data10 02.10.08, 12:56 mozecie mi powiedziec co się dzieje w faureci?jest aż tak źle,czy tylko kombinują żeby nie płacić podatków? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gallen Re: faurecia 02.10.08, 13:23 Usłyszane od znajomego - do konca roku maja zwolnic 100 osob podobno ogłosili upadłosc. Odpowiedz Link
czerwona-kokarda Re: faurecia 02.10.08, 17:23 gallen napisał: > Usłyszane od znajomego - do konca roku maja zwolnic 100 osob podobno ogłosili u > padłosc. > W tamtym roku przed Świętami też tak mówili ja słyszałam o tym że mają zwolnić 40 osób i to do końca września nic mi o tym nie wiadomo że tyle zwolnili Fakt firma kuleje ale jak na razie jakoś działa w sumie tak sobie myślę jakby firma miała upaść to po co dawaliby umowę na kolejne lata?? no ale zobaczymy co będzie dalej..mam nadzieje że to tylko plotki i firma stanie na nogi..bo jakoś nie widzę siebie w sytuacji że zostaje z dnia na dzień bez pracy.. Odpowiedz Link
pookafka Re: faurecia 03.10.08, 06:19 związki polimeryczne zabijają niewolników tam tyrających Odpowiedz Link
pookafka Re: faurecia 03.10.08, 06:30 oczywiscie polimery organiczne syntetyczne -dla scisłosci Moze ten syf nie miesci sie pod znowelizowana ustawe o ochronie srodowiska Odpowiedz Link
sakenik Re: faurecia 03.10.08, 15:36 pookafka napisał: > oczywiscie polimery organiczne syntetyczne Albo polimery organiczne, albo syntetyczne. Ale raczej syntetyczne. Jeszcze tylko pytanie jakie? Zapewne elastomer- pianka poliuretanowa, w skrócie PUR Odpowiedz Link