03.05.07, 14:05
Po raz pierwszy od bardzo dawna obejrzałem sobie w całości z przyjemnością i
satysfakcją, telewizyjną transmisję z uroczystych obchodów oficjalnego
państwowego święta!
Po raz pierwszy przy takiej okazji nie psuł mi nastroju widok
czerwonych,fałszywych spasionych mord! ; )
Obserwuj wątek
    • jasfinks Re: 3 Maja 03.05.07, 14:37
      Oczywiście oglądałem tą transmisję na pr I TVP i na TV POLONIA, ponieważ
      sterowana przez esbeków "Walterówka",nazywana też WSI24, natrętnie cały czas
      psuła obraz czerwonymi "płynącymi" napisami o paradzie zboczeńców sprzed 2 lat...
      A w tej chwili dodała jeszcze do tego obraz z dźwiękiem też o
      pedałach,przepraszam -homoseksualistach. Więc w ich transmisji z obchodów
      jednego z najważniejszych polskich świąt główny temat zajmuje tylko trzecią
      część ekranu i to bez dźwięku!
      Ważniejsze dla nich są gejowskie parady!
      Brakuje jeszcze tam na stałe Palikota z penisem w ręku...
    • petit7 Re: 3 Maja 03.05.07, 15:20
      217 lat temu byliśmy krajem tolerancyjnym i z nowoczesną ponadczasową myślą
      polityczną. Teraz należymy do szarej końcówki. Smutne to szczególnie teraz w
      rocznicę uchwalenia tak nowoczesnej konstytucji.
      Właśnie dziś Europejski Trybunał Praw Człowieka w Strasburgu uznał, że polskie
      władze dopuściły się dyskryminacji wobec mniejszości oraz złamały swobodę
      organizowania wieców i demonstracji co jest sprzeczne z Europejską Konwencją
      Praw Człowieka. Stanowcze "nie" Paradzie Równości powiedział w 2005 roku Lech
      Kaczyński, który był wówczas prezydentem stolicy.
      Smutne to.
      • djmixer1 Re: 3 Maja 03.05.07, 17:24
        Łamanie prawa to specjalność tej ekipy. Co innego mówią (o tolerancji,
        wolnośći) a co innego robią.
      • heymdall Re: 3 Maja 03.05.07, 21:55
        petitku .. rozśmieszasz mnie. Nie podałeś jak zwykle niewygodnego dla twej
        teorii faktu: przeciwko tej rezolucji głosowała nawet polska lewica ..
        stwierdzili, że ma sie to nijak do rzeczywistości ..
        a teraz pytanie za sto punktów: kto robił rwetes na cała Europę, że Polska to
        kraj nietolerancyjny ?? kto z lubością opowiadał dziennikarzom jakieś chore
        wizje o pogromach mniejszości w perspektywie dalszych rządów PiS??
        Prof. Legutko stwierdził madrze: gdyby w Polsce nie było tolerancji, nawet nie
        byłoby mowy o podnoszeniu kwestii Parady Równości .. nie istniałaby po prostu z
        wiadomych względów ..
        no tak, jak widzę, fundamentem "lewicowości" większości uczestników forum jest:
        * amnezja historyczna (lewactwo różnej maści od narodowców po anarchistów)
        * przewracanie na druga stronę tradycji i wymuszanie tolerancji za wszelką cenę
        * walka z religią i cywilizacją łacińską w imie tejże tolerancji

