phorum 21.11.08, 23:17 WWW.JELCZ-LASKOWICE.PHORUM.PL - TO WŁASNE AUTONOMICZNE FORUM J-L. DARMOWA I SZYBKA REJESTRACJA. ZAPRASZAM Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gallen Re: ALTERNATYWNE FORUM JELCZA-LASKOWIC 21.11.08, 23:26 I wszystko od nowa zaczynać? W sumie za bardzo mi sie nie chce Odpowiedz Link
girardengo Re: ALTERNATYWNE FORUM JELCZA-LASKOWIC 25.11.08, 15:56 Jak szybko powstało tak szybko zamknęło się Już jest niedostępne. Po co tworzyć kopie czegoś, co już się zadomowiło i działa? Co byśmy tam zyskali czego nie mamy tutaj? Osoba, która to założyła chyba zazdrości profesjonaliście tytułu moderatora. Odpowiedz Link
jeltsch Re: ALTERNATYWNE FORUM JELCZA-LASKOWIC 25.11.08, 19:46 Niestety mam wrażenie, że na tytule profesjonalisty się zakończyło. Jakoś nie widzę ingerencji w czasami dość bezsensowne kłótnie na forum, nie wspominając o tematach całkowicie nie związanych z naszym miastem. Odpowiedz Link
poodzian Re: ALTERNATYWNE FORUM JELCZA-LASKOWIC 25.11.08, 20:06 Ja mam przeciwne zdanie. Profesjonalista czyści forum z obraźliwych tytółów i ingeruje w forum na wnioski forumowiczów. Ta forma jest dobra i przynosi rezultaty. To forum codzieńnie odwiedza setki osób. To tu najszybciej się dowiesz co w trawie piszczy w naszym mieście i okolicach. A, że są dyskusje polityczne to dobrze. im więcej się spieramy tym lepiej są poinformowani forumowicze. Odpowiedz Link
gallen Re: ALTERNATYWNE FORUM JELCZA-LASKOWIC 25.11.08, 20:40 setki ? z skąd masz te dane znasz profesjonalistę osobiście ? ps. poważnie pytam Odpowiedz Link
poodzian Re: ALTERNATYWNE FORUM JELCZA-LASKOWIC 25.11.08, 21:19 Niestety nie znam profesjonalisty. Chętnie bym poznał. Co do dużego zainteresowania forum, to wiem, że wielu tu zagląda o wiele więcej niż pisze. Odpowiedz Link
matejkoo Re: ALTERNATYWNE FORUM JELCZA-LASKOWIC 26.11.08, 08:02 no tak.. super pudzian, prawdziy profesjonalista z profesjonalisty... oczyszcza.. tak, .. tutaj jest syf, i Ty też go robisz pisząc takie posty: "Pospieszalski musi przeprosić dziennikarza TVN" jak jasfinks, czy morelaondos, ... zacznijmy od tego kogo to obchodzi.. bo mnie nie, ja mam to w **** i myślę że znajdzie się jeszcze wiele osób które ma dość polityki krajowej, takich postów... ja nie wiem, czy was to kręci, podnieca? aby sobie dokopać, dokopać PIS, PO? no nie wiem, ale opanujcie się, albo załóżcie sobie osobne forum. Czytać każdy umie, każdy sobie poszuka newsa który go interesuje, ale widzę że wy jesteście zbyt głupi aby to zrozumieć. Bo inaczej tego nie mogę nazwać... czy to jest wykop.pl? czy inny tego typu portal? NIE, więc do cholery nie spamujcie. Odpowiedz Link
wrocek251 Re: ALTERNATYWNE FORUM JELCZA-LASKOWIC 26.11.08, 09:56 ja byłbym za zmianą forum, ale tylko dlatego że na forum takim jak proponowane alternatywne , można otrzymywac powiadomienia o odpowiedziach w wątkach w których się dyskutuje, można wstawiac zdjęcia a nie tylko linki , można utworzyć profil uzytkownika itp, mozna pozakładać działy forum . poprostu to forum na "gazecie" ma kiepski interfejs i to mi się nie podoba. Odpowiedz Link
