rafal.majcher 12.09.07, 16:50 Wpisujcie się wszyscy, którzy popieracie mój postulat Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
matejkoo Re: DOŚĆ POLITYKI !!! 12.09.07, 19:32 to nic nie da, ale jestem za. Trzeba bany dawać i tyle Odpowiedz Link
sakenik Re: DOŚĆ POLITYKI !!! 12.09.07, 20:12 jestem ZA, nawet bany się należą. Jest to forum regionalne a nie polityczne, zatem można podyskutować o polityce, ale w J-L. Odpowiedz Link
laskovitz_bis Re: DOŚĆ POLITYKI !!! 12.09.07, 21:13 Nie odpisywać na tematy polityczne i już. Zostawić dyskutanta samego ze swoim wątkiem. Popieram postulat Odpowiedz Link
lila63 Re: DOŚĆ POLITYKI !!! 13.09.07, 13:13 Popieram - nie podejmować wątków politycznych. Odpowiedz Link
mario320 DOŚĆ POLITYKI !!! 25.10.07, 01:43 rafal.majcher napisał: > Wpisujcie się wszyscy, którzy popieracie mój postulat Wiecej dowcipow ! Odpowiedz Link
pufon Re: DOŚĆ POLITYKI !!! 25.10.07, 05:07 Święta racja! Dość już polityki! Te forum tak od niej śmierdzi że już nawet czytać się go niechce! Kto jest za polityką niech założy sobie osobne forum, zabierze resztę "politycznych" kolesi i da odpocząć! Więcej tematów Jelcza-Lasowic!!! Odpowiedz Link
skuterionex Re: DOŚĆ POLITYKI !!! 25.10.07, 14:01 Jestem jak najbardziej ZA. Ale od polityki nie uciekniemy. Wielokrotnie poruszałem tematy lokalne,ale zainteresowanie było minimalne. można sprawdzić . Albo tematy były mało nośne,albo na forum udzielają się w większości "Zwierzęta polityczne" sam się do takich zaliczam ,ale jestem w stanie ograniczyć się na forum.Oczekuję ciekawszych ,jak moje tematów lokalnych, pozdrawiam forumowiczów. Odpowiedz Link
mono80 Re: DOŚĆ POLITYKI !!! 25.10.07, 09:15 No to dawajcie te tematy J-Laskowic od dłuższeego czasu czekam na to i nic nie proponujecie tylko jedno potraficie napisać "dość polityki na tym forum" i co z tego wynika nic zupełnie nic, puste słowa bez treści Odpowiedz Link
heymdall Re: DOŚĆ POLITYKI !!! 25.10.07, 14:23 Wiesz, co jest w duzym stopniu miernikiem demokracji?? ścieranie się pogladów, płynnośc i zgrzyty. Jezeli jak ostatni frajerzy postapimy zgodnie z hasłem "kochajmy się", "zgoda narodowa", to powstanie miłe spokojne i śmierdzące na kilometr bagienko totalitarne. Na tym polega demokracja, że są różnice, a nie na glajszachtowaniu i braku poglądów. Są pewne sprawy, co do których powinna byc jednomyślność. Natomiast w innych - sprawach sumienia, wyznawanych wartości powinien byc pluralizm .. i mam święte prawo nazwać kogoś idiota jak i ktoś mnie również (byleby uzasadnił.. a co mi tam..bez uzasadnienia też). Bo to jest MOJE lub CZYJEŚ wrażenie .. ktoś się może z tym zgodzic, ktoś nie .. Odpowiedz Link