.. a Ryszard Bugaj - chyba jedyny z ostatnich uczciwych lewicowców twierdzi, że
        dla niego kwestie obyczajowe są drugorzędne i stoją za kwestiami dystrybucji
        korzyści i należy uszanować tradycję .. no cóż - chyba jeden z niewielu, dla
        których lewicowość nie kojarzy się z kwestiami "około d.. i krzyża" .. jak dla
        kogoś to wyłącznie tylko to, to świadczy to o drobnych niedogodnościach anatomii
        i unerwienia.. niektórzy widocznie nie myślą głową, ale innymi częściami ciała
        .. powodzenia
        • j.laskowice Re: 3 Maja 03.05.07, 22:32
          Polska słusznie została ukarana przez Trybunał. W trzech punktach złamała
          prawo. Prezydencik pozwolił w tym feralnym dla niego dniu na sześć demonstracji
          tylko nie dla tej której mu się nie podobała. Podejście bliźniaków do świata
          jest bardzo specyficzne, prawo jest dla maluczkich nie dla nich. Dość podobne
          do dawnych polskich przywódców...
          • jasfinks Re: 3 Maja 04.05.07, 11:30
            Podejście bliźniaków do świata jest zdrowe i takie jak trzeba...
            Ja też na ich miejscu bym nie pozwolił aby mi pedały w centrum miasta dzieci
            deprawowały...; )
            Przecież nikt wam nie zabrania uprawiać swoje zboczenia we własnych domach!W
            domu możesz sobie j.laskowice chędożyć np djmixera czy obciągać mu coś lub
            odwrotnie jeśli to lubicie, ale zdrowa część społeczeństwa zawsze będzie przeciw
            propagowaniu czegoś takiego na ulicach!
            • djmixer1 Re: 3 Maja 04.05.07, 11:40
              Chędożyć np heymdala czy obciągać mu coś lub odwrotnie to możesz ty jaświnksu,
              a działąć zgodnie z prawem polskim i unijmym muszą nasi przywódcy. Ja nie
              zaglądam co twój góru robi z kotkiem i mamusią w domu. Na zewnątrz musi działać
              tak jak mu nakazuje prawo i nie dyskryminować nikogo! Już tacy byli, którym się
              nie podobali żydzi, kalecy robili dla nich obozy koncentracyjne. Na szczęście
              przegrali, a faszyzm został ogłoszony zbrodniczą ideologią.
              • jasfinks Re: 3 Maja 04.05.07, 12:26
                Ja jestem normalny i w domu i na ulicy... i na forum popieram normalność...
                Natomiast ty popierasz zboczeńców na ulicach,Twoi
                idole(Kalisz,Senyszyn..)afiszują się z nimi...więc na zasadzie że popiera się
                przecież swoich i "z kim przestajesz,tym się stajesz"... można przypuszczać jak
                napisałem...; )
                Poza tym lewactwo też uważam za zboczenie.Umysłowe.
                Historia przecież dowiodła,że komunizm był gorszy od faszyzmu.
                Poza tym jeszcze... pisze się guru a nie "góru"...
                Logicznie więc można domniewywać,na podstawie powyższych faktów(i wielu
                wcześniejszych twoich wpisów), że jesteś i zboczeńcem fizycznym i umysłowym i na
                dodatek nieukiem... I nie jesteś poważnym partnerem do dyskusji.
                • poodzian Re: 3 Maja 04.05.07, 12:51
                  "Ja jestem normalny" jasfinks ty normalny ale się uśmiałem. Nie pisz takich
                  dowcipów bo pękne ze smiechu. Poczytaj sobie co ty wypisujesz. Partner do
                  dyskucji. Ale się uśmiałem.
                  • jasfinks Re: 3 Maja 04.05.07, 13:32
                    Ty poodzian,to już jesteś poniżej wszelkiego poziomu,bo samodzielnie chyba nie
                    potrafisz ani myśleć, ani sklecić poprawnego zdania...
                    I nie jest to tylko moje zdanie.
                    Więc to ty poczytaj sobie o sobie i nad sobą się zastanów...bo czasu na powrót
                    do normalności masz chyba mniej niż djmixer...: D
          • wygadana Re: 3 Maja 04.05.07, 19:32
            Katoprawica, jak zwykle, niczego nie rozumie. Cierpi bowiem na przypadłość
            umysłową wynikającą z nieuctwa i awersji do myślenia. To już kolejny raz
            zostali ukarani przez Trybunał. Najgorsze, że nic sobie z tego nie robią.
            • jasfinks Re: 3 Maja 04.05.07, 20:18

wygadana napisała:

"Katoprawica, jak zwykle, niczego nie rozumie. Cierpi bowiem na przypadłość
              umysłową wynikającą z nieuctwa i awersji do myślenia"

"Na przypadłość umysłową wynikającą z nieuctwa i awersji do myślenia" to cierpi
              raczej wygadana, czego kolejnym dowodem są powyższe dwa zdania które już
              wcześniej zostały napisane przez kogoś innego a wygadana je tylko skopiowała
              podając nam jako swoje...
              Więc jest to dowód nie tylko nieuctwa i awersji do myślenia ale także
              przypadłości charakteru zwanej złodziejstwem...
              • librys Re: 3 Maja 04.05.07, 20:24
                Lepiej cytować czyjeś mądre słowa niż po 100 razy pisać bzdury jak ty jasfinks
                robisz.
                • jasfinks Re: 3 Maja 04.05.07, 20:42
                  Po pierwsze to nie było cytowanie tylko kradzież cudzego tekstu(przy cytowaniu
                  używa się cudzysłowu lub/i podaje autora),
                  po drugie te zerżnięte od skrzeczącej Joanny Senyszyn słowa nie są mądre,tylko
                  głupie,
                  po trzecie używaj argumentów jak coś raczysz stwierdzać a nie tylko inwektyw co
                  jest typowe dla przygłupów bez wiedzy i zdolności argumentowania...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka