobie podać numery jakiś komunikatoró czy coś tam. A tak to czytając dawniejsze posty, to ponoć zohra kogoś ma, a czy to flirt? Odpowiedz Link
matejkoo Re: do matejkoo 15.07.06, 15:27 a czemu flirt? pisałem jakieś propozycje? znamy się z widzenia i poprostu sobie piszemy. Jeśli uważasz że to flirt to mogę powiedzieć że flitruje tak z conajmniej 3 dziewczynami ? monogamista? Pisałem na górze że ten temat to hydepark.. nie chcesz nie czytaj, i tyle. Odpowiedz Link
zohra Re: do nekename.. 16.07.06, 15:59 Jesli uwazasz, że rozmowa z drugim człowiekiem to od razu musi byc flirt to sie grubo mylisz. Z matejkoo dobrze mi sie rozmawia, zreszta z widzenia znamy sie wiec nie bardzo rozumiem twój komentarz. Owszem masz racje faktycznie kierowane do siebie wiadomosci mozna by przekazywac bardziej osobiscie ale coż..tu takze jest miejsce by móc porozmawiac o wszystkim! Odpowiedz Link
matejkoo Re: he ciekawe;D 16.07.06, 19:23 widze jak zwykle się zgadzasz w poprzednim postem zemną Odpowiedz Link