gallen Re: ALTERNATYWNE FORUM JELCZA-LASKOWIC 26.11.08, 10:42 I brak Edycji postów, nie ma sie szansy poprawy literówek Odpowiedz Link
matejkoo Re: ALTERNATYWNE FORUM JELCZA-LASKOWIC 26.11.08, 11:52 Z jednej strony, typowo usnetowe, czyli klasyk, z drugiej jak piszecie, brak połowy opcji forum w stylu phpbb.... . Profesjonalista JAKBY CHCIAŁ, ale nie chce... to zrobił by zakładki tematyczne, bo z tego co pamiętam forum wrocław miało, to kwestia uśmiechnąć się do adminów... no ale wiadomo, to trzeba chcieć... Odpowiedz Link
mooreland Re: ALTERNATYWNE FORUM JELCZA-LASKOWIC 19.04.09, 22:19 Jestes totalnym idiota poodzian! Przepowiadales tanie mieszkania. jezeli dla polaczka 4 tys za metr to tanio to jestes nawiedzony. Twoje miejsce jest w psychiatryku i poszukaj sobie wlasnie takiego forum. Moze byc tez forum dla czerwonych lajz, takich jak ty. Odpowiedz Link
ob.cy HDK - Jelcz Laskowice: ODDAJ KREW I URATUJ ŻYCIE 19.04.09, 21:57 AKCJA KRWIODAWSTWA i ROZPOCZĘCIE SEZONU MOTOCYKLOWEGO Jelcz Laskowice 25.04.2009 przy kościele św. Maksymiliana, przy ul. Oławskiej.(od 11.00 do 16.00.akcja honorowego krwiodawstwa) Początek: Msza Św.i poświęceniem motocykli,quadów i innych pojazdów, następnie: - parada motocykli ulicami Jelcza Laskowic - pokaz ratownictwa medycznego oraz służb mundurowych(straż pożarna,policja) - konkursy - pokaz i konkurs pierwszej pomocy - znakowanie motocykli i rowerów - wiele innych atrakcji Odpowiedz Link
ob.cy HDK - Jelcz Laskowice: ODDAJ KREW I URATUJ ŻYCIE 20.04.09, 16:21 Jelcz - Laskowice HDK - Jelcz Laskowice: ODDAJ KREW I URATUJ ŻYCIE Autor: ob.cy 19.04.09, 13:38 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz AKCJA KRWIODAWSTWA i ROZPOCZĘCIE SEZONU MOTOCYKLOWEGO Jelcz Laskowice 25.04.2009 przy kościele św. Maksymiliana, przy ul. Oławskiej.(od 11.00 do 16.00.akcja honorowego krwiodawstwa) Początek: Msza Św.i poświęceniem motocykli,quadów i innych pojazdów, następnie: - parada motocykli ulicami Jelcza Laskowic - pokaz ratownictwa medycznego oraz służb mundurowych(straż pożarna,policja) - konkursy - pokaz i konkurs pierwszej pomocy - znakowanie motocykli i rowerów - wiele innych atrakcji Odpowiedz Link
ob.cy HDK - Jelcz Laskowice: ODDAJ KREW I URATUJ ŻYCIE 22.04.09, 09:22 AKCJA KRWIODAWSTWA i ROZPOCZĘCIE SEZONU MOTOCYKLOWEGO Jelcz Laskowice 25.04.2009 przy kościele św. Maksymiliana, przy ul. Oławskiej.(od 11.00 do 16.00.akcja honorowego krwiodawstwa) Początek: Msza Św.i poświęceniem motocykli,quadów i innych pojazdów, następnie: - parada motocykli ulicami Jelcza Laskowic - pokaz ratownictwa medycznego oraz służb mundurowych(straż pożarna,policja) - konkursy - pokaz i konkurs pierwszej pomocy - znakowanie motocykli i rowerów - wiele innych atrakcji Odpowiedz Link
poodzian Re: ALTERNATYWNE FORUM JELCZA-LASKOWIC 19.04.09, 22:21 Następne forum zakończyło działalność. "Przepraszamy, ale to forum jest obecnie niedostępne. Zapraszamy później" Odpowiedz Link