jassfingss 04.10.07, 09:41 Obserwuję, że niektórzy uczestnicy forum ignorują posty jasfinksa. Dobry pomysł dolączam się. Ten d... już pisze posty i sam na nie odpowiada. Do 21 wykończy się na pewno i bedziemy mieli w końcu czyste forum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasfinks Zejdź mi z drogi kupo gnoju! 04.10.07, 10:31 A ciebie ty kupo gó..a unikają WSZYSCY, zauważyłem... Bo to żadna przyjemność dla każdego, bić się czy mieć jakikolwiek kontakt z gó...m! Odpowiedz Link
jasfinks Ten smród już tu śmierdział... 04.10.07, 10:51 Ta śmierdząca kreatura (ostatnio:jassffingss)już tu smrodziła wszystkim: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24395&w=57329754&v=2&s=0 Odpowiedz Link
jassfingss jasfinks do OLANIA 04.10.07, 12:04 jasfinks napisał: > A ciebie ty kupo gó..a unikają WSZYSCY, zauważyłem... Bo to żadna przyjemność > dla każdego, bić się czy mieć jakikolwiek kontakt z gó...m! Tak, Tak to są te piękne EPITETY zagorzałego zwolennika PiS. No cóż tacy jesteści jacy sa wasi guru. 21 października koniec waszj dominacji. Słuchaj popaprańcu, skunks przy tobie to milutka maskotka. Wyszoruj sie w końcu. Odpowiedz Link
poodzian Re: jasfinks do OLANIA 04.10.07, 17:28 Proszę nie zwracać uwagi na jasfinksa, ten dziwak został uznany przez forumowiczów oszołomem. Odpowiedz Link
skuterionex Re: jasfinks do olania 04.10.07, 21:00 Ja to już robię od początku rejestracji na forum. Kto by się kopał z tępym mułem. Traktuję go jak powietrze nie całkiem świeże. Na głupotę jeszcze nikt nie wymyślił lekarstwa. To się ma w genach. Odpowiedz Link
jasfinks Dedykacja 05.10.07, 13:11 Ja też wam dziękuję, że się identyfikujecie z najbardziej śmierdzącym trollem z tego forum, bo tym samym dajecie świadectwo o sobie! Przy okazji wyjaśniam wam że wasze obelgi do mnie skierowane nie świadczą źle o mnie,jak wam się wydaje,tylko o was! Byłbym zażenowany i zły gdybyście mnie chwalili...bo pochwały komuchów, kłamców itp popaprańców mogły by rodzić podejrzenie że jestem im podobny... Więc w nagrodę dedykuję wam piosenkę: www.youtube.com/watch?v=AoqWwuKw_HI Odpowiedz Link
jassfingss Re: Dedykacja 05.10.07, 14:58 jasfinks napisał: > Przy okazji wyjaśniam wam że wasze obelgi do mnie skierowane nie świadczą źle o mnie,jak wam się wydaje,tylko o was! No tak: Bartoszewski źle mówi o Rządzie PiSu - wystawia sobie złe świadectwo; Rydzyk żle mówi o P. Prezydentowej - tym gorzej dla niej; Kaczmarek źle mówi o Ziobrze - wystawia sobie złe świadectwo; Kaczyński źle mówi o Kwaśniewskim - mówi prawdę; ... jasfinks ubliża wszystkim - mówi prawdę; poodzian, skuterionex, jassfingss źle mówią o jsfinksie - źle świadczy o tych pierwszych; itd. itd. itd. Oto mentalność KALEGO w wydaniu PiSuarczyków Odpowiedz Link
cichy_don Re: jasfinks do olania 11.10.07, 20:14 Anonimowość daje możliwość ubliżania, prowokowania, wyładowywania swoich frustracji. Każda dyskusja na tym forum jest przyjemna i merytoryczna do czasu aż się w nią nie wpier......... jasfinks. Kin jest jasfinks? Jasfinks napisał forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=24395&w=70108688&a=70114665 nic prostszego jak udać się do Intermarche i zobaczyć kto wygrał toster w dniu 06.10. Tak się składa że znam wszystkich tostowych laureatów i jestem zaskoczony. No chyba, że jasfinks kłamał i bredził o wygranym tosterze. W takim razie przepraszam. Kolego jasfinks mam już dość twojego bełkotu. Odpowiedz Link
nocai Re: jasfinks do olania 11.10.07, 20:49 odpuść mu, on jest chory, dziś Sanepid zajmuje się Kwaśniewskim, a jutro jasfinksem Odpowiedz Link
jasfinks Re: jasfinks do olania 11.10.07, 23:40 Twoje węszenie "cichy donie" nic nie da, bo Intermarche jest nie tylko w Jelczu-Laskowicach...Poza tym to może zejdźcie ze mnie i zajmijcie się TEMATAMI tu poruszanymi (używając argumentów a nie epitetów i kłamstw...) Powtarzam też jeszcze raz, że ja nigdy pierwszy nie używam tzw brzydkich słów(można to przecież sprawdzić...)... ale jak ktoś zaczyna ubliżać mi lub np wybranemu przez miliony Polaków człowiekowi, to chyba moja ostrzejsza reakcja jest wtedy uzasadniona? A może uważacie, że tylko wy możecie wyzywać i obrażać innych a inni mają tylko grzecznie potakiwać? Odpowiedz Link
nocai Re: jasfinks do olania 12.10.07, 08:05 jasfinks napisał: > Twoje węszenie "cichy donie" nic nie da, > Poza tym to może zejdźcie ze mnie Jasfinks zaczyna robić w pampersy, teraz łatwo będzie dojść kto o jego nazwisku był w PZPR i czego tak bardzo się obawia. Odpowiedz Link
jasfinks Re: jasfinks do olania 12.10.07, 17:31 nocai napisał: >...teraz łatwo będzie dojść kto o jego nazwisku był w PZPR i czego tak bardzo się obawia...< Obawiam się idiotów, psychopatów, komuchów itp popaprańców, jak każdy normalny człowiek...Ale komunistów obawiam się najbardziej, bo są przecież gorsi od faszystów... Wierzę, że wam łatwo będzie sprawdzić kto był w PZPR bo swoich partyjnych towarzyszy przecież pamiętacie, prawda? : D Odpowiedz Link
jassfingss Re: jasfinks do olania 16.10.07, 13:37 brawo cichy_don, przypomniałeś tej nędznej miernoćie starą zasadę - kto miecza dobywa od miecza ginie. Przypadek dobrze zdiagnozowany, ale nie nadaje sie do leczenia klinicznego. Po 21.10, używając jego bredni i obraźliwych epitetów wdepczemy go w matkę ziemię. Odpowiedz Link
poodzian Re: jasfinks do olania 18.10.07, 18:01 -"Powiedzieć komuś idiota, to nie obelga, lecz diagnoza" - J. Tuwim Odpowiedz Link