djmixer1 10.03.07, 10:07 Dziś są 50 urodziny człowieka, który nie boi się USA Osamy Bin Ladena. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swojaczka Re: Osama bin Laden - أسام 10.03.07, 12:07 djmixer1 wyślij mu urodzinowego SMSa Odpowiedz Link
szelheliks Re: Osama bin Laden - أسام 11.03.07, 07:01 to normalne, że społeczeństwa obawiają się psychopatów. Ale to nie znaczy, ze się ich boją. Czy to Stany ukrywają się przed nim czy on ukrywa się przed Stanami? Kto więc się boi? Odpowiedz Link
emerytw Re: Osama bin Laden 12.03.07, 08:34 Głęboko sie dziwię Panu djmixer1. Ten człowiek jest śmiertelnym przeciwnikiem naszego systemu wartości. Wynoszenie go na piedestał, choćby w taki sposób w jaki czyni to Pan, budzi we mnie odrazę i obrzydzenie. Jeśli jego system wartości jest Panu bliższy, to należy Pan do grona nielicznych w naszej strefie klimatycznej, ale na pewno jest Pan dobrym ambasadorem jego dążeń. Proszę napisac do niego wprost na pewno sprawi mu Pan dobry prezent urodzinowy - "kolejny Europejczyk jest moim zwolennikiem" (ObL). Al Jassira była by Panu również wdzieczna za takie deklaracje. Niech nie opuszcza Pana dobre samopoczucie samopoczucie z dobrze spełnionego uczynku. Odpowiedz Link
heymdall Re: Osama bin Laden 12.03.07, 12:09 bo mixerek, jak wynika z poprzednich postów woli raczej system wartości, który jest głęboko przeciwny cywilizacji łacińskiej .. jakoś nie zdaje sobie sprawy, że w wyznawanym przez siebie systemie wartości byłby na dnie swojego systemu wartości - podobnie, jak stanowi dno i margines cywilizacji łacińskiej .. Odpowiedz Link
djmixer1 Re: Osama bin Laden 12.03.07, 20:09 Nie wnoszę go na piedestał. Wpisałem tylko, że ma urodziny. Ten człowiek walczy z najeźdcą amerykańskim, który niszczy Irak i Afganistan. Odnośnie systemu wartości to który jest dobry amerykański? Dlaczego wbrew ONZ zaatakowali Bogu ducha winien kraj? Tym bardziej teraz, kiedy wiemy, że nie było tam broni masowego rażenia i nic Irak nie miał wspólnego z atakiem na II Wieże. Odpowiedz Link
heymdall Re: Osama bin Laden 12.03.07, 20:42 ??!!! (sic) .. czym było więc wytrucie gazami bojowymi kilku tysięcy kurdyjskich obywateli Iraku w Halabdży przez Saddama, czym było użycie gazów trujących w wojnie z Iranem? Nie mieli bronie masowego rażenia?? to dlaczego przeciągu kilkunastu minut życie w Halabdży zamarło?? nie mieli broni masowego rażenia?? proszę .. jak nie wiesz, nie siej głupiej propagandy .. Odpowiedz Link
heymdall Re: Osama bin Laden 13.03.07, 07:45 niszczy Irak i Afganistan .. ile razy mam powtarzać: proszę obejrzeć statystyki .. tzw. obrońcy islamu etc. zabili dużo więcej cywilów niż "najeźdźcy" - tak więc nie komentuję tego, tylko proszę o uruchomienie wyobraźni: jak patrzylibymsy się na AK, gdyby akowcy bez przerwy wysadzali się w tłumie Polaków dla zabcia jedynie kilku Niemców?? .. z drżeniem czekam na triumfalne odtrąbienie daty urodzin Hitlera - Niemcy w II WŚ walczyli też z USA .. Odpowiedz Link
heymdall Re: Osama bin Laden - أسام 12.03.07, 12:06 jak taki z niego kozak, to czemu sie ukrywa?? heh.. "nie boi się" . odsyłam do słownika, gdzie dokładnie opracowano semantykę wyrażenia "nie bać się" Odpowiedz Link