Dodaj do ulubionych

Castle Party

02.08.06, 17:05
Castle Party jest to jedyne wydarzenie tego typu w Europie Środkowej i
Wschodniej.
Od roku 1994 festiwal gościł na swojej scenie największe gwiazdy sceny dark
independent.
Jestem ciekawy czy ktoś z Jelcza-Laskowic i okolic jeździ na ten festiwal
jeśli tak to proszę o wasze opinie na temat tego festiwalu
Obserwuj wątek
    • pataryna Re: Castle Party 02.08.06, 23:39
      Jeżdżą jeżdżą i to licznie ;D W zeszłym roku troche burza pokrzyzowala plany uncertain
      • matejkoo Re: Castle Party 03.08.06, 08:38
        ja kiedyś chciałem, ale moi znajomi z Oławy jeżdża i to dość sporą grupą:p
      • dragon0011 Re: Castle Party 03.08.06, 08:51
        Heh a już myślałem że nikt w Jelczu-Laskowicach nie słyszał o Castle Party
        Ja planowałem się wybrać w tym roku ale nie wypaliło Nie miałem ekipy Nigdy tam
        nie byłem więc pewnie zamiast do Bolkowa trafiłbym do Krakowa(ja już tak mam)smile
        Może w przyszłym roku jak się wkręcę do jakiejś ekipy to pojadę wink
    • iamthem Re: Castle Party 23.08.06, 18:43
      Raczej określenie bliższe prawdy to vino party i nie na zamku tylko na rynku bueheheh. Piękna sprawa, czarna brać, wesoła atmosfera i ta radość oglądania tego cudnego pokazu mody. Moim faworytem z zeszłego roku był ktoś/coś czego płci do dziś nie odgadłem. Wyglądał/wyglądała ala manson, chude, oczywiście piekny corpse painting na twarzy, cech płciowych widocznych brakowało i ten głos! Falsecik! To było porywające wydarzenie. Niektórym tam nawet zamku nigdy nie udało się zoabczyć hehe.
      Szkoda tylko, że przeważnie vino party leci równo z przystankiem woodstock zwanym fachowo przystanek zgon. Wolę jeździć tam, lata tradycji, szydera może dobra jest, ale nic nie równa się ze zrytymi beretami niektórych woodstokowiczów! Sława! Hehehe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka