djmixer1 13.01.08, 12:38 Dostałam dziś SMSa, żeby nie dawać dziś na tacę tylko dla Owsiaka na chore dzieci. Dobre, ciekawe co na to nasze czarnulki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
skuterionex Re: WOŚP - Tak się bawił Wrocek 14.01.08, 21:35 fbody.pl/galeria/main.php?g2 itemld=31058 Odpowiedz Link
heymdall Re: WOŚP - Tak się bawił Wrocek 15.01.08, 09:18 a każdym razem ta sama galeria..o to chodziło właśnie? bo jestem nieco zdezorientowany .. Odpowiedz Link
skuterionex Re: WOŚP - dostałam dziś SMSa. 14.01.08, 21:48 fbody.pl/galeria/main.phpg2_itemld=31058 Odpowiedz Link
skuterionex Re: WOŚP - dostałam dziś SMSa. 14.01.08, 21:52 do 3 razy sztuka. fbody.pl/galeria/main.php?g2_itemd=31058 Odpowiedz Link
skuterionex Re: WOŚP - dostałam dziś SMSa. 14.01.08, 21:55 do 3 razy sztuka. fbody.pl/galeria/main.php?g2_itemld=31058 Odpowiedz Link
skuterionex Re: WOŚP - dostałam dziś SMSa. 15.01.08, 10:43 Sorry,coś naknociłem? To może tutaj: t-7500.fotosik.pl/albumy/349768.html może zadziała. Odpowiedz Link
mamil Re: WOŚP - dostałam dziś SMSa. 15.01.08, 21:55 Rude jak rude ale co blondynki?? A w J-L żenada z WOŚP- w sumie jak zwykle.Tym razem MGCK się nie popisało nic a nic Odpowiedz Link
szellheliks Re: WOŚP - dostałam dziś SMSa. 16.01.08, 00:12 A dlaczego miałoby się zajmować tym centrum kultury a nie WOŚP? Przecież to oni są organizatorami. Widocznie w Jelczu nie ma w WOŚP osób kompetentnych aby zorganizować koncert, tzn zaprosić kapele, postawić scenę, przygotować nagłośnienie, załatwić ochronę koncertu. To za trudne dla nich... Pamiętam jak kilka lat temu kilkoro z nich próbowało zmontować na mrozie scenę. Nie udało się i była kicha. Braku profesjonalizmu nie da się zastąpić samym zapałem. Odpowiedz Link
djmixer1 Re: WOŚP - dostałam dziś SMSa. 16.01.08, 17:44 Widać temat ma duże wzięcie u naszych księży (mamil i szelheliks). W takich małych miasteczkach jeszcze im się dobrze powodzi. Kasa płynie emerytki są chojne. W kościołach jeszcze pustek nie ma. Jednak w Europie jest inaczej. We Francji urodziło się w 2007 roku więcej dzieci z nieformalnych związków niż z małżeństw. W takich katolickich Włoszech studenci rzymskiego uniwersytetu protestują przeciw wizycie papieża. Z WOŚP jest podobnie w dużych miastach ludzie się interesują płacą na szczytne cele i bawią na imprezach robionych przez ludzi Owsiaka. Z czasem się zmieni i w miejszych miejscowościach i skończą się całowania po rękach wypasionych propków. Odpowiedz Link
szellheliks Re: WOŚP - dostałam dziś SMSa. 16.01.08, 23:28 Podziwiam twój intelekt. Jak mnie rozgryzłeś, że jestem księdzem? Pewnie wiesz nawet jak się nazywam... Gdzie mi do twojej przenikliwości umysłu i wiedzy. Wiesz o mmnie więcej niż ja sam. Nawet więcej niż rzeczywistość... Odpowiedz Link
pawluk1 Re: WOŚP - dostałam dziś SMSa. 16.01.08, 21:00 Pamiętam jeszcze czasy jak bodajże podczas 4 lub 5 finału WOŚP była zorganizowana impreza na parkingu przed Ośrodkiem Zdrowia przez niejaki działający w tym czasie Parlament Młodzieży w J-L. Organizował to wtedy chyba Pawelec i jego świta i wtedy to był chyba jeden z najlepszych finałów w J-L. No ale wtedy to jeszcze wszystcy mieli zapał bo było to coś nowego a dzis to juz chyba raczej rytyna niz ciekawa impreza, no chyba że można by było zorganizowac coś naprawdę fajnego ale myśle ze to tego trzeba dobrych organizatorów a takich dzis brak w naszej gminie. Odpowiedz Link